icon

Výmenné aktivitky pre 3 - 5 ročné detičky

mima1311
14. aug 2014

Ahojte , pozyvam tu maminky , ktore by chceli pre svoje deticky vyrobit aktivitky na vzajomnu vymenu ..
Verim ze vytvorime super skupinku , ktorej vysledkom budu aktivitky pre nase deticky , ktore im vyplnia volny cas a budu rozvijat ich zrucnosti a vedomosti 🙂

mimca20
30. okt 2014

Baby mimo nasej skupinky - ale mozno pre vasu inspiraciu. Tak takyto obrazok som robila v inej vymennej skupinke az 13ks. Priradovanie farieb vrchnakov do spravnych otvorov. Mam to doma a pri starsom to vyuzivam aj napr. ze pytam sa kde co je to ukaze a snazi sa pomenovat veci.

lyrrya
31. okt 2014

@mimca20 no toto asi vyskusam 🙂 stuplikov mam dost a karton zozeniem, ale ako si to fixovala,aby sa farba neosuchovala?

mima1311
autor
31. okt 2014

Tak docestovali dalsie 2 balicky od @lyrrya @avalsorim 🙂 - celkovy pocet 4 ....
Dakujem dievcata za snahu a @avalsorim aj za sladke pokusenie 😀 😉 ♥

avalsorim
31. okt 2014

@mima1311 peniažky si si našla? Nejak rychlo pricestoval 🙂 ale som rada, že uz ho máš doma

mimca20
31. okt 2014

@lyrrya po uplnom uplnom uschnuti a pohodicke

mima1311
autor
31. okt 2014

@avalsorim nepozerala som kompletne , ale urcite tam budu 🙂 ... mam to na sebe poukladane a budem triedit az pridu vsetky 🙂

avalsorim
31. okt 2014

@mima1311 jasne chápem 🙂

lyrrya
1. nov 2014

@mima1311 ja som pre istotu dala kazdemu menovku, lebo niekomu som aj korunky pribalovala 😉 tak nech v tom nieje chaos

mimca20
1. nov 2014

@mima1311 Aky je presny datum odovzdania?? Lebo nech viem sa podla toho zariadit, doma laminovacku nemam, takze musim v pondelok zbehnut niekam a dat zalaminovat k druhej aktivite tie karty s cislami. Resp. nemozem ich nalepit na hruby karton a tak to poslat vam asi vsak???

nikus5
1. nov 2014

@zisu tu je link na našu výmenu - pridala som foto, aby si mala predstavu ako to asi vyzerá - týchto 6 slov mám už hotových, pre teba mám ešte pripravené kartičky so slovami vlak, loď,krava,kôň,ryba,slnko, mesiac, torta, balóny..začiatkom týždňa ich pôjdem dať zalaminovať a dám vedieť, keď pošlem.
https://www.modrykonik.sk/forum/sporty-hobby-a-zaujmy/vymena-vrecuskovych-aktivit-pre-dieta-od-1-3-rokov/

vampgirl
3. nov 2014

Kocky poslusne hlasim ze magneticke kostry a zalaminovane listy, spolu s extra lienkami, su na ceste prvou triedou, v stredu by mali dorazit 🙂
Snad son nic nezabudla :-/

@mima1311
@mimca20
@lyrrya @zisu
@avalsorim

zisu
3. nov 2014

@nikus5 super...tesim sa na to, tiez som uz predpripravila, treba mi laminovat...mozno do konca tyzdna stihnem...

mima1311
autor
4. nov 2014

@mimca20 ahoj , termin bol do konca mesiaca

mima1311
autor
4. nov 2014

zatial stav 4 balicky - 3 este cakam ...

mimca20
4. nov 2014

@mima1311 ahaaa - ja som si to nechala na poslednu chvilu sakris. Az vo stvrtok sa dostavam do jednej firmy na laminovanie, hodim do krabice a v piatok posielam 1.triedou nech to mas bud. pondelok doma - soraaccc

cicamica1980
5. nov 2014
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.
vampgirl
5. nov 2014

@cicamica1980 diky ja uz som to pozerala ale vacsinu tych aktivit uz mame 🙂

lyrrya
5. nov 2014

@cicamica1980 dakujem, ale teraz ma caka hackovacia predvianocna sezona 😀 toto by som uz nestihala tak ako by som chcela

mimca20
5. nov 2014

Mam DEN TOTALNEHO BLBCA - zistila som, ze druhu aktivitu mam totalne na plnej ciare dokaslanu. Ale veriiim, ze to nejako zachranim. Predloha je OK, ale tie vkladacie casti musim nove totalne robit, lebo mi nie a nie vojst do otvoru predlohy vrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. A to som ich mala 70ks uz namalovanych. Resp. ak
k tebe @mima1311 do zajtra dojdu tie zvysne 2aktivity. Tu moju rozposlem kazdej zvlast (na moje naklady to vezmem, moja vina)bud az v piatok resp. buduci pondelok kedze tuto noc zacnem robit z tych kartonov co mam doma a hlavne aby mi to sedelo.

lucieee24
5. nov 2014

@lyrrya ak možem poradiť- ja som laminovala vytlačenú A4 a prilepila na kartón 🙂

mima1311
autor
5. nov 2014

@mimca20 dnes dosiel dalsi balicek - este ma okrem tvojho dojst jeden - neviem ako ostatne zienky - snad sa vyjadria ale mne to pride strasne nakladne aby si 7 posielala balik - vsak to vide aj do 20 eur ... ja v klude pockam , boli ste v nemocnici , moze sa stat kazdemu ....

mima1311
autor
5. nov 2014

@vampgirl balicek je uz u mna .....

mimca20
5. nov 2014

@mima1311 Ja som to po pravde na dnesne poobedie vyrobu vzdala, lebo sa mi totalne nedarilo - no infarkt den. Nasrata, vytocena, odniesol si to manzel a jeho reakcia??? Nic nepovedal, odisiel si robit svoje veci do pivnice - pili, pili, brusy - lebo je ho pocut na poschodie........ Zventilujem sa a verim, ze noc bude na tvorenie podstatne lepsia.

mima1311
autor
5. nov 2014

@mimca20 no ja teraz citam co som napisala , tak 20 isto nie - som vstala pred chvilou - vsetci sme chori - uplne do bezvladnosti ... neboj to das ....

mima1311
autor
5. nov 2014

Prosim vas tieto mate vlozene sacky pri aktivitkach - kopirujem to 🙂 - ktore chcete az vam pobalim aktivity ? @zisu mi napisala - uz to ma hotove 🙂 a ostatne ? az nieco nedomotam ...

@vampgirl 40xmalinké
@lyrrya 10xA4 a 10xA5
@mimca20 10xA4 a 10xA5
@zisu 10xA4 a 10xA5
@pastelka13 15xA4 a 15xA5

zisu
6. nov 2014

@mima1311 dakujem...mne si nabalila uz len zvysok sackov, dufam...nie, ze niekomu budu chybat 🙂

mima1311
autor
6. nov 2014

@zisu ano 🙂 3 a 3 ti ostali 🙂

zisu
6. nov 2014

@mima1311 este raz vdaka...

zisu
6. nov 2014

@mimca20 klud, babena...myslim, ze par dni este pockame, podla mna je zbytocne posielat nam to extra...uvidime, co povedia dalsie baby...

@mima1311 , @lyrrya , @pastelka13 , @vampgirl , @avalsorim , @luciah1

zisu
6. nov 2014

@lucieee24 mozes mi, prosim poslat tie predlohy, ak to mas v PC? vdaka🙂