Výmena vrecúškových aktivít pre najmenších (10-18 mesiacov)
Ahojte. Táto skupina je pre maminy drobcov od cca 10 mesiacov. Šup sem s nápadmi a keď sa nás nazbiera dosť, dohodneme detaily 🙂
@kittykittyke súhlasím s tým, že by boli filcové veci na rovnakom formáte, aby sme si z toho každá potom mohli urobiť knihu... navrhujem A4, aby sa s tým deťom dobre manipulovalo.
Vyjadrite sa aj vy baby.
ďakujem za privítanie, popozerám to a dám nejaké návrhy 🙂 teším sa 😵
@oveckajanka tá topánočka zo šnúrkami do knihy by bola supeer 🙂 Môžem ti teda toto pexeso a tú topánočku dať do albumu?
@maryennn1 jasne 🙂
caute baby , rada by som sa pridala aj ja...zmestim sa este 🙂)?
dakujem , tak zatial to vyzera nadejne 🙂
musim poriadne popozerat...a dam coskoro vediet , ok? len som najprv chcela zistit ci sa vobec mozem zapojit
@skriatko no ahoj 🙂
vitame ta 🙂
a cakame naaavrhyyy 🙂
no cau 🙂 dakujem...posnazim sa co najskor, no teraz uz idem do hajan 🙂
Ahojte. Ja tiež súhlasím s termínmi aj s novými členkami 🙂 a tiež pokiaľ by moje aktivity neboli pre vás zaujímavé, kľudne spravím niečo iné. Mne by sa páčila aj hmatová knižka, pridával to tu už niekto?
No, ja by som mala este zopar ,,organizacnych navrhov"..
@marryennn1 mohla by si do albumu prosim ta doplnit pravidla? vies, len textik nejaky.. aby sa to nemuselo po strankach tu hladat.. 🙂
teda, ak by ta to velmi casovo nezatazilo..
Dalej sa musim priznat, ze trosku stracam prehlad, kolko nas uz tu je.. :D
ale to vsetko mas @marryennn1 urcite tiez pod palcom 🙂
tak ja by som len chcela aj kvoli tomu trosicku upravit terminy..
Mna naozaj tesi, ze ste baby prijali mna medzi seba a tesim sa, ze aj dalsie baby este prisli po mne, ale..
Navrhovala by som toto:
1. termin - napr. do konca pracovneho tyzdna (t.j. do piatku) prijimat nove clenky..
2. termin - do konca kalendarneho tyzdna (t. j. do nedele) moznost zasielat navrhy (to preto, aby aj nove baby mali moznost este niecim prispiet.. )
3. termin - napr. do stredy moznost odhlasovat navrhy, ktore sa budu robit.. (dala by som to takto kvoli tomu, ze urcite nie vsetky sa tu budeme vediet stretnut v jeden den a cas.. ) v takom pocte, kolko nas bude..
4. termin - napr. do piatku si to tu pekne podelit, ktora co bude robit.. a mozno sa niektore aktivity budu dat spojit..
5. termin - napr. pocas prveho marcoveho vikendu urcit definitivne pravidla pre jednotlive aktivity, ktore sa budu robit.. aby sme mohli splnit termin, ktory sme si tu uz dali, ze v marci uz budeme tvorit.. Tie pravidla mam na mysli to, v akej velkosti si co predstavujete, aby bolo spravene, aky material by ste navrhli.. a take tie,,vychytavky", viete.. 🙂
Co vy na to baby? kludne piste upravujte, co sa vam nepozdava.. 🙂
Ahojte, zienky 🙂
Ja sa ospravedlnujem, ale mame pokazeny notebook, tak sem prispievam len z mobilu. Neviem totiz poslat foto.
1. priradovacka obrazkov zvieratiek k ich tienom
http://www.montessori-doma.sk/objavitel/3-A-tie...
2. ukladanie kopcekov zmrzliny podla predlohy
http://www.montessoridoma.cz/wp-content/uploads...

@maryennn1
@kittykittyke ok, tak som sice zlodejka 😀 napadov ale ak bude odhlasovane, dam sa bud na farebne nanuky ale hmatove baloniky. Mne by sa asi viac pozdavali tie baloniky -ale len z toho hladiska ze navrhov na aktivity z farbami je viac, tak nech to nie je vsetko rovnake. Inak su super. Predstavovala by som si ich z filcu, pripadne inej latky - mozno aj strukturovanej - napr. Mencester - mozno by som nejake zvysky doma nasla - kvoli hmatu...Pripadne sa by farby ako aktivita chybali, kludne spravim tie...Po navrate domov skusim este pozriet dalsie napady...