Výmena vrecúškových aktivít pre najmenších (10-18 mesiacov)
Ahojte. Táto skupina je pre maminy drobcov od cca 10 mesiacov. Šup sem s nápadmi a keď sa nás nazbiera dosť, dohodneme detaily 🙂
@skriatko pre mna je to maly datum nemam teraz cas maly my je chory a nebudem ho odstrkovat len kvoli tomu ze mam nejaku aktiv.Premna je prvoradi drobcek .ak mozem tak by som poprosila o 2tyzdne dlksie budem sa snazit aj prvej a mam to dost narocne ked ze je nas az 21 ja som ratala ze nas bude minimalne 13 poprosila by som o trpezlivost dufam ze ma chapete
@maryennn1 podla mna je to velmi skoro. Ono sa to nezda, ale je nas 20-21, ked beres cca 1-2 tyzdne na zhananie prip. dodanie materialu, je pomaly polka marca a potom mas len 3 tyzdne na 20 vyrobkov. A niektore aktivity su tu na cas naozaj narocne, napr. ta autodraha sita, alebo tie rozne zapinania. Musime ratat aj s tym, ze drobci nie stale spolupracuju, pojdu im zubky , nebodaj nejaka choroba sa pridruzi a uz mas tyzden sklz 😅 Ja som skor za nejaky neskorsi termin, napr. Koniec aprila, nech mame dostatok casu a vyrobky su prepracovane, premyslene a nie odflaknute, lebo termin nepustil 😉
Ten prvý aprílový týžden by bol super,mne by vyhovoval
@maryennn1 @sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @maryennn @mamkabeika @veonka @oveckajanka @skriatko @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindana
Tiez suhlasim s babami, ze 21.marec je veeeelmi skory datum.. ja budem tiez objednavat material.. a dodanie mam 6-9 pracovnych dni.. takze musim brat ten horsi variant dodania.. no a samotna aktivita tiez zaberie dost casu..
tak by som navrhovala kompromis medzi prvym aprilovym tyzdnom a koncom aprila..
co poviete na 15. april 2014 ? 🙂
kludne moze byt aj koniec aprila....nie je sa kam ponahlat 🙂 takze ja suuuhlasim
ja by som bola za 1. aprilovy tyzden 🙂
@sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @maryennn1 @mamkabeika @veonka @oveckajanka @skriatko @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindana
Tento rok začína Veľká Noc 18.4. Tak sa môžeme orientovať aj podľa nej - či si aktivitky poposielame do sviatkov alebo až po.
Zienky, dostane sa priradovanie 3D zvieratiek k 2D obrazkom do 2. kola? Myslim @hela_tn ich ma v ponuke 🙂
@mamkabeika Ja tiež dúfam, že hej 🙂
@mamkabeika Ja som ich chcela, tak veľmi dúfam, že áno 🙂
Ahojte žienky, 21.marec to je skoro, to ešte nebudeme mať ani materiál poriadne doma, a pri deťoch vyrobiť 21 kusov niečoho je dosť podľa mňa náročné, ako neviem ako ostatné baby, to je asi individuálne aj podla toho či máte niekoho k drobcovi a tiež aké to máte náročné na čas, prípadne či sa to dá vyrabať pri drobcovi. Ja budem šiť tie autodráhy takže to bude asi na dlhšie, lebo malý ked vidí stroj tak ho hrozne zaujima a ked ho počuje tak sa ho bojí 😕 ... takže za mňa by som povedala, že koniec apríla by bol podľa mňa taký reálny, prípadne ak by sme sa orientovali na sviatky tak po sviatkoch. Treba tiež domyslieť ako sa to rozposielanie bude organizovať či si to budeme medzi sebou alebo sa to posle k jednej a ta to potom rozpošle vsetkym, lebo aj to posielanie sem a tam zaberie nejaky ten čas. Takze čo je to termin dodania? to je ako ked to ja odoslem, alebo ked to dorazi prostrednicke, alebo ked to dorazi k dietatku?
