icon

Výmena vrecúškových aktivít pre najmenších (10-18 mesiacov)

mnique777
13. jan 2014

Ahojte. Táto skupina je pre maminy drobcov od cca 10 mesiacov. Šup sem s nápadmi a keď sa nás nazbiera dosť, dohodneme detaily 🙂

lenyy
21. mar 2014

ahojte baby. mam mozno blbu otazku ale polozim ju;). neviete mi poradit kde sa daju kupit uz takto vyrobene vrecuskove aktivity ktore tvorite vy? pripadne nemate niektora nejake na predaj? napr.ze vyrabate pre skupinu a rovno by ste urobili este pkus jeden kud na predaj?vdaka moc za info

maryennn1
22. mar 2014
xarra246
22. mar 2014

@lenyy Ak ti nevadí nakupovať zo zahraničia, tak tu majú perfektný výber
www.etsy.com/search?view_type=gallery&search_su...

sharonik
22. mar 2014

@lenyy ja by som ti odporučila pozrieť si albumy v jednotlivých výmenách a skús sa dohodnúť cez IP priamo s mamičkou, ktorá danú aktivitu vyrába, myslím, že veľa znich by ti ochotne vyrobilo na objednávku 😉

xarra246
23. mar 2014

@lenyy Práve som zistila, že nejaké vecičky sa dajú na sashe.sk kúpiť. Akurát to pozerám, len člvek musí hľadať, je to troška pracné, ale niektoré veci sú fakt pekné 🙂

lenyy
23. mar 2014

@xarra246 dakujem za tip;).naaahodou daky link nemas?dakujem

xarra246
23. mar 2014

@lenyy Noo, musíš sa proste na tej stránke pohrabať. Daj si www.sashe.sk a potom Deti a Hračky a vyhodí ti toho kopu.
Napríklad táto baba má pekné nápady
www.sashe.sk/Medulienka/detail/na-gazdovstve?ref=2

xarra246
23. mar 2014

@lenyy A ďalšia:
www.sashe.sk/fiula/detail/sada-na-ucenie-farieb...
Ona má aj svoju stránku, kde niečo predáva, niečo má zadarmo:
www.mudramama.sk/

xarra246
24. mar 2014

@lenyy Na FB si nájdi Montessori dielničky, je tam album vecí, ktoré predávajú. Majiteľkou je moderátorka Montessori skupiny tu na MK.

Na tomto blogu nájdeš mnoho vecí zadarmo na stiahnutie:
zlesa.blogspot.sk/search/label/Ke%20sta%C5%BEen%C3%AD?m=1

rustspolecne.cz/category/aktivity/ke-stazeni/

www.marche.cz/e-shop-marche-montessori-a59

ivana08
29. mar 2014

@maryennn1 no skoda ze sme nedali, aj tie cisla, prave vyrabam nieco s cislami 🙂 Moja mala mi tento tyzden z nicoho nic zacala vsetko pocitat pocita si rucicky, (jedna, dva) vtaciky vsetko co vidi pocita 😉 do druheho kola treba zaradit. 😉
a to som ju cisla neucila, len sme si spievali tu pesnicku (5 prstekov na ručke .......) a este jedna labka druha labka......

fufina1
30. mar 2014

ahojte kocky,
ja sa ospravedlnujem ze neprispievam, boli sme so synom v nemocnici, dnes po obede nas prepstili.
prave som dokoncila posledne veci na mojej aktivitke,
tak zajtra posielam.
nakoniec budu dvaja vtaikovia, plstene drotiky a 2 pom pom gulicky, zalaminovana podlozka na A5 format, vystrihnute modre jazierko a 3 kvetinky z machovej gumy. dufam ze budete aspon trosku spokojne, po tych pretrasoch tuna sa dost obavam.

chimsee
8. apr 2014

ahojte kocky, ja si chcem len upresnit, je nas teda 21? cize robim 20x aktivitu, ano?

maryennn1
8. apr 2014

@chimsee robíš ju 21x aj pre seba 🙂 posielaš všetkých 21 (teda aj svoju).

