icon

Výmena vrecúškových aktivít pre najmenších (10-18 mesiacov)

mnique777
13. jan 2014

Ahojte. Táto skupina je pre maminy drobcov od cca 10 mesiacov. Šup sem s nápadmi a keď sa nás nazbiera dosť, dohodneme detaily 🙂

oveckajanka
5. máj 2014

@maryennn1 a co teraz ? :( budeme cakat?

maryennn1
5. máj 2014

@oveckajanka no ešte počkáme, a ja ju budem ešte urgovať cez IP a ak sa neozve, tak pošlem asi balíky bez jej aktivity, či? jooj neviem čo teraz ☹

romanovaz
5. máj 2014

@maryennn1 ahoj,kedze sa vôbec neozyva,tak by som sa na ňu asi vykašľala a poslala balíky bez jej aktivity 😉

mnique777
autor
5. máj 2014

ako tak pozerám, tak žiadny príspevok odkedy sa dohadovali aktivity... ja dúfam, že je ok a ak sa teda neozve, tak budeme mať o 1 aktivitu menej, no. Jooj a tak mi to pekne vychádzalo, že malej na narodky dôjde balík ☹

ivana08
5. máj 2014

do kedy budeme cakat? ja sa na tie aktivity uz tesim 😉 skoda velmi som sa tesila aj na jej aktivitu uz som si aj auticko male zadovazila 🙂 ja by som navrhovala cakat tak do zajtra aby sme tie aktivity do konca tyzdna mali doma, alebo najneskorsie do stredy aby od pondelka sme sa mohli hrat, 😉

oveckajanka
5. máj 2014

aj ja som sa tesila na tu drahu :( vsak este dnes pockajme, ci sa neozve, pripadne nepride balik...

lindana
5. máj 2014

Skoda skoda ja som sa tiez tesila, dufam, ze je @veonka ok a da nam vediet, co sa udialo a preco neposlala aktivitu. Ja by som dlhsie ako do zajtra uz necakala, ved potom kym to pobalis a rozposles, aj ti to musi vela miesta v byte zaberat..
@maryennn1

maryennn1
5. máj 2014

@romanovaz
@mnique777
@ivana08
@oveckajanka
@lindana babule, dnes som jej písala, takže počkám ešte do stredy (predsa len niekedy človek nie je aj dva dni na nete) a ak sa do vtedy neozve, pošlem balíky vo štvrtok, môže byť? dlhšie tu už nemôžem prekračovať 21 balíkov. ale mrzí ma to, ja som sa tiež na jej aktivitu veeeľmi tešila ☹

romanovaz
5. máj 2014

@maryennn1 jasne,my počkáme,nieje problem 🙂

ivana08
5. máj 2014

@maryennn1 jasne my pockame ak to tebe velmi neprekaza doma skladovat 😉

maryennn1
6. máj 2014

@sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @maryennn @mamkabeika @veonka @oveckajanka @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindana @skriatko

baby, ja som prišla na to, že vo štvrtok je štátny piatok 😅 takže buď balíčky pošlem zajtra napriek tomu že sa @veonka neozvala ☹ alebo ešte počkám a pošlem ich až v piatok, takže je to na vás, ale myslím si, že tak či tak je to už jedno, som sklamaná, že nedodržala termín a ani sa neozvala, napriek tomu, že na jej aktivitu, sme sa všetky veľmi tešili ☹ tak sa mi prosím k tomu VYJADRITE... čo robiť?

romanovaz
6. máj 2014

@maryennn1 Tiež si myslím, že zbytočne na ňu čakať, ak je to možné, tak to skús zajtra poslať

maryennn1
6. máj 2014

@romanovaz ok, počkám ešte ako sa vyjadria ostatné kočky 🙂

martina05
6. máj 2014

@maryennn1 skoda ja som sa na jej aktivitu velmi tesila.....ja by som aj pockala, ale zase pozerala som, ze MK ju oznacuje za aktivnu,tzn.ze na nete bola, inzeraty ma aktualizovane pred dvoma dnami..........no tak neviem co si o tom mysliet☹((

maryennn1
6. máj 2014

@martina05 to faaakt? no idem jej ešte raz napísať IP ☹

martina05
6. máj 2014

@maryennn1 ja by som bola za to, aby sme pockali do piatku a ked nic, v piatok to uzavriet....ale v konecnom dosledku sa rozhodni sama, lebo ja tie skatule v dome neobchadzam.....

martina05
6. máj 2014

@maryennn1 pozor!!!!!! Napisala som ti chybu....tie inzeraty ma aktualizovane pred dvoma tyzdnami....ale je aktivna, tzn. Ze za poslednych 7 dni tu bola....

