Výmena vrecúškových aktivít pre najmenších (10-18 mesiacov)
Ahojte. Táto skupina je pre maminy drobcov od cca 10 mesiacov. Šup sem s nápadmi a keď sa nás nazbiera dosť, dohodneme detaily 🙂
Ahojte baby, tak aj ja mám už hotovo a pravdupovediac mám dosť a nejaký čas nechcem nič robiť 🙂 Ja som sa totiž nedávno dala na nešitý patchwork a pred Veľkou Nocou som ešte celej rodine robila vajcaaa. Ale už sa strašne moc teším na to, keď mi domov príde krabica s vašimi aktivitkami. Juuuuj, už aby to bolo 🙂
@mamkabeika úžasné obrázky, aj celá aktivitka, nereagovala som, lebo mi neprišlo oznámenie o správe 😕 prepáč 🙂 ale bude to pecka 🙂
@hela_tn, @mamkabeika, @motovidlo, @merry1, @ivana08, @chimsee, @skriatko, @martina05, @vepiku, @lastovicka01, @xarra246, @mnique777, @veonka, @fufina1, @lindana, @gabgabbb, @kittykittyke, @oveckajanka, @romanovaz, @maryennn1
Ahojte maminky,
uz mame aj my aktivitu prichystanu na odoslanie. Chcem sa s Vami podelit o par riadkov 🙂
Najskor sa Vam chcem ospravedlnit - som zaciatocnik amater na sitie a suchy zips som prisivala, preto niektore kusky vyzeraju posite dost na divoko, ale robila som, co bolo v mojich silach.. 🙂
tie tvary su ako vankusiky, vnutri je karton, aby sa drobcom tvary dobre chytali a aj priliepali na podklad.. volila som trosku vacsie tvary, aby drobci nemali problem s uchopom 🙂 su zlepene chemoprenom, tak nech deturence nedavaju do ust.. skusala som aj ine lepidla, ale ziadne mi nedrzalo (sklamali ma lepidlo na textil aj duvilax)
niektore podklady mam trosku pokreslene perom (aby som vedela, kde prisit zips pri vyrobe), tak mi to, prosim, prepacte.. ako som spominala vyssie, som zaciatocnik amater.. 😅 kym som prisla na lepsiu metodu, chvilku to trvalo..
na podklade su tvary nakreslene fixou na textil. Kedze filc je trosku chlpaty, vyzera to na fotke tak rozmazane, ale su to len chlpky 🙂 na fotke sa taktiez zda, ze obrysy tvarov su slabsie viditelne, ale to len na fotke.. v reale to je v pohode, ale posudite, ked vam aktivita pride.. v najhorsom nie je problem to iba trosku obtiahnut fixou podla Vasho zelania 🙂
odpustite moje nedostatky, naozaj som sa velmi snazila a robila maximum, aby sa Vam aktivita pacila a aj dufam, ze sa Vam i drobcom bude pacit.. 😵
Tak baby pripájam aj ja pár fotiek mojej aktivity,uz zbalenej v krabici,cakajucej na odoslanie;)
Nakoniec sa mi nepodarilo zohnať toľko rovnakých zvieratiek,takze iba 4ks vrecusok su s rovnakými zvieratkami, tie su väčšie a je ich tam 6 ks. Zvyšné vrecuska majú menšie zvieratká, je ich tam buď 9 alebo 10 ks, pričom som sa snažila zvieratká aspoň tematicky pospájat k sebe do jedného vrecuska, teda podla miesta, kde žijú /Austrália,Afrika,domáce zvieratá a pod/. V každom je však kôň,pes a dinosaurus, tých bolo v balíčkoch strasne veľa,este mi ich dost pozostavalo.karticky su zalaminatovane a vytlačené na tvrdom papieri. Každá si zvaste, ci vam treba zaoblit rohy, u nás ich neoblim..to si popripade dorobite..pridávam aj foto;)
@hela_tn A nebude lepšie, keď tie zvieratká spravodlivejšie rozdelíš? Veď to nevadí, že v jednom sáčku budú aj väčšie aj menšie zvieratká. Mne osobne je jedno, ktorý sáčok dostanem, lebo si myslím, že 6 zvieratiek je až až a väčšie sú lepšie 🙂, ale určite budem rada ak sa nám ujde pes a opica, lebo tieto dve zvieratká dcérka miluje. No a k tej laminácii...podľa mňa tie rožky fakt dosť pichajú, ja som napríklad tie rožky poobstrihala.
