Výmenné aktivitky pre 3 - 5 ročné detičky
Ahojte , pozyvam tu maminky , ktore by chceli pre svoje deticky vyrobit aktivitky na vzajomnu vymenu ..
Verim ze vytvorime super skupinku , ktorej vysledkom budu aktivitky pre nase deticky , ktore im vyplnia volny cas a budu rozvijat ich zrucnosti a vedomosti 🙂
@lyrrya asi sme sa nepochopili 🙂 ...tie sacky co su oznacene tvojim menom mas pre vlastnu potrebu doma , ci si ich kupovala pre tuto vrecuskovu vymenu ... mne nerobi problem zabalit do sacka 🙂 , len ak tie sacky niesu na zabalenie tychto aktivit , az neurobim neuvazeny krok ... lebo tvoje aktivitky si neposielala v uzatvaratelnych sackoch zvlast kazdu aktivitu .... tvoje aktivity teda dat do balicka dievcatam tak ako si ich ty zabalila a sacky ti hodit do tvojej krabice ? 🙂
Dievcence chyba este balik od @mimca20 - pisala mi ze sa dostali opat do nemocnice , moc blizsie pisat okolo toho nechcem , vsak napise ona , zajtra tusim ich mali pustit ....
Viem ze vsetky ste uz isto netrpezlive a tesite sa na balicky , prosim dajte mi vediet ci ste este ochotne pockat alebo nieco vymyslime ...
@mimca20 , @lyrrya , @zisu , @pastelka13 , @vampgirl , @avalsorim , @luciah1
Možte mi poradiť, že keď nalepim na machovu gumu zalaminovany obrázok, či mi to tam bude držať? Ešte som s tou gumou nerobila,tak neviem. Ďakujem.
@mima1311 @zisu , @lyrrya , @pastelka13 , @vampgirl , @avalsorim , @luciah1 Ahojte baby, vymyslite porieste si medzi sebou balicky - lebo kedze u nas sa rodinna situacia vyvrvila uplne necakane - svokra mala s mojim starsim synom Lukaskom autonehodu cca 2tyzdne do zadu. Syncek je stale v nemocnici (je s nim tam manzel) - ma komplikovanu zlomeninu nohy a domov sa dostane verim tomu, ze koncom tohto tyzdna uz. Lebo je to nanho tam vela a doma bude doma. Tieto 2 tyzdne som bola u svokrovcov aj s malinkym a denno denne lietam do nemocnice za chalanmi, myslienkami som mimo a az dnes som sa dostala domov do Presova. V piatok este syna museli brat na operacku, ale uz je to verim ze OK, hlavne ze na to prisli a poriesili co bolo potrebne spravit.... Necakajte s balickami na mna. Rozposlite si co ste spravili, ja sa verim dosnazim dotiahnut do konca tie vkladacie casti a rozposlem obalky (vahovo to vyjde aj do 500g, odskusala som to pred chvilou len tak narychlo) kazdej z vas. Len poprosim ak mozem potom od Mimky adresky do IP + nicky bab, aby som vam pisla ktore budem mat spravene ucelene v obalke, ze to poslem. Mam to cele komplikovane doma - kedze zo strany rodiny ziadna slava s pomocou, ale co narobim - drzim sa hesla co ma nezabije, to ma len posilni a musim bojovat.
@mimca20 no znie to priserne, co ste si prezili, snad uz je vsetko zle za vami. Drzim palce aby sa maly rychlo zotavil ☹
A neposles to,c o uz mas vyrobene, a zvysok si dorobime my same, nech uz sa s tym nemusis zatazovat? Ked budes mat maleho pacienta doma, urcite nebudes mat cas na extra aktivity...
@lyrrya , @zisu , @pastelka13 , @vampgirl , @avalsorim , @luciah1, @mima1311 Ahojte baby, tak mam maroda od piatku so sadrou doma. Co to stiham hlavne po nociach robit, cez den nula bodov pri chlapcov ☹.
V piatok posielam Mimke 4 spravene aktivity (v pondelok ich bude mat - dam to prvou triedou) a tie zvysne 3 aktivity poslem uz o tyzden neskor ja osobne na svoje naklady tym ktore ostanu. Len mi poprosim Mimi potom pisni adresy tych 3bab nech im to odoslem. Este raz prepactee ze som to skomplikovala z mojej strany zbytocne.

@luciah1 prosim posielala si uz balik ? lebo adresu si pytala 27.10 a dodnes neprisiel ...ak hej , tak skontroluj ho podla podacieho cisla kde je ....