icon

Výmena vrecúškových aktivít pre najmenších (10-18 mesiacov)

mnique777
13. jan 2014

Ahojte. Táto skupina je pre maminy drobcov od cca 10 mesiacov. Šup sem s nápadmi a keď sa nás nazbiera dosť, dohodneme detaily 🙂

maryennn1
19. feb 2014

@lindana Ahoj, aktivity sú pekné, ale nás už je presne 20, môžem ťa jedine napísať ako náhradníčku, ak by niektorá odstúpila.

maryennn1
19. feb 2014

@sony2002 áno tak, to bude asi najlepšie, za chvíľu ho už budeme kompletizovať, lebo už nás je dosť 🙂

maryennn1
19. feb 2014

@hela_tn opýtaj sa @mnique777 ona navrhla hmatovú knižku 🙂

maryennn1
19. feb 2014

@romanovaz do albumu ti pridám tú fľašu a tieto dve posledné, uvidíme, pre ktoré sa baby rozhodnú, môže byť?

romanovaz
19. feb 2014

@maryennn1 Može byť a inak ďakujem za prijatie do skupiny

lindana
19. feb 2014

@maryennn1 skoda, kto neskoro chodi 🙂 ... Nevadi, ak by sa nahodou uvolnilo miesto, budem rada..

maryennn1
19. feb 2014

@xarra246 ahoj, ak budeš robiť tie zvieratká, tak @ivana08 by chcela robiť tie penové korálky, môžem to prihodiť v albume na jej meno?

oveckajanka
19. feb 2014

aj toto je paradicka 🙂 pre malych kutilov 😀

maryennn1
19. feb 2014

@oveckajanka no veď toto som sem už dávala, že ak by mala niektorá z nás prístup k drevu, tak by to bolo super, ale tak zas pre naše mrňata je to asi ešte skoro, či? ale tak veď snáď aj druhé kolo bude, nie? teda ja by som chcela 🙂 lebo kooopec krásnych nápadov existuje 🙂

ivana08
19. feb 2014

@maryennn1 povodne som chcela sem hodit obrazok ako dala romanovaz ale na farby sa mi zdala ze tu uz je tak preto som zvolila cisla 😉 teraz uz mam malu hore, vecer ked pojde spat nieco pohladam este 😉

oveckajanka
19. feb 2014

@maryennn1 som si nevsimla...hej vsak v druhom kole snad sa do toho niekto pusti..mozno aj ja ak ukecam manzela 🙂 a neviem ci toto tu uz bola..ale moja mala rada odkruca a zakruca stople..plus teda ciselka aj ked na ne je este skoro 😀

maryennn1
19. feb 2014

@oveckajanka ejha ejha, musím ťa pokarhať, ty nečítaš a nepozeráš moje komentáre 😀 😀 aj toto som tu už dávala 😀

oveckajanka
19. feb 2014

@maryennn1 koncim uz 😀

xarra246
19. feb 2014

@maryennn1 Ahoj, mňa síce viac ťahá k tým penovým korálkom, ale môže ich mať aj @ivana08. Inak by ma ešte zaujímalo, či som sa do tejto skupiny vošla, pretože po mne ste zobrali @romanovaz pričom mňa si neoznacila a že je vás už 20. Tak neviem teraz...

Mám na mysli túto tvoju správu, ja v nej nie som: @sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @maryennn @mamkabeika @veonka @oveckajanka @skriatko

Žienky chcú sa k nám pridať ešte tieto dve baby:
@ivana08 @romanovaz s ktorými by nás bolo presne 20, ja som za ,aby ste sa ešte pridali, ale musíte sa k tomu vyjadriť aj vy no a tým by sa aj skončilo pridávanie do skupiny. Myslím, že 20 je akurátny počet, aby to nikoho nezruinovalo ani finančne, ani časovo, keďže máme všetky malé detičky

A ak vaše pridanie sa kočky odobria tak mám pripomienky k vašim aktivitám...@ivana08 myslím, že na čísla sú ešte detičky našej vekovej kategóre ešte malé, ale myslím, že je to kopec nápadov, ktoré by si si mohla zobrať na starosti (napr. tie penové korálky či čo sú to na tejto strane, alebo aj niečo iné...)
@romanovaz hmatové aktivitky, už budeme mať pravdepodobne dve, takže skús ešte niečo pohľadať.

