Výmena vrecúškových aktivít pre najmenších (10-18 mesiacov)
Ahojte. Táto skupina je pre maminy drobcov od cca 10 mesiacov. Šup sem s nápadmi a keď sa nás nazbiera dosť, dohodneme detaily 🙂
@oveckajanka veru mne by sa páčil aj labyrint a tá topánočka je ozaj super 🙂
@maryennn1 ak ak by si mi mohla este v albume vymenit tuto topanocku, ci je to jedno?? este aj ak nemam zahlasovane... 😀 a ten labyrint neviem ktory...este skusim volake pohladat, ake sa Vam budu najviac lubit 😀
@oveckajanka áno zmením ti to a tu sú aj iné labyrinty aha
@maryennn1 mne sa asi viac ten slimacik lubi 🙂 ale je mi to vlastne jedno 😀
@oveckajanka ten slimáčik by sa dal urobiť aj na A4 podklade a pasoval by do tej našej filcovej knižky, hmm? 🙂
@oveckajanka tak ti pridám aj toho slimáčika, môžem?
@maryennn1 no to by slo..a ta knizka bude A4? to dost velka 🙂
@maryennn1 mozes jasne 🙂
@oveckajanka neviem či A4, či A5 ešte sme sa nedohodli, ale tak mne príde A5 malá na manipuláciu pre naše deti, boli by tam potom malé dieliky ...napr. to obliekanie panáčika a pod. Ale samozrejme akpo sa dohodneme, taká bude 🙂
@oveckajanka
@maryennn1 podla mna spravme urcite A4, tie knizky byvaju take vacsie
ahojte mozem sa este pridat?
Ahojte, môžem sa ešte pridať, máte ešte voľné miesto?
@sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @maryennn @mamkabeika @veonka @oveckajanka @skriatko
Žienky chcú sa k nám pridať ešte tieto dve baby:
@ivana08 @romanovaz s ktorými by nás bolo presne 20, ja som za ,aby ste sa ešte pridali, ale musíte sa k tomu vyjadriť aj vy no a tým by sa aj skončilo pridávanie do skupiny. Myslím, že 20 je akurátny počet, aby to nikoho nezruinovalo ani finančne, ani časovo, keďže máme všetky malé detičky 🙂
A ak vaše pridanie sa kočky odobria 🙂 tak mám pripomienky k vašim aktivitám...@ivana08 myslím, že na čísla sú ešte detičky našej vekovej kategóre ešte malé, ale myslím, že je to kopec nápadov, ktoré by si si mohla zobrať na starosti (napr. tie penové korálky či čo sú to na tejto strane, alebo aj niečo iné...)
@romanovaz hmatové aktivitky, už budeme mať pravdepodobne dve, takže skús ešte niečo pohľadať.
@maryennn1 ja suhlasim 🙂
Ahojte, este beriete nove? Ja by som sa pridala, len zalezi kedy mate termin na posielanie, dokoncujem inu vymenu, tak aby som stihala 🙂

@xarra246 mne sa pacia krmiace zvieratka 🙂