chimsee
8. apr 2014

@maryennn1 jasne, boze, mne nedopina 😀

skriatko
9. apr 2014

@sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @maryennn @mamkabeika @veonka @oveckajanka @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindana @maryenn1 Ahojte baby dufam ze som nikoho nezabudla pripojit :() takze rada by som si s vami vsetkymi overila ci vam bude moja aktivita vyhovovat v takejto podobe : kazda dostanete jednu A4 zalaminovanu, na jednej strane bude obrazok kvietka a zmrzlinky a na druhej autcko a vtacik. Podla mna je lepsia jedna A4 ako 4 male obrazky....na vacsej ploche sa drobcom bude lepsie pracovat , taktiez si myslim ze je lepsie ked obrazok bude cierno biely a dietatko potom moze pouzit plastelinu akej farby chce, podla svojej fantazie. Ak usudite ze chcete obrazky farebne, vyfarbim 🙂 Co sa tyka plasteliny, planujem urobit 4 farby...cervenu , zltu, modru a zelenu, kazdy sulok bude mat cca 45g cize kazda baba dostane 180g plasteliny, dufam ze som to vyratala spravne 🙂)) Dajte prosim vediet ci to takto moze byt, ci obrazky vyhovuju....kludne komentujte, vylepsujte 🙂

xarra246
10. apr 2014

@skriatko Ja by som sa len chcela opýtať, že takáto domáca plastelína sa vie pokaziť? Myslím tým, že keď je vyrobená z potravín, tie plesnivejú.

skriatko
10. apr 2014

@xarra246 ahoj, ja som tu plastelinu este nerobila, osobnu skusenost teda nemam ale co som citala na forach, tak plastelina vydri v chladnicke aj pol roka 🙂

skriatko
10. apr 2014

myslim ze by sa nemala pokazit, aspon to ziadna baba zatial nespomenula, tak verim tomu ze budeme spokojne a vydrzi nam co najdlhsie 🙂

xarra246
10. apr 2014

@skriatko Tak super 🙂 Lebo neviem ako to bude, či dcérka už bude s ňou vedieť robiť. Takže keby dačo, dá sa uchovať na neskôr 🙂

skriatko
11. apr 2014

@sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @maryennn @mamkabeika @veonka @oveckajanka @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindana @maryenn1 baby mozte sa mi prosim vyjadrit k tym obrazkom ci to tak moze byt? ak nie tak dat nejaky navrh....chcela by som to totiz uz zalaminovat ,nech mam aspon jednu cast z mojej aktivity ready. dik

mamkabeika
11. apr 2014

@skriatko môže

kittykittyke
11. apr 2014

@skriatko mne sa obrazky pacia.. mozu byt tieto..
no a co sa tyka farieb.. neviem, myslim si, ze je fajn mat aj farebnu verziu aj ciernobielu..
lebo ako si pisala, na ciernobielej verzii mozu pouzit svoju fantaziu a dat si vsetko vo farbe, aka sa im momentalne bude pacit..
no a ak by boli farebne obrazky, tak by sa aktivitka mohla pouzit aj na priradovanie farieb.. 🙂

Tak ja osobne by som uvitala zalaminovat ciernobielu verziu a ak by si mi to mohla poslat aj mailom, tak uz by sme si to doma vyfarbili (dalsie vyuzitie tvojej aktivity 🙂 a potom k tomu priradovali farebnu plastelinu.. 🙂

tolko moj nazor.. 🙂

maryennn1
11. apr 2014

@skriatko Ja by som tiež uvítala aj farebnú aj čiernobielu verziu 🙂 A obrázky sú krásne 🙂

sony2002
11. apr 2014

@skriatko ja tiez suhlasim s ciernobielou a na mail farebnou verziou 🙂

ivana08
11. apr 2014

@skriatko krasne obrazky, zalaminatovat staci cierno-biele a mozes poslat mailom a ak budeme chciet vyfarbime si 😉

merry1
11. apr 2014

@skriatko ano moze

gabgabbb
11. apr 2014

jasne moze

mnique777
autor
12. apr 2014

@skriatko ja som tiež za zalaminovanie ČB a farebnú na mail