icon

Výmenné aktivitky pre 3 - 5 ročné detičky

mima1311
14. aug 2014

Ahojte , pozyvam tu maminky , ktore by chceli pre svoje deticky vyrobit aktivitky na vzajomnu vymenu ..
Verim ze vytvorime super skupinku , ktorej vysledkom budu aktivitky pre nase deticky , ktore im vyplnia volny cas a budu rozvijat ich zrucnosti a vedomosti 🙂

mima1311
autor
31. aug 2014

@zisu nakreslene auto - A - auto ---kedze si prefervala tie nove - zmazala som , aj ked som uz nan klikla

zisu
31. aug 2014

to sa pacilo aj mne...zavaz, ci to chces dat alebo nie...

BTW: uz asi treba hlasovat, vsak? 🙂

lyrrya
2. sep 2014

@mima1311 uz mame sumar kolko nas cca je a co vyhrava? dokedy bude termin hlasovania a pod?

mima1311
autor
2. sep 2014

@zisu ano - treba zahlasovat - este stale nie vsetky hlasovali
@lyrrya je nas iba 8 - to je este malo - k veceru pozriem kto este nehlasoval , kocky a mozte aj vo svojom fotoblogu hodit link na skupinku az sa dozvie viac zienok ...

zisu
3. sep 2014

@mima1311 taaak, odhlasovane, ale najradsej by som dala LIKE vsetkym🙂

mima1311
autor
3. sep 2014

@zisu si zahlasovala aj sebe 😀

@mimca20 - poprosim ta dokonci aj ty lajkovanie .... neurobila si tak pri vsetkych 7 mich maminach ... svoj netreba ....

lyrrya
7. sep 2014

@mima1311 fu,tusim nam nejako zamrzla skupinka a je nas malo ☹

mima1311
autor
7. sep 2014

@lyrrya no badam , ale neboj to sa naraz rozbehne ... kocky dajte aj vy link na skupinu do svojho blogu - az to vidi viac mamin ...

zisu
8. sep 2014

@mima1311 ja viem, to bol zamer 😉

mia551
11. sep 2014

@mima1311 ako to vyzera s vymenou...? uz je to skoro mesiac a zacinam zvazovat, ze ak sa aj uskutocni, tak odstupim... isla som do nej s tym, ze to stihnem do porodu, ale takto to vyzera, ze skor porodim 😀 potom uz isto nebudem mat cas na vymenu... je nejaky deadline??

mima1311
autor
11. sep 2014

@mia551 rozhodnutie je na tebe .... pomohlo by keby kazda si hodila do fotoblogu spravu - no okrem mna som si to vsimla len u maminky @lyrrya ..... neviem ci ostatne kocky suhlasia s tak malickou skupinkou - ci este pockaju ... snazim sa tu pobadat k pisaniu a dajako kazda mlci

@mimca20 uz si prosim dohlasovala zvysok aktivit ? zvysok mamin uz ma davno zahlasovane -
@zisu tak potom treba aby kazda aj sebe klikla - alebo ty sebe odklikla - pre rovnaky pocet hlasujucich ...

mima1311
autor
11. sep 2014

@mia551 , @mimca20 , @lyrrya , @zisu , @pastelka13 , @vampgirl , @avalsorim
Bolo by dobre aby sme sa posunuli o krok vpred ...... je nas 8 - jedna mamina koli tomu ze to tu zamrzlo planuje odist .... na akom pocte clenov sa zhodneme ? ste za tak malicku skupinku ? ci nahodite kazda do svojho fotoblogu odkaz na nasu skupinu , az to najde co najviac ludi ...

mimca20
11. sep 2014

@mima1311 Ahoj, prebehla som tvoj album v profile s aktivitami a zahlasovala som este dvom babam, co vidim ze som to nespravila. Poctovo na clenov sa prisposobim - kedze som este vo vymenach nebola.