kittykittyke
19. feb 2014

@maryennn1 @fufina1 @gabgabbb @hela_tn @motovidlo @martina05 @vepiku @merry1 @lastovicka01 @sony2002 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @mamkabeika @skriatko @oveckajanka @veonka @mnique777 @xarra246 @ivana08 @romanovaz

Podla mna je nas uz 21 🙂

Takze ak ma @lindana fakt seriozny zaujem, tak by som ju uz zobrala.. nech uz mame pekne cislo, ze 22 no a vlastne ona by uz bola definitivne posledna..

A navrhla by som upravu pravidla o hlasovani:
Ja viem, ze ste uz niektore hlasovali, ved aj ja.. 🙂
Ale tak, ako tu uz niektora baba pisala, ze bude hlasovat, az ked bude album uzatvoreny (sorry, ale nechce sa mi uz hladat prispevok, ty sa urcite najdes.. ;) )
Tak by som navrhla zmazat hlasy a hlasovat az po uzatvoreni albumu a kazdy by mal ja neviem, nejaky pocet hlasov a ten rozdeli medzi navrhy.. lebo podla mna vybrat len jednu aktivitu od jednej baby, bude trosicku nefer.. pretoze ak tu prida X suprovych a len jedna by mohla prejst by bola skoda..
A uprimne, uz asi hladat dalsie namety ani nebudem.. lebo neviem, ci by som si potom vedela vybrat.. toooolko super veci ste tu uz dali.. 🙂

maryennn1
19. feb 2014

@xarra246 áno teba som pridala ešte prd nimi, len som skopírovala mená z príspevku, v ktorom si ešte nebola 🙂 ale v albume už je tvoje meno 🙂

maryennn1
19. feb 2014

@kittykittyke ty si tam dvakrát 😀

maryennn1
19. feb 2014

@kittykittyke čakaj? akosi mi to nevychádza, nie si tam dvakrát 😀

kittykittyke
19. feb 2014

@maryennn1 niesom.. len som tiez kopirovala :D
takze? 21 ci 22? :D

lindana
19. feb 2014

@kittykittyke napriklad ja som aj v minulej vymene vyrabala 3 aktivity. Samozrejme nie pre kazdu 3 ale podla toho kto si co vybral. Podla mna je to tak lepsie, a casovo cca rovnako narocne.

maryennn1
19. feb 2014

@kittykittyke máš tam dvakrát mnique777 takže 20 je nás

xarra246
19. feb 2014

@maryennn1 Super, teším sa 🙂

ivana08
19. feb 2014

@maryennn1 kludne nech si necha ked si to nasla. ja sa nieco pokusim najst dalsie 😉 napr.

ivana08
19. feb 2014

a ako tak pozeram album vsetko co najdem a paci sa mi uz tam je 😉 ale niektore kocky maju viac aktivit super tak take si mozeme potom rozdelit 😉
a nieco taketo som myslela do tej vane

maryennn1
19. feb 2014

@ivana08 do albumu som ti zatiaľ dala to priraďovanie zvieratko- srsť (či neviem ako to správne nazvať 🙂 ) a dám tam aj toto.

maryennn1
19. feb 2014

@ivana08 a presne som uvažovala, že sa potom nejako podelíme, lebo fakt tých krásnych aktivít je tam neúrekom 🙂

vepiku
19. feb 2014

@romanovaz ta magneticka falsa s tekutinou je to by bolo velmi dobre 🙂

oveckajanka
19. feb 2014

@ivana08 tak to do vane je perfekne 🙂

maryennn1
19. feb 2014

@vepiku
@oveckajanka
@ivana08
@xarra246 baby keď ste tu, vyjadrite sa k tomu čo písala @kittykittyke ...o tom hlasovaní

vepiku
19. feb 2014

@kittykittyke ano suhlasim za hlasovanie a potom rozdelenie medzi baby - tak by sme fakt mali krasne aktivitky 🙂