Výmena vrecúškových aktivít pre najmenších (10-18 mesiacov)
Ahojte. Táto skupina je pre maminy drobcov od cca 10 mesiacov. Šup sem s nápadmi a keď sa nás nazbiera dosť, dohodneme detaily 🙂
kittykittyke @sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @maryennn @mamkabeika @veonka @oveckajanka @skriatko @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindana
kocky posielam navrh aktivity. podklad je bledozeleny len je to zle vidno na foto. Pripomienky??
fufina1 kittykittyke @sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @maryennn @mamkabeika @veonka @oveckajanka @skriatko @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindana podklad zalaminovany farebny papier, vtacik filc, hniezdo samotvrdnuca hmota a farebne kvietky z machovej gumy
@kittykittyke @sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @maryennn @mamkabeika @veonka @oveckajanka @skriatko @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindana este foto vtaciky. kocky a este jedna vec, v takomto stadiu uz celkom dost prekracujem rozpocet, suhlasite aby som vyrabala len tuto jednu aktivitu bez predloh na tvarovanie chlpatych drotikov? mam este navrh, do kazdeho kosicka by som mohla hodit zo dve pom pom gulky, dajte vediet ci to takto moze byt?
@fufina1 ahoj, chcem sa opýtať, koľko bude tých chlpatých dážďoviek? + ten podklad (zalaminovaný papier) neviem, nebudú sa tie "húseničky" po nich deťom šmýkať a zle chytať? (preto som vlastne ja osobne chcela dať filc). No a ak teda trváš na tom zalaminovanom podklade, navrhovala by som ho nejako vylepšiť napr. nakresliť, prípadne z farebného papiera dolepiť napr. lúku, jazierko, ... proste aby to nebol jednofrebný papier... čo ty na to? Inak súhlasím s jednou aktivitou 🙂
@fufina1 Čo sa týka podkladu, aj keby nebol 🙂 Mne sa strašne ráta tá miska, vyzerá naozaj ako hniezdo 🙂 Na pôvodnom návrhu bolo len nakreslené na podklade a musím povedať, že takto sa mi to páči viac 🙂 Drôtikov podľa mňa 5 bohate stačí. Bambule daj keď chceš, ale tiež nemusia byť 🙂
@sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @maryennn1 @mamkabeika @veonka @oveckajanka @skriatko @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindana
Neviem ako vy baby.. pravdepodobne budem zas ja za tu zlu, pahltnu a este neviem aku, lebo sem pisem, co si myslim, ale..
ja osobne by som si prosila aktivity take, ako sme si ich odhlasovali..
😔
@sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @maryennn1 @mamkabeika @veonka @oveckajanka @skriatko @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindana
Ahojte baby, tak ja som ukoncila cez vikend vyrobu aktivit do inej vymeny, robila som ten stromcek, co budem vam, ale aj tvare, ktore robi tusim @maryennn1. Tak pridam foto, ako bude moja aktivita vyzerat v reale plus foto tvari na inspiraciu 😉
@kittykittyke Suhlasim, ja som sa viac tesila na tu druhu aktivitu s kartickami, aj ked prevedenie prvej je pekne, potesila by ma aj druha, ako sme mali dohodnute.
@kittykittyke @sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @maryennn1 @mamkabeika @veonka @oveckajanka @skriatko @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindana
kocky vyjadrite sa prosim ci chcete teda odomna aj druhu aktivitu.
@fufina1 suhlasim tiez iba s jednou 🙂
@fufina1 Ja by som brala tie dva vtaciky, ale prisposobim sa teda vacsine...ak bude jeden tak doma mam stipec aj kusok filcu tak si druheho dorobim 🙂 a aktivita mi staci tato...

@fufina1 Vidíš, to ma nenapadlo, takže to chce gumené rukavice 🙂 Ešte raz vďaka 🙂