Výmena vrecúškových aktivít pre najmenších (10-18 mesiacov)
Ahojte. Táto skupina je pre maminy drobcov od cca 10 mesiacov. Šup sem s nápadmi a keď sa nás nazbiera dosť, dohodneme detaily 🙂
@oveckajanka no ešte počkáme, a ja ju budem ešte urgovať cez IP a ak sa neozve, tak pošlem asi balíky bez jej aktivity, či? jooj neviem čo teraz ☹
ako tak pozerám, tak žiadny príspevok odkedy sa dohadovali aktivity... ja dúfam, že je ok a ak sa teda neozve, tak budeme mať o 1 aktivitu menej, no. Jooj a tak mi to pekne vychádzalo, že malej na narodky dôjde balík ☹
do kedy budeme cakat? ja sa na tie aktivity uz tesim 😉 skoda velmi som sa tesila aj na jej aktivitu uz som si aj auticko male zadovazila 🙂 ja by som navrhovala cakat tak do zajtra aby sme tie aktivity do konca tyzdna mali doma, alebo najneskorsie do stredy aby od pondelka sme sa mohli hrat, 😉
aj ja som sa tesila na tu drahu :( vsak este dnes pockajme, ci sa neozve, pripadne nepride balik...
@romanovaz
@mnique777
@ivana08
@oveckajanka
@lindana babule, dnes som jej písala, takže počkám ešte do stredy (predsa len niekedy človek nie je aj dva dni na nete) a ak sa do vtedy neozve, pošlem balíky vo štvrtok, môže byť? dlhšie tu už nemôžem prekračovať 21 balíkov. ale mrzí ma to, ja som sa tiež na jej aktivitu veeeľmi tešila ☹
@sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @maryennn @mamkabeika @veonka @oveckajanka @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindana @skriatko
baby, ja som prišla na to, že vo štvrtok je štátny piatok 😅 takže buď balíčky pošlem zajtra napriek tomu že sa @veonka neozvala ☹ alebo ešte počkám a pošlem ich až v piatok, takže je to na vás, ale myslím si, že tak či tak je to už jedno, som sklamaná, že nedodržala termín a ani sa neozvala, napriek tomu, že na jej aktivitu, sme sa všetky veľmi tešili ☹ tak sa mi prosím k tomu VYJADRITE... čo robiť?
@maryennn1 Tiež si myslím, že to môžeš poslať. Veonka vedela do kedy to má poslať a ak mala nejaký problém, tak mala veľa času informovať nás o tom. Tiež som sklamaná, ale čo už, v podstate som aj rátala s tým, že sa niečo také môže stať. Otázka je, že čo s tými aktivitami, ktoré sme vyrobili my pre ňu. Ja by som bola rada, keby si mi ju poslala nakoľko ju viem darovať a ušetrím si aspoň robotu...
@sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @maryennn @mamkabeika @veonka @oveckajanka @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindana @skriatko
OK, takže baby, dnes v noci, keď malý zaspí krabice potriedim, pobalím a zajtra sa odošlú, každej pošlem späť aj tú aktivitu, ktorá mala byť pre veonku, aby ste s ňou naložili podľa vlastného uváženia 🙂
@maryennn1 mne je v podstate jedno ak by sa mala ozvat tak ten jeden pracovny den uz pockam ale pochybujem ze sa ozve 😉
a co s aktivitami bud poslat kazdej jednu aktivitu dvakrat (ja by som to napr. tiez dala detom do kostola u nasich v dedine ) pripadne ak mate niekde nablizku detsky domov pripade nemocnicu (na detske oddelenie) a mala by si zaujem to tam zaniest tak tak.
Tak malý spí, idem na to 🙂
Ja som za zajtrajsok mala dos casu sa ozvat a vyjadrit sa , skoda casu a ja sa na aktyviti uz nebiem dockat;) pekny vecer a dufam ze sa Vam moja aktiv.bude pacit snazila som sa ju spravit co najlepsie
@skriatko @maryennn1 @sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @mamkabeika @veonka @oveckajanka @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindana
Tak baby, aj ja pridam foto mojej aktivity.. Kedze som s filcom pracovala prvykrat a zaroven to bola aj moja prva vymena, tak dufam, ze sa vam moja aktivita bude pacit.. snazila som sa vymysliet rozne kombinacie..
Z povodnej predstavy som musela upustit, kedze to vsetko, co som tam chcela mat sa mi tam nevoslo..
A trosicku k technickej stranke aktivitky..
Trava je prizehlena.. Koruna stromu rucne prisita, nalepeny suchy zips, aby oblecenie nevypadlo.. Chlapcek a dievcatko su lepene tavnou pistolou.. kmen stromu a saty su lepene lepidlom na textil.. je vhodne pre deti..
Takze ak by sa aj naaaahodou stalo, ze by to drobci zacali ochutnavat, tak by to malo byt ok..
A prikladam foto, ako by sa to oblecenie dalo pokombinovat.. Je to tak, ako sme sa dohodli - chlapcek a dievcatko maju vzdy oblecenie v rovnakej farbe, aby sa dala aktivitka pouzit aj na priradovanie farieb.. ak by ste prisli na dalsiu kombinaciu.. kludne sa pochvalte.. 😉
@kittykittyke vau krasne. Noznicky uz asi nejaky cas nechces vidiet co? 😀
@lindana
Dakujem velmi pekne.. 🙂
No, noznice este budu somnou minimalne este v dalsich 2 vymenach.. jednu zacinam uz zajtra strihat.. 🙂
tiez take mini dieliky.. 🙂
ach jaaaj.. :D :D :D
ale tesim sa na baliiiicek.. 🙂
@kittykittyke To je perfektneeee 🙂 Jaaaj, nech už je balík doma, chcem sa hrať! 🙂

@maryennn1 a co teraz ? :( budeme cakat?