Výmena vrecúškových aktivít pre najmenších (10-18 mesiacov)
Ahojte. Táto skupina je pre maminy drobcov od cca 10 mesiacov. Šup sem s nápadmi a keď sa nás nazbiera dosť, dohodneme detaily 🙂
@maryennn1 mame hlasovat o pocte?? no ja sa prisposobim vacsine 🙂 ako poviete tak bude 😀
@oveckajanka nie o počte, o tom čo písala @kittykittyke, prosím pohľadaj si to spätne
@maryennn1 no citala som to...neviem si to uplne predstavit...ja si myslim ze kazda davala sem to co sa jej paci a co dokaze urobit...ale ak fakt bude nieco co bude vsetkym pacit a budem to vediet spravit tak spravim aj ine... 🙂
@sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @maryennn @mamkabeika @veonka @oveckajanka @skriatko @xarra246 @romanovaz
Baby je nás presne 20 kto je ZA pridať ešte @lindana aby nás bol konečný počet 21, prosím dajte lajk k tejto správe. Ak tu bude viac ako 10 lajkov ide s nami do toho, ak menej, necháme si ju ako náhradníčku 🙂
@kittykittyke
@maryennn1
Baby, ale ako sa dohodneme, kto co robi? Ked napriklad moja aktivita neprejde, ale prejdu nejake ine, podla coho viem, co mam vyrabat? Lebo ja som napriklad dost lava na sitie, takze neviem, ako by to dopadlo...
prajemkrásny deň každej maminke :ä aj ja by som sa rada pridala, len neviem či by som zvládla výrobu týchto zaujímavých aktivít :( a ani nápady nemám :( ale tíško závidím :ä chcem sa spýtať, či by sa nedalo pridať sa ku skupine tak, že by som ich kúpila, čiže z každého výrobku 1ks?? viem že je to neštandardná žiadosť...ale ak by sa dalo, bola by som velmi rada 🙂 Ďakujem
Ja veľmi nesúhlasím s tým, aby jedna baba robila dve aktivity. Je to náročné aj na čas aj na financie. Veď sa môže spraviť aj druhé kolo výmeny a v ňom môžeme urobiť aktivitu, ktorá v tomto kole neprejde, ale záujem o ňu bude.
Ale zasa niektore maju viac super napadou ktoré by rada urobila aj ina len už bolo obsadene. Nech poradiat ako je najlepšie hlasovať tie čo už robili volake aktivity ;) a ešte otázočka ako si budeme posielať ?
Baby.... @sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @maryennn @mamkabeika @veonka @oveckajanka @skriatko @xarra246 @romanovaz
...... ja som prišla na to, že ak sa budeme snažiť vymyslieť ako by to bolo lepšie a lepšie, celé to domotáme a už nikto nebude vedieť čo vlastne sa deje a ako to vlastne ideme robiť. Preto navrhujem:
1. Do albumu pridám jednu fotku, na ktorej budú pokyny k hlasovaniu, výrobe a odosielaní. Tak to budeme mať po ruke.
2. Keďže je nás už potrebný a konečný počet, môžme započať konečný výber aktivít. V PIATOK by sme mohli ukončiť pridávanie návrhov.
3. Cez víkend (po tom čo upravím album do konečnej verzie) si každá z nás ešte raz prezrie všetky aktivity a vyberie tie, ktoré sa jej páčia (ak už dala lajk, ale chce ho zmeniť, tak ho zmení)... najlepšie by bolo u každej LEN JEDNU, ale ak sa ti napríklad nebude u niektorej páčiť nič, daj namiesto nej aktivitu u inej mamky (podrobnosti dohodne sa neskôr).
4. Každá z nás urobí tú SVOJU aktivitu, ktorá bude mať najviac hlasov (ja to potom zhrniem v novom albume, aby sa nám to neplietlo). Ak sa niektorej stane, že jej aktivity nezískajú žiaden hlas, prípadne len jeden- dva, dohodneme sa na ďalšom postupe. Ja nemám problém si s niekym vymeniť aktivitu ak by k tomu prišlo 🙂 Ale to budeme dohadovať potom ako uvidíme, ako to všetko dopadlo.
Môže to tak byť???
@maryennn1 ok suhlas 🙂
@motovidlo No, ja si myslim, ze uz ked budeme mat vsetky aktivity vybrane, tak to sa nejak dohodneme na tom, kto co bude robit.. ved kazda z nas vie, co by zvladla a na co si netrufne.. no a podla toho si aj aktivity budeme delit.. 🙂
ja si napriklad netrufam urobit tu aktivitu na zapinanie gombikov, zipsy co su tam a tak podobne.. na to je potrebna baba, ktora dokaze ovladat sijaci stroj.. ale na take ,,jednoduchsie" sitie, kde stacia moje ruky si trufam.. 🙂
@sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @maryennn @mamkabeika @veonka @oveckajanka @skriatko @xarra246 @romanovaz
Dala som tie pokyny do albumu, nájdete ich tam kedykoľvek budete potrebovať, väčšinu som prevzala od iných báb, ktoré už robili veľa výmen a osvedčili sa im, ale prispôsobila som ich nám 🙂

@fufina1 @gabgabbb @veonka @skriatko žienky ozvite sa, vyjadrite sa aj vy a prosím prispejte nejakými návrhmi, nemáte ešte žiadne a ani o vás nič nevieme 🙂