Výmenné aktivitky pre 3 - 5 ročné detičky
Ahojte , pozyvam tu maminky , ktore by chceli pre svoje deticky vyrobit aktivitky na vzajomnu vymenu ..
Verim ze vytvorime super skupinku , ktorej vysledkom budu aktivitky pre nase deticky , ktore im vyplnia volny cas a budu rozvijat ich zrucnosti a vedomosti 🙂
Mna napadlo spravit tuto aktivitku (inspiracia z verejnej skupinky) co vy na to? Ci to je tazke pre tie nase deturence?? http://ojarovi.blogspot.cz/2014/03/skladani-tan...
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Plocha/color-picture-4.pdf - dufam, ze vam to baby pojde otvorit. Mohlo by byt??? Mne sa to pozdava alebo ma "nakopnite" na co ine sa zameriat. Inak mam doma kopec kopec vrchnakov z plastovych flias a tie papierove podlozky na 30vajec. Hmm alebo z toho nieco vymysliet vytvorit??
Baby, este 1 aktivitka na geometricke tvary...zalaminovane listy (velkost A5 alebo A4) na kazdom 1 geome. tvar (dohodli by sme sa, ci stacia zakladne (kruh, stvorec, trojuholnik, oval, obdlznik) alebo by som mohla dat aj kosostvorec, hviezdu a pod.)...Dieta by modelovalo uvedene tvary (obrysy) z plasteliny...tym, ze je to zalaminovane, by mohlo aj kreslit...toto je inspiracia z netu...napadlo mi, ze by sa dalo spravit 2v1...na 2. stranu by som ten isty tvar mohla dat prerusovanou ciarou (nacvik grafomotoriky) a ako bonus by som na male karticky dala obrazky realnych veci a dieta by priradovalo k spravnemu obrazku...co vy na to? cakam lajky 🙂
@mima1311 http://www.3dinosaurs.com/printables/color.php Myslela som toto Color Puzzle na 4 casti rozdelene. Dieta musi tym padom hladat az 4 casti a zlozit obrazok a je tam aj ucenie farieb.
baby vsimla som si, ze rozbiehate novu vymenu.. planujete niektora aj objednavat material z opitec.sk? potrebujem par drobnosti a skrz postovne a sumu min. objednavky sa mi neoplati objednavat samej.. ak ano, rada sa k objednavke pridam
@mima1311 ahoj, myslím, že 2 max 3 aktivity na hlasovanie. Koľko nás je? Lebo ja aj podľa toho vyberiem aktivity, ktoré som schopná v takom množstve kvalitne vyrobiť. Naše "novorodeniatko" už je živšie, tak mám menej času.
Potravinový reťazec je super, to by u nás zaujalo, lebo teraz má "velkáč" veľký záujem o zvieratká.
Ozvem sa večer aj s fotkami aktivít.
@lyrrya dakujem , ano na @pastelka13 som zabudla .....
@mia551 @lucikusik @mimca20 , @lyrrya , @zisu , @pastelka13
kocky vytvorila som priebezny album kto tu co pridal - este mozte doplnat ak vas nieco napadne , akurat @mia551 prosim upresni co ti dat do albumu -mas tu toho viac nahodeneho 2-3 aktivitlky
Kocky prosim vas potom u kazdej mamine dajte pod obrazok vami vybranej aktivitky ,,paci sa mi ,, - pozrite vzdy najskor cely vyber - su po 3 , ja tam zatial mam len 2 obrazky ....
https://www.modrykonik.sk/blog/mima1311/album/v...
este raz ten link na cely album

@mima1311 prosim Ta, mohla by si dat foto aktivitiek, kt uz mas doma? Jednak, aby sme sa vyhli duplovanym navrhom (a mozno nas nieco inspiruje a vymyslime uplne nove🙂) a tiez ako inspiraciu pre dalsie maminky...Vopred DAKUJEM...