Výmena vrecúškových aktivít pre najmenších (10-18 mesiacov)
Ahojte. Táto skupina je pre maminy drobcov od cca 10 mesiacov. Šup sem s nápadmi a keď sa nás nazbiera dosť, dohodneme detaily 🙂
@oveckajanka no veď toto som sem už dávala, že ak by mala niektorá z nás prístup k drevu, tak by to bolo super, ale tak zas pre naše mrňata je to asi ešte skoro, či? ale tak veď snáď aj druhé kolo bude, nie? teda ja by som chcela 🙂 lebo kooopec krásnych nápadov existuje 🙂
@maryennn1 som si nevsimla...hej vsak v druhom kole snad sa do toho niekto pusti..mozno aj ja ak ukecam manzela 🙂 a neviem ci toto tu uz bola..ale moja mala rada odkruca a zakruca stople..plus teda ciselka aj ked na ne je este skoro 😀
@oveckajanka ejha ejha, musím ťa pokarhať, ty nečítaš a nepozeráš moje komentáre 😀 😀 aj toto som tu už dávala 😀
@maryennn1 koncim uz 😀
@maryennn1 Ahoj, mňa síce viac ťahá k tým penovým korálkom, ale môže ich mať aj @ivana08. Inak by ma ešte zaujímalo, či som sa do tejto skupiny vošla, pretože po mne ste zobrali @romanovaz pričom mňa si neoznacila a že je vás už 20. Tak neviem teraz...
Mám na mysli túto tvoju správu, ja v nej nie som: @sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @maryennn @mamkabeika @veonka @oveckajanka @skriatko
Žienky chcú sa k nám pridať ešte tieto dve baby:
@ivana08 @romanovaz s ktorými by nás bolo presne 20, ja som za ,aby ste sa ešte pridali, ale musíte sa k tomu vyjadriť aj vy no a tým by sa aj skončilo pridávanie do skupiny. Myslím, že 20 je akurátny počet, aby to nikoho nezruinovalo ani finančne, ani časovo, keďže máme všetky malé detičky
A ak vaše pridanie sa kočky odobria tak mám pripomienky k vašim aktivitám...@ivana08 myslím, že na čísla sú ešte detičky našej vekovej kategóre ešte malé, ale myslím, že je to kopec nápadov, ktoré by si si mohla zobrať na starosti (napr. tie penové korálky či čo sú to na tejto strane, alebo aj niečo iné...)
@romanovaz hmatové aktivitky, už budeme mať pravdepodobne dve, takže skús ešte niečo pohľadať.
@maryennn1 @fufina1 @gabgabbb @hela_tn @motovidlo @martina05 @vepiku @merry1 @lastovicka01 @sony2002 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @mamkabeika @skriatko @oveckajanka @veonka @mnique777 @xarra246 @ivana08 @romanovaz
Podla mna je nas uz 21 🙂
Takze ak ma @lindana fakt seriozny zaujem, tak by som ju uz zobrala.. nech uz mame pekne cislo, ze 22 no a vlastne ona by uz bola definitivne posledna..
A navrhla by som upravu pravidla o hlasovani:
Ja viem, ze ste uz niektore hlasovali, ved aj ja.. 🙂
Ale tak, ako tu uz niektora baba pisala, ze bude hlasovat, az ked bude album uzatvoreny (sorry, ale nechce sa mi uz hladat prispevok, ty sa urcite najdes.. ;) )
Tak by som navrhla zmazat hlasy a hlasovat az po uzatvoreni albumu a kazdy by mal ja neviem, nejaky pocet hlasov a ten rozdeli medzi navrhy.. lebo podla mna vybrat len jednu aktivitu od jednej baby, bude trosicku nefer.. pretoze ak tu prida X suprovych a len jedna by mohla prejst by bola skoda..
A uprimne, uz asi hladat dalsie namety ani nebudem.. lebo neviem, ci by som si potom vedela vybrat.. toooolko super veci ste tu uz dali.. 🙂
@kittykittyke ty si tam dvakrát 😀
@kittykittyke čakaj? akosi mi to nevychádza, nie si tam dvakrát 😀
@maryennn1 niesom.. len som tiez kopirovala :D
takze? 21 ci 22? :D
@kittykittyke napriklad ja som aj v minulej vymene vyrabala 3 aktivity. Samozrejme nie pre kazdu 3 ale podla toho kto si co vybral. Podla mna je to tak lepsie, a casovo cca rovnako narocne.
@kittykittyke máš tam dvakrát mnique777 takže 20 je nás
@ivana08 tak to do vane je perfekne 🙂
@vepiku
@oveckajanka
@ivana08
@xarra246 baby keď ste tu, vyjadrite sa k tomu čo písala @kittykittyke ...o tom hlasovaní
@kittykittyke ano suhlasim za hlasovanie a potom rozdelenie medzi baby - tak by sme fakt mali krasne aktivitky 🙂

@lindana Ahoj, aktivity sú pekné, ale nás už je presne 20, môžem ťa jedine napísať ako náhradníčku, ak by niektorá odstúpila.