vampgirl
12. sep 2014

Ja som kludne za mensiu skupinu, len nech sa pohneme dopredu. Uzavrime to teda a podme vyrabat ;)

mima1311
autor
12. sep 2014

@mimca20
@vampgirl pockame este na vyjadrenie ostatnych kociek .... 🙂

avalsorim
12. sep 2014

@mima1311 alebo by sme každá urobili po dve aktivity a budeme ich mať koopec 🙂 16 🙂

mima1311
autor
12. sep 2014

@avalsorim to napadlo aj mna 🙂 uvidime co povedia este ostatne maminy .... aktivitky su vsetky krasne 😉

lyrrya
12. sep 2014

@mima1311
@avalsorim
@vampgirl
@mia551
@zisu
@pastelka13
@mimca20
baby tak kludne aj 2 aktivity, to este zvladam 🙂 ak nas bude tych 8 🙂 ale tiez by som bola rada, aby sa to uz pohlo.

mima1311
autor
12. sep 2014

@mia551
@zisu
@pastelka13
@mimca20 kuk vyssie komenty - co vy na to ?

mimca20
12. sep 2014

@lyrrya Ok baby som aj za 2 aktivity, ale po pravde ma na druhu nakopnite vy inspirujte ma co take by som spravila. Lebo tieto dva tyzdne prvykrat v skolke mi zobralo zo zivota 20rokov..... Situacie a situacie. Ak vam to nevadi, lebo moje mozgove pochody su teraz utlmene...

mimca20
12. sep 2014

@mima1311 peknee sucasne a naraz sme pisali prispevky 🙂.

mima1311
autor
12. sep 2014

@mimca20 ved mas 3 aktivity v ponuke - tak si vyberu kocky 2 a jednu vyradime 🙂 ... neboj niesi sama - ja posledne dni doslova tuzim po psychodovolenke - co sa u nas deje je strasne - doma vsetci akoby rozum stratili + velkacov zdr. stav ....

lyrrya
12. sep 2014

@mimca20 😀 poznam, my sme chori, skolkarske bacily som chytila aj ja 😀 tak si budujeme imunitu spolu 😎
podla mna staci,ak sa zahlasuje o jednu aktivitu naviac v albume a podla toho sa rozhodne 😉
@mima1311

pastelka13
12. sep 2014

Ahojte,tak ja som uz aj porodila 🙂 uz sme doma z porodnice, pokojne som aj za malu skupinu .... este som sa chcela spytat, ak by sme ostali pri pocte 8, nemohli by sme si mailom preposlat nejake navrhy,predlohy ... kto ma co k dispozicii 🙂. kazda by si mozno nieco vybrala a vyrobila aj doma

lyrrya
12. sep 2014

@pastelka13 jeeej, gratulujem. a vela zdradvicka vam zelam.
ja toho v PC moc nemam, skor vyhladavam vzdy konkretne,ked nieco potrebujem

pastelka13
12. sep 2014

@lyrrya dakujemeeeee

vampgirl
12. sep 2014

Baby ja som teraz v dvoch dalsich vymenach a neviem, ako zvladam dve aktivity... Resp.zvladam jedine prvu a tretiu (kostra a logicke postupnosti). Mohlio by byt? Ak nie, kludne ma vyhodte ;)

mia551
12. sep 2014

@mima1311 ja som nad tym dnes cely den rozmyslala a nakoniec, hoci s tazkym srdcom, som sa rozhodla, ze do vymeny nejdem... zvazovala som uz, ci pojdem, ak budem vyrabat jednu aktivitu, nieto, ked 2... hoci uplne chapem, ze chcete mat viacej aktivit doma 🙂 mne sa od zaciatku pacila myslienka, ze nas je malo a ze aktivity budu kvalitne spracovane... teraz sa k tomu pridalo pokrocile tehotenstvo, trosku problemy, dcerka mi zacala chodit spavat o dost neskor, ako to bolo este pred mesiacom a v dnesnej situacii si bohuzial neviem celkom predstavit tuto vymenu akosi casovo "zmenežovat" z mojej strany ☹

zisu
13. sep 2014

@mima1311 Ahoj, uz som sa odklikla...sorry za chaos

zisu
13. sep 2014

@mima1311 Ahojte, tiez som za 2 aktivitky, povyberame uz z existujucih navrhov