Výmenné aktivitky pre 3 - 5 ročné detičky
Ahojte , pozyvam tu maminky , ktore by chceli pre svoje deticky vyrobit aktivitky na vzajomnu vymenu ..
Verim ze vytvorime super skupinku , ktorej vysledkom budu aktivitky pre nase deticky , ktore im vyplnia volny cas a budu rozvijat ich zrucnosti a vedomosti 🙂
Tak baby, iba si to overujem komu aké sáčky 🙂 dajte mi like, ak si to prečítate a všetko súhlasí 🙂
@vampgirl 40xmalinké = 0,46€
@mima1311 10xA4 a 10xA5 a 10xmalinké = 1,62€
@lyrrya 10xA4 a 10xA5 = 1,51€
@mimca20 10xA4 a 10xA5 = 1,51€
@zisu 10xA4 a 10xA5 = 1,51€
@pastelka13 15xA4 a 15xA5 = 2,26€
Budem to posielať mime1311 v krabici spolu s mojimi aktivitami. Keď mi budete posielať peniaze, tak ich môžete vložiť do aktivity pre mňa a označte ju mojim nickom. Ak chcete, aby mima1311 nasáčkovala vaše aktivity do týchto šáčkov, tak to sa už dohodnite s nou 🙂 Prosím o skoré like, aby som to už mohla poslať 🙂
@mima1311 @vampgirl @luciah1 @mimca20 @avalsorim @lyrrya @pastelka13
Baby, zredukovala som pocet koralok na predlohe na 40 ks...kedze je 10 roznych tvarov (koralky, ktore som objednavala boli trochu ine ako moje, podla ktorych som to povodne robila...), takze napr tych 8 farieb najdete na malych a velkych strvorcoch spolu a pod, na srdiecka mam 4 farby, na kosostvorce dalsie 4...
Ak si pozriete povodnu predlohu, bolo tam cca 85 koralok....
Dajte mi prosim (RYCHLO 😉 ) vediet, ci to takto vyhovuje....
@mima1311 @vampgirl @luciah1 @mimca20 @avalsorim @lyrrya @pastelka13
tak, baby, takto vyzeraju moje aktivitky vo finale:
napokon bude 6 listov (3 obojstranne A4) - na kazdej fotke jedna (je to kvoli tym dodatocnym tvarom) a navyse je "volna predloha"...Koralky posielam vsetky, je na vas, ci pri hre ponuknete dietatku vsetky (a potrapi sa hladanim) alebo vyberiete len cast.
Ten navod je mozno zbytocny, ale pribalim ho...pre efekt..😀

@avalsorim spolu? to je super cena 🙂
@mima1311 musim sa konecne zoznamit s e harkom, zda sa mi ze uz som posledna co beha s papierikmi na postu 😀 a tiez organizujem jednu vymenu, kde nas je 16, tak by sa mi to asi zislo :-/