icon

Výmena vrecúškových aktivít pre najmenších (10-18 mesiacov)

mnique777
13. jan 2014

Ahojte. Táto skupina je pre maminy drobcov od cca 10 mesiacov. Šup sem s nápadmi a keď sa nás nazbiera dosť, dohodneme detaily 🙂

xarra246
28. feb 2014

@fufina1 Vidíš, to ma nenapadlo, takže to chce gumené rukavice 🙂 Ešte raz vďaka 🙂

fufina1
3. mar 2014

kittykittyke @sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @maryennn @mamkabeika @veonka @oveckajanka @skriatko @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindana

kocky posielam navrh aktivity. podklad je bledozeleny len je to zle vidno na foto. Pripomienky??

fufina1
3. mar 2014

fufina1 kittykittyke @sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @maryennn @mamkabeika @veonka @oveckajanka @skriatko @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindana podklad zalaminovany farebny papier, vtacik filc, hniezdo samotvrdnuca hmota a farebne kvietky z machovej gumy

fufina1
4. mar 2014

@kittykittyke @sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @maryennn @mamkabeika @veonka @oveckajanka @skriatko @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindana este foto vtaciky. kocky a este jedna vec, v takomto stadiu uz celkom dost prekracujem rozpocet, suhlasite aby som vyrabala len tuto jednu aktivitu bez predloh na tvarovanie chlpatych drotikov? mam este navrh, do kazdeho kosicka by som mohla hodit zo dve pom pom gulky, dajte vediet ci to takto moze byt?

mnique777
autor
4. mar 2014

@fufina1 wow, šikovná 🙂 ja súhlasím s 1 aktivitou.

xarra246
4. mar 2014

@fufina1 Perfektné! Veľmi sa mi to páči. A určite stačí robiť len túto aktivitu 🙂

ivana08
4. mar 2014

@fufina1 suhlasim iba s jednou a krasne

maryennn1
4. mar 2014

@fufina1 ahoj, chcem sa opýtať, koľko bude tých chlpatých dážďoviek? + ten podklad (zalaminovaný papier) neviem, nebudú sa tie "húseničky" po nich deťom šmýkať a zle chytať? (preto som vlastne ja osobne chcela dať filc). No a ak teda trváš na tom zalaminovanom podklade, navrhovala by som ho nejako vylepšiť napr. nakresliť, prípadne z farebného papiera dolepiť napr. lúku, jazierko, ... proste aby to nebol jednofrebný papier... čo ty na to? Inak súhlasím s jednou aktivitou 🙂

fufina1
4. mar 2014

@maryennn1 mozem tam dat trebars jazierko, dala som tam tie kvietky, v podstate mi to nerobi problem ak na tom trvaju vsetkty kocky len ci to nebude odvadzat od pozornosti. zatial som dala 5 drotikov a pocitam ze 2 pompom gulocky??? staci ci este dostriham?

maryennn1
4. mar 2014

@fufina1 nech sa vyjadria aj ostatné žienky.... mne len prišiel ten podklad taký prázdny...

sony2002
4. mar 2014

sikovna!! suhlasim s jednou aktivitou a ten podklad, uz ako sa ti bude dat 🙂 ale tiez by sa mi to pacilo niecim ozivit 🙂
@fufina1

romanovaz
4. mar 2014

@fufina1 pre mna moze byt,mne sa to páči a ten podklad,ja si tam po prípade dám aj filc,nerobí mi to problem.Inak ty si aká rýchla,kedže to uz mas hotové 🙂 , (súhlasím s jednou aktivitou)

xarra246
4. mar 2014

@fufina1 Čo sa týka podkladu, aj keby nebol 🙂 Mne sa strašne ráta tá miska, vyzerá naozaj ako hniezdo 🙂 Na pôvodnom návrhu bolo len nakreslené na podklade a musím povedať, že takto sa mi to páči viac 🙂 Drôtikov podľa mňa 5 bohate stačí. Bambule daj keď chceš, ale tiež nemusia byť 🙂

maryennn1
4. mar 2014

@fufina1 ešte mám otázku, vtáčik bude len jeden, alebo dvaja, aby sa dala hrať súťaž?

merry1
4. mar 2014

to je skoda ze neni aj ta druha aktivita stym ale tak potesi aj jedna @fufina1

kittykittyke
4. mar 2014

@sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @maryennn1 @mamkabeika @veonka @oveckajanka @skriatko @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindana

Neviem ako vy baby.. pravdepodobne budem zas ja za tu zlu, pahltnu a este neviem aku, lebo sem pisem, co si myslim, ale..
ja osobne by som si prosila aktivity take, ako sme si ich odhlasovali..
😔

lindana
4. mar 2014

@sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @maryennn1 @mamkabeika @veonka @oveckajanka @skriatko @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindana
Ahojte baby, tak ja som ukoncila cez vikend vyrobu aktivit do inej vymeny, robila som ten stromcek, co budem vam, ale aj tvare, ktore robi tusim @maryennn1. Tak pridam foto, ako bude moja aktivita vyzerat v reale plus foto tvari na inspiraciu 😉

lindana
4. mar 2014

@kittykittyke Suhlasim, ja som sa viac tesila na tu druhu aktivitu s kartickami, aj ked prevedenie prvej je pekne, potesila by ma aj druha, ako sme mali dohodnute.

xarra246
4. mar 2014

@lindana Veľmi pekné sú tie tvoje tváre 🙂

fufina1
5. mar 2014
hela_tn
5. mar 2014

@fufina1 stačí jedna,dik;)

hela_tn
5. mar 2014

@fufina1 vtáky keby sa dali dva,ale v podstate stačí aj jeden;)

gabgabbb
5. mar 2014

@fufina1 ahoj, mne staci aj 1

ivana08
5. mar 2014

@fufina1 mne staci jedna aktivita, vtaciky mozu byt aj 2 aby sme mohli robit sutaze 😉 co sa tyka predlohy stou som ani nepocitala, mne sa paci aj tak ako ju mas teraz 😉

maryennn1
5. mar 2014

@fufina1 ja by som bola rada za dva vtáčiky, aby sme mohli súťažiť 🙂

xarra246
5. mar 2014

@fufina1 Prispôsobím sa väčšine, ale skôr by som brala dva vtáčiky a jednu aktivitu ako opačne 🙂

lastovicka01
6. mar 2014

@fufina1 suhlasim tiez iba s jednou 🙂

oveckajanka
6. mar 2014

@fufina1 Ja by som brala tie dva vtaciky, ale prisposobim sa teda vacsine...ak bude jeden tak doma mam stipec aj kusok filcu tak si druheho dorobim 🙂 a aktivita mi staci tato...

martina05
6. mar 2014

@fufina1 2vtáčiky dik