Ahojte, tesim sa na vsetky aktivitky od vas 🙂 Mne by vyhovoval az koniec aprila tiez, popri malom toho vela nestiham...
@sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @maryennn @mamkabeika @veonka @oveckajanka @skriatko @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindana
Keďže viaceré píšete, že by vám viac vyhovoval čo najneskorší dátum, aby sme mali dostatok času na získanie materiálu a na samotnú výrobu (povedzme si pravdu, že pri deťoch to nie je až také jednoduché a taktiež budú sviatky, ktoré nám spomalia výrobu, lebo niektorí nie sme doma, prípadne chystáme a podobne,...) takže navrhujem naozaj ten koniec apríla. Predbežne by som navrhla posielanie hotových aktivít na 28. APRÍLA, aby do toho 30- tého boli všetky balíčky u mňa, alebo u zakladateľky témy, to už je na vás ako si vyberiete. Čo na to poviete?
@maryennn1 Ahojte ,ospravedlnuj sa ze sa tak neskro pripajam , ak sa este mozem zaradit k vam tam mam navrhy.
- pexexo auta, karticky auta - farebne vytlacene
- emocie - tvare a k nim priradovat oci usta ktore vyjadruju emocie vid foto
- farby - priradovanie farebnych paliecike k farebnym rolkam papiera vid foto
- stipce a cisla vid foto (ale to je asi aktivita skor pre vacsich drobcov)
-hmatove pexeso (rozny material. napr. latka, filc, pena, runo, machova guma, oci, lepenka, obyc.papier, suchy zips, guma do nohavic) (nasla som tu na modrom koniku)
- had na suchy zips
- kocka z filcu,ktora hrka, na kazdej strane je nieco vtacik,slniecko,sova, hviezdicka,zabka
- slniecko z filcu , ktore tiez hrka
@lastovicka01 ahoj k tvojim aktivitám:
- rolky sme ako aktivitu zavrhli už na začiatku, nepáčilo sa to nikomu, to si vie každá z nás urobiť doma
- štipce s číslami- veru to je pre staršie deti
- tvár a hmatové pexeso/balóniky už v albume máme, dokonca sú to výherné aktivity
- filcového hada ti môžme dať do hlasovania, ten tam síce bol, ale neprešiel, takže prípadne by si ho mohla robiť ty, ak by kočky súhlasili
- na a tá kocka a slniečko sú síce pekné, ale nie sú to aktivity iba hračky, takže skús si ešte niečo pohľadať, alebo sa inšpiruj v albume čo malo veľa hlasov ale napriek tomu neprešlo, je tam toho dosť, napr. nanuky, šnurovacia topánka, kŕmenie zvieratiek, 3D a 2D zvieratká,..... možno si niečo odtiaľ vyberieš 🙂
Tiez súhlasím s koncom apríla, nech mame dostatok času;)
Co sa týka zvieratiek, ak chcete možem ich niektorým spraviť namiesto knižky, pripadne si ich zarezervujem do druhého kolá;) podľa mna to ma čas ešte, moja mala ma 15 mesiacov, vie ukázať 3D zvieratká, keď jej hovorím ktoré je ktoré a ako robí, taktiež na obrázku ukáže zvieratko ktoré ma,ale keď jej dám zvieratko do ruky, že ho ma dat k zvieratku na obrázku,tak to nie;)
Mne sa páčilo, co neprešlo to tieňové divadlo a niečo na spôsob toho flicoveho hada..
@maryennn1
@lastovicka01
@xarra246
@chimsee
@veonka
@mamkabeika
@xarra246
@vepiku
@skriatko
@kittykittyke kto nie je označený sa ospravedlňujem, som cez mobil,je to tažké označiť toľkých;)
@maryennn1 pacia sa mi tie nanuky, tak ak by tie presli tak by som ich rada urobila.

Vtáčiky + kartičky