icon

Výmena vrecúškových aktivít pre najmenších (10-18 mesiacov)

mnique777
13. jan 2014

Ahojte. Táto skupina je pre maminy drobcov od cca 10 mesiacov. Šup sem s nápadmi a keď sa nás nazbiera dosť, dohodneme detaily 🙂

vepiku
19. feb 2014

@xarra246 mne sa pacia krmiace zvieratka 🙂

maryennn1
19. feb 2014

@xarra246 páči sa mi kŕmenie zvieratiek
@hela_tn hmatovú knižku už navrhla aj mnique777 a aj máme hmatové balóniky, myslím, že tie sú lepšie, či? 🙂

maryennn1
19. feb 2014

@oveckajanka veru mne by sa páčil aj labyrint a tá topánočka je ozaj super 🙂

oveckajanka
19. feb 2014

@maryennn1 ak ak by si mi mohla este v albume vymenit tuto topanocku, ci je to jedno?? este aj ak nemam zahlasovane... 😀 a ten labyrint neviem ktory...este skusim volake pohladat, ake sa Vam budu najviac lubit 😀

maryennn1
19. feb 2014

@oveckajanka áno zmením ti to a tu sú aj iné labyrinty aha

oveckajanka
19. feb 2014

@maryennn1 mne sa asi viac ten slimacik lubi 🙂 ale je mi to vlastne jedno 😀

maryennn1
19. feb 2014

@oveckajanka ten slimáčik by sa dal urobiť aj na A4 podklade a pasoval by do tej našej filcovej knižky, hmm? 🙂

maryennn1
19. feb 2014

@oveckajanka tak ti pridám aj toho slimáčika, môžem?

oveckajanka
19. feb 2014

@maryennn1 no to by slo..a ta knizka bude A4? to dost velka 🙂

oveckajanka
19. feb 2014

@maryennn1 mozes jasne 🙂

maryennn1
19. feb 2014

@oveckajanka neviem či A4, či A5 ešte sme sa nedohodli, ale tak mne príde A5 malá na manipuláciu pre naše deti, boli by tam potom malé dieliky ...napr. to obliekanie panáčika a pod. Ale samozrejme akpo sa dohodneme, taká bude 🙂

chimsee
19. feb 2014

@oveckajanka
@maryennn1 podla mna spravme urcite A4, tie knizky byvaju take vacsie

ivana08
19. feb 2014

ahojte mozem sa este pridat?

oveckajanka
19. feb 2014

@chimsee
@maryennn1 oki asi mate pravdu..bude sa s tou A4 lepsie manipulovat 🙂

ivana08
19. feb 2014

pripadne hodim aspon par inspiracii
tie posledne cisla by som mohla urobit do vane a tvary nie iba kocky ale aj ine 😉 pripadne na papier a suchy zips

xarra246
19. feb 2014

@maryennn1 Môžem to brať tak, že ma beriete? 🙂
Ale aj tak by sa mi páčili aj tie korálky. Keď budú deti väčšie, tak môžu navliekať podľa farieb, že by mali na kartičkách určenú postupnosť. Tak možno by to mohla robiť niektorá, čo ešte len hľadá inšpiráciu 🙂

hela_tn
19. feb 2014

@maryennn1 podla mna tych hmatovych veci moze byt kludne viac..take male dieta aj tak nebude triedit podla farby a priradovat k obrazkom este, to az neskor..ale skumat a hmatat bude urcite..

romanovaz
19. feb 2014

Ahojte, môžem sa ešte pridať, máte ešte voľné miesto?

romanovaz
19. feb 2014

Tu sú moje návrhy, po prípade pridám dalšie

maryennn1
19. feb 2014

@sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @maryennn @mamkabeika @veonka @oveckajanka @skriatko

Žienky chcú sa k nám pridať ešte tieto dve baby:
@ivana08 @romanovaz s ktorými by nás bolo presne 20, ja som za ,aby ste sa ešte pridali, ale musíte sa k tomu vyjadriť aj vy no a tým by sa aj skončilo pridávanie do skupiny. Myslím, že 20 je akurátny počet, aby to nikoho nezruinovalo ani finančne, ani časovo, keďže máme všetky malé detičky 🙂

A ak vaše pridanie sa kočky odobria 🙂 tak mám pripomienky k vašim aktivitám...@ivana08 myslím, že na čísla sú ešte detičky našej vekovej kategóre ešte malé, ale myslím, že je to kopec nápadov, ktoré by si si mohla zobrať na starosti (napr. tie penové korálky či čo sú to na tejto strane, alebo aj niečo iné...)
@romanovaz hmatové aktivitky, už budeme mať pravdepodobne dve, takže skús ešte niečo pohľadať.

maryennn1
19. feb 2014

@ivana08 a čo je tá prostredná aktivita? tomu nerozumiem.

maryennn1
19. feb 2014

@hela_tn som za, len sa toho musí niekto ujať, aby som vedela komu to mám pripísať do albumu 🙂

oveckajanka
19. feb 2014

@maryennn1 ja suhlasim 🙂

lindana
19. feb 2014

Ahojte, este beriete nove? Ja by som sa pridala, len zalezi kedy mate termin na posielanie, dokoncujem inu vymenu, tak aby som stihala 🙂

ivana08
19. feb 2014

@maryennn1 tak si kludne mozem aj tie penove koralky 🙂 teda aj nas odhlasuju 😉
a ta posledna to je jedno ci cisla ci tvary vystrihnut z kuchynskej utierky a to drzi vo vani. Mojej som uz porobila z toho a hra sa stym vo vani 🙂 ak najdem v pc foto mojej malej poslem

romanovaz
19. feb 2014

Pridávam dalšie: 1. je na hladanie páru
2. na triedenie farieb

hela_tn
19. feb 2014

@maryennn1 suhlasim, aby este pristupili, ale podla mna je 20 konecne cislo, tak uz by som viac nebrala..
ak by to tej druhej kocke nevadilo, tak ja by som si tu hmatovu knizku dala pod seba..

romanovaz
19. feb 2014

@maryennn1 pridala som ďalšie návrhy, len som ta zabudla označiť

lindana
19. feb 2014

@maryennn1 Moje aktivity by boli tieto: skladanie tvare z filcu, zdobenie stromceka z filcu (tieto uz mam oskusane v 1. vymene) a prikladanie bambuliek podla farieb. Bola by som rada, ak by ste sa vyjadrili, ci ma beriete a ci sa vam aktivity pacia 😉

sony2002
19. feb 2014

@maryennn1 ja zahlasujem, az ked bude album kompletny.. takto po castiach sa v tom stracam 🙂