Ahojte, tak aj moja aktivita je uz zabalena a pripravena na odoslanie. Popravde mam na nejaky cas dost strihania, lepenia a prisivania 😀 K aktivite: stromcek z filcu je lepeny lepidlom na filcovu A4, pouzivala som detske lepidlo a co nedrzalo som dolepovala herkulesom. Hrozna cinnost, tak dufam, ze sa nikomu nic neodlepi. Kruzka su o priemere 1cm, su to bizuterske medziclanky, testom odolnosti presli, lebo som vlastnorucne prevliekla kazdy jeden strom. Ale aj tak vas chcem poprosit, aby ste hlavne pri malych detoch davali pozor, ked na to pojdu silou a budu tahat tak to mozu vytrhnut, prehltnut.. Snurka je na koncoch zatavena nad svieckou, nestrapka sa, dala som radsej dlhsiu, kto uzna za vhodne tak si skrati. A ozdoby su rozne, ani sa vsetky nezmestia na strom 😀 kruzka a srdiecka su z machovej gumy, plysove pom pomy, filcove trojuholniky a stvorce a ako bonus drevena hviezdicka na stipci, tou sa vyzdobi vrch stromceka. A kazda z vas dostane po 3 filcove darceky. Farby su krajsie, zivsie ako na obrazku, fotila som to za tmy s bleskom.Tak dufam, ze sa bude moja aktivita pacit. 😵
Kocky este som zabudla, myslim, ze dvom z vas som povodne chcela vyrobit inu aktivitu - na priradovanie farieb. Ale z casovych dovodov som od toho upustila, tak sa snad nenahnevate. V druhom kole ju asi ponuknem zas 🙂
@hela_tn, @sony2002, @motovidlo, @merry1, @ivana08, @chimsee, @skriatko, @martina05, @vepiku, @lastovicka01, @xarra246, @mnique777, @veonka, @fufina1, @lindana, @gabgabbb, @kittykittyke, @oveckajanka, @romanovaz, @maryennn1
Ahojte,
aktivitka odoslaná, až dnes ráno, včera bol mm v robote a samej sa mi s deťmi nedalo.
Aktivita sa mi však trochu skomplikovala. Nemáme laserovú tlačiareň a obrázky sme tlačili atramentovou. Ako som obrázky lepila na drevo, vyzeralo to super, aj po niekoľkých hodinách, nepresakovalo to. Potom som chcela kartičky nejako zafixovať, no vyskúšala som všeličo, ale všetko sa rozpíjalo. Tak som ich nechala tak, aby som ich ešte nepokazila. Vyzerali totiž nádherne.
No ako som aktivitky zabalila do vrecúšok a dala do krabice, na druhý deň som ich našla navzájom otlačené. Sú použiteľné, len už nevyzerajú tak pekne.
Preto vás prosím, aby vám aktivity dlho vydržali, skúste to ešte vy niečím zafixovať. My v CA máme problém hocičo zohnať a keby som mala objednávať xy druhov kadejakých lakov alebo neviem čoho len na skúšku, tak sa nedoplatím. Mne ešte napadlo, že by ste si kartičky mohli oblepiť priehľadnou lepiacou páskou. Čo myslíte?
@mamkabeika neskusala si karticky zalaminatovat a tak nalepit na drevo? To by bolo asi naj riesenie, ale ak si to uz poslala tak uz nic
Kocky inac ja som mje jahody aj zabudla odfotit, tiez som s nimi mala niekolko problemov, takze som ich dorabala cely tento posledny vikend 😀
@sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @maryennn @mamkabeika @veonka @oveckajanka @skriatko @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindana
Žienky, tak doma sú už 3 krabice, 3 čakajú na pošte a ostatné už asi cestujú...... takže nie je reálne, aby som ich posielala už zajtra, vo štvrtok je sviatok a v piatok je mm do večera v robote.
Vadilo by vám teda....ak ich pošlem až po víkende? Ja viem, že sa na ne už veľmi tešíte, ale uznajte, nemám ich v piatok sama ako dopraviť na poštu, lebo 21 krabíc bez pomoci manžela neodnesiem 😅 😕 . Ak by to však mal byť veľký problém, skúsim poprosiť napr. suseda, aby ma zaviezol. Hmmmm čo poviete? môžem to odoslať až v PONDELOK 5.5.??? prosím, ak súhlasíte, aby som to posielala až vtedy, dajte lajk na tento príspevok, ďakujem za porozumenie 🙂
@chimsee Lamin. folia nechyti na drevo. A aj keby, nejakym mega svinstvom, tak sa to lahko odlupne. To uz radsej nechat len zalaminovane a bez dreva.
@chimsee A navyse, bola by to uz prilis draha investicia. Drevo mi to predrazilo, nepoznam znameho stolara, musela som drevo objednavat bez akejkolvek zlavy, lebo som ho brala malo.

už máme hotove a skúšame 😉