icon

Výmena vrecúškových aktivít pre najmenších (10-18 mesiacov)

mnique777
13. jan 2014

Ahojte. Táto skupina je pre maminy drobcov od cca 10 mesiacov. Šup sem s nápadmi a keď sa nás nazbiera dosť, dohodneme detaily 🙂

xarra246
29. apr 2014

@maryennn1 Vôbec sa s tým nestresuj, budúci týždeň to úplne stačí, aspoň to môžeš cez víkend v pohode prerozdeliť 🙂

merry1
29. apr 2014

@mamkabeika krasne obrasky :D

mnique777
autor
29. apr 2014

@xarra246 skryté sú vo vnútri, lepila som pištoľou 🙂

mnique777
autor
29. apr 2014

@maryennn1 mne tiež neva ak to pošleš v pondelok 🙂

mamkabeika
30. apr 2014

@maryenn1 samozrejme, ved nas to nesuri 🙂

maryennn1
30. apr 2014

@hela_tn fuuu ha a podľa čoho mám teda rozdeliť tie balíčky ak nie sú rovnaké? či napísala si mená na sáčky? hmm 😕

maryennn1
30. apr 2014

@sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @maryennn @mamkabeika @veonka @oveckajanka @skriatko @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindana

Tak kočky balíčkov dnes dorazilo neúrekom, mali ste vidieť tie začudované tváre susedov, stavím sa, že ani spať nebudú od zvedavosti 😀 😀 😀 Ale nie to som chcela, chcela som len povedať, že už čakám len 5 balíkov a môžem rozdelovať 🙂

A ešte som chcela ohľadom svojej aktivity.....
1. Tváričky som sa rozhodla nakoniec prišiť, myslím, že tak to bude pre deti najlepšie. Ostatné súčiastky sa budú už len prikladať.
2. Okrem tváričky je na podložke jedno malé vrecúško (na malé súčiastky ako nosy, oči, ústa,...) a na druhej strane položky je našité tylové vrecúško na vlasy, ktoré by sa do toho predného vrecka nezmestili.
3. Červeného filcu som nemala dosť a preto červené vlasy nebudú, výrazne by sa mi tak už navýšil rozpočet, preto som červenú už nekupovala...snáď to pochopíte, každá dostane 4 druhy vlasov, myslím, že to stačí, prípadne si už viete podorábať rôzne iné variácie účesov samé 🙂

4. Mám tri druhy podložiek (zelené-10ks, červené- 4ks, oranžové- 7ks) preto sa chcem opýtať či niekto z vás chce konkrétne niektorú farbu, alebo je jedno ako to rozdelím. pre lepšiu predstavu pridávam fotku:

lastovicka01
30. apr 2014

@maryennn1 mne na farbe nezalezi, ako to rozdelis tak bude 🙂

lindana
30. apr 2014

@maryennn1 krasne. Takze aj pre mna? 😵 ak ano poprosim zelene

maryennn1
30. apr 2014

@lindana áno aj pre teba 😉 ok píšem si zelené.

sony2002
30. apr 2014

@maryennn1 nam na farbe nezalezi 🙂

xarra246
30. apr 2014

@maryennn1 Super si to vymyslela, aj s tým prišitím xichtíkov aj s tými vreckami 🙂 No a ak sa teda dá vybrať, tak ja by som prijala oranžové. Ďakujeeem 🙂

maryennn1
30. apr 2014

@xarra246 ok, píšem si 🙂

gabgabbb
30. apr 2014

Krasne, ak sa da vybrat farba, tak červena, ale v podstate to je jedno 🙂 dakujem

romanovaz
30. apr 2014

@maryennn1 velmi pekne,ja by som si poprosila zelenú podložku.Dakujem pekne

kittykittyke
30. apr 2014

@maryennn1 Vyzera to fakt super.. 🙂
Ak je este moznost vybrat si, tak ja by som si tiez prosila zelenu podlozku.. 🙂
dakujeeeem 🙂

maryennn1
30. apr 2014

@romanovaz
@kittykittyke jasnačka, píšem si 🙂

martina05
1. máj 2014

@maryennn1 je to fakt krasne, ak je moznost vyberu, radi by sme zelenu podlozky, inak je nam to jedno🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Dakujeme

merry1
1. máj 2014

Na farbe nezalezi pekne

skriatko
1. máj 2014

@maryennn1 krasne, ak sa zvysi tak poprosim cervenu....ale v podstate to je jedno, vsetky su velmi pekne 🙂 dakujem

chimsee
1. máj 2014

@maryennn1 mne je jedno, aku farbu nam das 🙂

hela_tn
1. máj 2014

@maryennn1 náhodný vyber,dávaj za radom a komu sa co ujde,to bude jeho;)

maryennn1
1. máj 2014

@hela_tn ok, tak teda zaradom 🙂

maryennn1
2. máj 2014

@sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @maryennn @mamkabeika @veonka @oveckajanka @skriatko @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindana

Baby takže mám doma 20 krabíc, čiže jedna chýba, ja som chcela v nedeľu v noci (cez deň sa mi nedá keď je malý hore) všetko rozdeliť a krabice pobaliť a v pondelok poslať, ale teraz neviem ako keď nemám tú poslednú. Budem vás informovať keď príde, snáď to bude v pondelok, aby sa to už viac nepredlžovalo.

@veonka prosím kedy si posielala aktivitky? lebo od teba ešte nedošla ☹

merry1
3. máj 2014

@maryennn1 uz sa tesim :D

merry1
3. máj 2014

@maryennn1 @sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @maryennn @mamkabeika @veonka @oveckajanka @skriatko @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindana v mojej aktivite potom ked otvorite zips tak si mozete este donutra nieco vlozit :D aby ste vedeli:D

skriatko
4. máj 2014

@maryennn1 @sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @maryennn @mamkabeika @veonka @oveckajanka @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindana , caute babule ja len zopar slov k mojej aktivite 🙂 Plastelinu som spolu s mojimi pomocnikmi ( vid foto ) varila tesne pred odovzdanim balicka , takze je cerstva 🙂 , odporucaju ju drzat v chladnicke v sacku alebo v nadobke. Kedze trosku smrdi za octom, tak som si dovolila pridat do plasteliny aromu, do dvoch vanilkovu a do dvoch citronovu ....tie plasteliny nevyzeraju ukazkovo ako z obchodu 🙂 sem tam vyzeraju ako keby boli zliepane , lebo som kazdu sulku plasteliny vazila a odoberala alebo naopak pridavala k nej, aby ste mali kazda rovnaku gramaz 🙂 mate cierno bielu zalaminovanu verziu a taktiez to mate este raz prefotene , mozte si to vymalovat ako sa vam paci a dat si to potom zalaminovat 🙂 Ak chcete moju farebnu verziu mailom ako ste to spominali , tak vam ju kludne mozem poslat. A tu je link ak by ste si nahodou niekedy plastelinu chceli spravit same doma 🙂 http://rustspolecne.cz/2013/01/domaci-plastelin...

martina05
4. máj 2014

@skriatko dakujeme🙂 🙂

lindana
4. máj 2014

@maryennn1 Ahojky, tak ako, ozvala sa ti @veonka?

maryennn1
5. máj 2014

@lindana nie ☹