lindana
6. máj 2014

@maryennn1 ja hlasujem za zajtrajsok ak je to v tvojich moznostiach. Myslim, ze @veonka uz mala casu dost, aby nam dala vediet, co sa deje/stalo

xarra246
6. máj 2014

@maryennn1 Tiež si myslím, že to môžeš poslať. Veonka vedela do kedy to má poslať a ak mala nejaký problém, tak mala veľa času informovať nás o tom. Tiež som sklamaná, ale čo už, v podstate som aj rátala s tým, že sa niečo také môže stať. Otázka je, že čo s tými aktivitami, ktoré sme vyrobili my pre ňu. Ja by som bola rada, keby si mi ju poslala nakoľko ju viem darovať a ušetrím si aspoň robotu...

gabgabbb
6. máj 2014

@maryennn1 Ja si myslim, ze stratila zaujem o vymenu, tiez som za zajtrajsok - pokial to Tebe vyhovuje. Btw. podla mna je velky uspech ze z 21 sa na to "vykaslala" len 1. 🙂

skriatko
6. máj 2014

@maryennn1 cauky, aj ja som za zajtrajsok 🙂 nechh ti doma moze kludne prudit energia 🙂 a nie obchadzat tolko krabic ..🙂)

maryennn1
6. máj 2014

@sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @maryennn @mamkabeika @veonka @oveckajanka @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindana @skriatko

OK, takže baby, dnes v noci, keď malý zaspí krabice potriedim, pobalím a zajtra sa odošlú, každej pošlem späť aj tú aktivitu, ktorá mala byť pre veonku, aby ste s ňou naložili podľa vlastného uváženia 🙂

ivana08
6. máj 2014

@maryennn1 mne je v podstate jedno ak by sa mala ozvat tak ten jeden pracovny den uz pockam ale pochybujem ze sa ozve 😉
a co s aktivitami bud poslat kazdej jednu aktivitu dvakrat (ja by som to napr. tiez dala detom do kostola u nasich v dedine ) pripadne ak mate niekde nablizku detsky domov pripade nemocnicu (na detske oddelenie) a mala by si zaujem to tam zaniest tak tak.

gabgabbb
6. máj 2014

@maryennn1 Ak by si mala chut to niekomu venovat, ako pise ivana08, tak moju aktivitu, ktore je navyse, mi nemusis posielat spat ... rada ju posuniem dalej

maryennn1
6. máj 2014

Tak malý spí, idem na to 🙂

merry1
6. máj 2014

Ja som za zajtrajsok mala dos casu sa ozvat a vyjadrit sa , skoda casu a ja sa na aktyviti uz nebiem dockat;) pekny vecer a dufam ze sa Vam moja aktiv.bude pacit snazila som sa ju spravit co najlepsie

kittykittyke
6. máj 2014

@skriatko @maryennn1 @sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @mamkabeika @veonka @oveckajanka @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindana

Tak baby, aj ja pridam foto mojej aktivity.. Kedze som s filcom pracovala prvykrat a zaroven to bola aj moja prva vymena, tak dufam, ze sa vam moja aktivita bude pacit.. snazila som sa vymysliet rozne kombinacie..
Z povodnej predstavy som musela upustit, kedze to vsetko, co som tam chcela mat sa mi tam nevoslo..

A trosicku k technickej stranke aktivitky..
Trava je prizehlena.. Koruna stromu rucne prisita, nalepeny suchy zips, aby oblecenie nevypadlo.. Chlapcek a dievcatko su lepene tavnou pistolou.. kmen stromu a saty su lepene lepidlom na textil.. je vhodne pre deti..
Takze ak by sa aj naaaahodou stalo, ze by to drobci zacali ochutnavat, tak by to malo byt ok..

A prikladam foto, ako by sa to oblecenie dalo pokombinovat.. Je to tak, ako sme sa dohodli - chlapcek a dievcatko maju vzdy oblecenie v rovnakej farbe, aby sa dala aktivitka pouzit aj na priradovanie farieb.. ak by ste prisli na dalsiu kombinaciu.. kludne sa pochvalte.. 😉

lindana
6. máj 2014

@kittykittyke vau krasne. Noznicky uz asi nejaky cas nechces vidiet co? 😀

kittykittyke
6. máj 2014

@lindana
Dakujem velmi pekne.. 🙂
No, noznice este budu somnou minimalne este v dalsich 2 vymenach.. jednu zacinam uz zajtra strihat.. 🙂
tiez take mini dieliky.. 🙂
ach jaaaj.. :D :D :D
ale tesim sa na baliiiicek.. 🙂

xarra246
6. máj 2014

@kittykittyke To je perfektneeee 🙂 Jaaaj, nech už je balík doma, chcem sa hrať! 🙂