icon

Výmena vrecúškových aktivít pre najmenších (10-18 mesiacov)

mnique777
13. jan 2014

Ahojte. Táto skupina je pre maminy drobcov od cca 10 mesiacov. Šup sem s nápadmi a keď sa nás nazbiera dosť, dohodneme detaily 🙂

xarra246
23. feb 2014

@maryennn1 A dokedy vlastne treba aktivitky vyrobiť? Zdá sa mi, že sa tu niekde písalo, že do konca marca? Či to sa ešte dohodneme?

maryennn1
23. feb 2014

@xarra246 to sa ešte dohodneme 🙂

maryennn1
23. feb 2014

Tak sme doma, ale prídem až večer, len som nevydržala nenakuknúť čo sú tu za novoty 🙂

maryennn1
23. feb 2014

Takže baby vyhodnotenie hlasovania.... napíšem čo kto robí podľa počtu hlasov, u všetkých to vyšlo jednoznačne, takže nebude problém s tým ako si to podeliť. Okrem @lastovicka01 tá nemá žiadne návrhy takže uď sa ozve a dohodneme sa dodatočne, ale nebude mať nárok na hlasovanie, alebo budeme robiť bez nej.

VYHODNOTENIE HLASOVANIA resp. KTO ČO BUDE VYRÁBAŤ
1. @vepinku - Magnetická dúha
2. @merry1 - Zapínací panel
3. @monique777 - Rybičky na udičke
4. @chimsee - Jahoda na suchý zips- do "filcovej knihy"
5. @motovidlo- Sluchové pexeso
6. @maryennn1 - Skladanie tváre
7. @martina05 - Hmatové balóniky s kartičkami- priraďovanie
8. @sonny2002 - Priraďovanie tvarov na suchý zips- do "filcovej knihy"
9. @kittykittyke - Obliekanie dievča + chlapec (niektoré ste lajkli oba obrázky kittykittyke, ale započítaný vám bol len jeden hlas)
10. @hela_tn - Hmatová kniha
11. @oveckajanka - Labyrint- do "filcovej knihy"
12. @xarra246 - Navliekanie penových korálok
13. @romanovaz - Priraďovanie farieb na suchý zips
14. @mamkabeika - Tieňové pexeso
15. @ivana08 - Priraďovanie- zvieratko- srsť
16. @gabgabbb - Dúha+ predlohy k nej- viď nasledujúci obrázok
17. @veonka - Autodráha
18. @skriatko- Domáca plastelína + predlohy
19. @lindana Ozdobovanie stromčeka- do "filcovej knihy" - vyhrala ti táto aktivita, ale teda neviem, písala si niečo o tom, že budeš robiť každej čo chce, tak je to na tebe a ak to tak chceš robiť dohodni sa s dievčatami individuálne 🙂
--------------------------------------------------------------------------------------------------
20. @fufina1- žiadna aktivita od nej nepostúpila
21. @lastovicka01 - nepridala návrhy

TIETO AKTIVITY NÁJDETE UŽ V NOVOM ALBUME, v ktorom pod jednotlivé obrázky môžme diskutovať o ich vyhotovení, použitých materiáloch a pod. ... 🙂

Keďže u @fufina1 nezvíťazila žiadna aktivita, navrhujem aby sa zhostila niektorej z tých, ktorá v našom albume získala veľký počet hlasov, ale nezvíťazila, čo vy na to? a čo na to ty? @fufina1 ?
Sú to napr. tieto aktivity- Nanuky, Vtáčiky + kartičky, Priraďovanie zvieratiek, Pexeso "Kto čo papá", ...

maryennn1
23. feb 2014

@sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @maryennn @mamkabeika @veonka @oveckajanka @skriatko @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindana

Nechala som v pôvodnom albume ešte aj výherné aktivity, aby ste sa mohli pozrieť, že som postupovala naozaj podľa hlasov 😉 a potom ich zmažem, aby tam ostali iba tie, ktoré môžu postúpiť do druhého kola, ktoré sa dúfam bude realizovať keď toto prvé skončí. Súhlasíte?

xarra246
23. feb 2014

@maryennn1 Super si to vymyslela 🙂 Mám ešte jednu hlúpu otázku. Ako je to myslené s tou filcovou knihou? To si mám potom doma tie jednotlivé stránky zošiť alebo ako to má vo finále vyzerať?

maryennn1
23. feb 2014

@xarra246 nooo nemusíš si to zošívať, dokonca si to ani nemusíš robiť do podoby knihy, iba ak chceš, mne to prišlo ako fajn nápad mať tie filcové veci pokope 🙂 No a preto si to ja doma buď zošijem, alebo predierkujem a spojím takými otváracími krúžkami, potom si tam budem môcť dorábať ďalšie stránky pre krpca, podľa toho čo ho bude zaujímať 🙂 🙂

ivana08
23. feb 2014

Baby a termín do kedy volako mi to uslo asi ;)

maryennn1
23. feb 2014

@ivana08 ešte sme sa nedohodli, ale môžte začať navrhovať 🙂

maryennn1
23. feb 2014

@sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @maryennn @mamkabeika @veonka @oveckajanka @skriatko @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindana

Baby ako @xarra246 a @ivana08 správne podotkli, treba sa dohodnúť na dátume vyhotovenia, preto prosím navrhujte termíny, ale treba myslieť aj na to, že veľa z nás si bude materiál objednávať a dodacie lehoty sú rôzne napr. na stránke opitec.sk aj dva týždne, preto s tým treba rátať pri zadávaní termínu.

fufina1
23. feb 2014

baby a co takto cuchove pexeso? alebo tienove divadlo??? nemam k tomu obrazky ale dnes ma to tak napadlo. Nadobky na cuchove pexeso nemam este premyslene ale to doriesim. Bolo by to na principe pexesa s tym ze naplnou by bola napriklad skorica, aniz, koriander, kava ......

motovidlo
23. feb 2014

@fufina1 To by sa mi páčilo, tiež som nad tým uvažovala, ale nevedela som si predstaviť ako to zrealizovať. Uvidíme čo ostatné dievčatá povedia.

fufina1
23. feb 2014

@motovidlo teraz ma napada dake platene vrecko???

motovidlo
23. feb 2014

@fufina1 Hej, to by šlo. Len či to rýchlo nevypachne? Ale zasa, každý si to môže dodatočne uložiť do nejakých plastových škatuliek.

maryennn1
23. feb 2014

@fufina1 a ako si predstavuješ to tieňové divadlo? to zas zaujalo mňa 🙂

xarra246
23. feb 2014

@fufina1 Mňa tiež zaujalo to tieňové pexeso. Ako by to vyzeralo?

fufina1
23. feb 2014

@sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @maryennn @mamkabeika @veonka @oveckajanka @skriatko @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindana tienove divadlo by bolo na motiv trebars dakej rozpravky ci zvieratiek na palicke z tvrdeho papiera vystrihnuty obrys postaviciek a da sa s tym krasne prehravat daky pribeh na stene

ivana08
23. feb 2014

@fufina1 mne sa tiez paci to tienove divadlo, nieco podobne aj bolo v albume nie ? 😉 ja som za to

merry1
23. feb 2014

@maryennn1 ja by som brala tie vtaciky nane som sa tesila pre @fufina1

merry1
23. feb 2014

@motovidlo to sa my moc nepaci lebo to deti rosipu a urcite casom by pach vrecusok nebol taky intenzivny ako na zaciatku

xarra246
23. feb 2014

@fufina1 To znie dobre. Tak ja som za tieňové divadlo 🙂

fufina1
23. feb 2014

takze, pridavam foto 1.tienove divadlo.
Dalej ma napada to 2.cuchove peeso. alternativa ze 6 az 8 ks, bud v platenych vreckach alebo napriklad v tychto SKUMAVKACH alebo inej nadobke, navrhnite http://www.eshop.zdravmat.sk/skumavky/1053-skum... a k tomu by mohlo byt dake tienidlo ci latka cez oci... alebo ma napada alternativa ze nie pexeso ale do flasticiek dat tieto vonave veci a k tomu do saciku , dietatko ovonia a dat mu ohmatat, vysvetlit ze toto je skorica atd...
3. tie vtaciky neviem ktore myslite baby??

merry1
23. feb 2014

@fufina1 ten vtacik mne by sa pacil viac ako stipec a na nom vtacik prilepeny zdreva a krmisa akoze strapatim drotikom + karticky fotka bola aj v albume

maryennn1
23. feb 2014

@merry1 ja mám návrh, nech @fufina1 urobí to tieňové divadlo (ako budú súhlasiť aj ostatné baby) a toho vtáčika si necháme na druhé kolo, hmm? 🙂

merry1
23. feb 2014

@maryennn1 ved vporiadku ako odsuhlasia ostatne baby niesom tu len sama aj ked sa my zda ze vsetko co sa my paci tak sa dava do druheho kola :D

skriatko
23. feb 2014

@fufina1 @sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @maryennn @mamkabeika @veonka @oveckajanka @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindanacaute
caute baby, ano to tienove divadlo bolo v albume , jeden z mojich navrhov, takze ja by som aj bola za aby si to robila ty @fufina1 ,paci sa mi to momentalne viac ako cuchove pexeso , to by bolo super asi pre starsie deticky , podla mna
A co sa tyka terminu , tak vzhladom na tie dodacie lehoty ja navrhujem prvy jerny den 🙂 21. marca co poviete?

maryennn1
23. feb 2014

Baby pridám teraz tri príspevky v každom bude fotka aktivity, ktorú by @fufina1 mohla robiť, dajte "páči sa mi" k tomu príspevku, ktorú aktivitu chcete.

maryennn1
23. feb 2014

1.. tieňové divadlo

maryennn1
23. feb 2014

2. čuchové pexeso