icon

Výmenné aktivitky pre 3 - 5 ročné detičky

mima1311
14. aug 2014

Ahojte , pozyvam tu maminky , ktore by chceli pre svoje deticky vyrobit aktivitky na vzajomnu vymenu ..
Verim ze vytvorime super skupinku , ktorej vysledkom budu aktivitky pre nase deticky , ktore im vyplnia volny cas a budu rozvijat ich zrucnosti a vedomosti 🙂

zisu
25. sep 2014
lyrrya
25. sep 2014

@zisu toto mali aj u nas, len ja potrebujem na aktivitu so stromami 80ks cervenych, zltych a zelenych - akoze jablcka. a jedine,co mali u nas jednofarebne balenie,bolo biele. skusim este zajtra popozerat na nete, ked nic nenajdem, dam sa do vyroby 😀

lyrrya
25. sep 2014

@zisu jej,nasla som, som ani nepomyslela na sashe, akosi ma to nenapadlo. tak supis, lebo hackovania mam teraz nad hlavu a uhackovat este 240guliciek by bola riadna prplacka 😎 dakujem

zisu
25. sep 2014

@lyrrya za malo 😉 , 240 guliciek...ved by si sa prehackovala🙂 ja som tiez najskor myslela, ze budem vysekavat, vystrihavat z penovej gumy a napokon si ma nasli koralky (dieta ich dostalo...) a pregooglila som sa az k obchodiku

lyrrya
25. sep 2014

@zisu no to ma caka k sudoku, stupliky dam na dobru vec 😉
tak si mozem zacat robit navrhy. este aj dietko mi ostalo doma chore,tak sa budeme hrat

avalsorim
25. sep 2014

@lyrrya jedna mamička predáva tu na mk. A koľko potrebujes mám aj ja nejaké

avalsorim
25. sep 2014

@zisu super aj to, že to bude ČB 🙂
Ale čo sa týka predlôh tak by tam mali byť všetky obrázky, aby dieťa vedelo správe priradiť všetky penové korálky, nemalo by tam nič navyše 🙂 Asi sa ti nedá dať zo všetkých farieb rovnaké tvary, však?
Ak som správe pochopila tak tam budú 3 obojstranné A4 zalaminované, však?

avalsorim
25. sep 2014

@vampgirl iba 10, ja som ich objednávala z ali, ale ešte neprišli :( ja som ich obednávala skôr iba pre nás, až neskôr som zistila, že ich budem potrebovať na výmenu. tu je link http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-20...

avalsorim
25. sep 2014

@mimca20 čo sa týka tých farieb tak by som brala aj viac, ak sa ti dá 🙂
a druhá s vrchnákmi, to nechám na teba, ako zoženieš.

zisu
26. sep 2014

@mimca20 ahoj, ja by som tiez chcela viac farieb na puzzle...a co sa tyka vrchnakov....daj kolko zozenies...mozno by si mohla nafotit ake farebne mas + z coho su a maminky si uz budu vediet dozhanat...🙂

zisu
26. sep 2014

@avalsorim ahoj...budu 2 zalaminovane harky: priradovanie: 1. podla predlohy, 2. dla tvaru, 3. dla farby, 4. dla velkosti...

v baleni je cca 85 ks pen koralok v 8 farbach (cervena, modra zlta, oranzova, zelena, ruzova, fialova, belasa) a 7 variacii tvarov:

1. stvorec (2*2 cm) = 8 ks
2. stvorec (1,5*1,5 cm) = 16 ks
3. kruh (2 cm) = 8 ks
4. kruh (1,5 cm) = 16 ks
5. kruh (mini, ai 0,5 cm) = 15 ks !
6. hviezda (zmesti sa do velkeho stvorca) = 16 ks
7. srdce (cca 2 *2 cm)= 8ks

skusala som to ulozit na A4, ale zdalo sa mi to prepchate🙂
pripravim navrh a hodim to sem

Akurat, ze som si nie celkom ista, ci je v kazdom baleni rovnaky pocet a rovnake koralky...to budem riesit, ked pricestuju...ak sa to bude lisit, bude mat kazda original... 😉

avalsorim
26. sep 2014

@zisu to budeš mať strašne veľa roboty s tým. Tak si urob nejakú predlohu všeobecnú a daj k tomu korálky a ostatné nemusíš dávať, alebo daj len ako bonus, aby sa potom dieťa nemýlilo kam to má dať.

mimca20
26. sep 2014

@avalsorim
@zisu Ok baby, tak pridam este tusim mam predlohy este na dalsie 4farby OK. Radsej sa vas budem pytat, ako nieco mierne dokopat - kedze je to moja prva vymena 🙂 🙂. A tie vrchnaky su z roznych malinoviek.

avalsorim
26. sep 2014

@mimca20 stačí, aby jedna mamička mala jednu farbu 🙂

mimca20
26. sep 2014

@avalsorim presne tak to robim, kazda ma jednu farbu - mam zelene, biele, cervene, modre, zlte 🙂

mima1311
autor
26. sep 2014

@vampgirl @luciah1 @mimca20 @avalsorim @lyrrya @zisu @pastelka13
album uz je AKTUALIZOVANY ....

vampgirl
26. sep 2014

@mimca20 tak kazdej z nas pridel jednu farbu a my si uz budeme zbierat 🙂

@avalsorim ta tvoja aktivita s lienkami je to iste co ta s vrchnakmi, cize podla mna tam treba tych lienok 55.... Mame rovnaku aktivitu v monte herni, kam chodime, dcera si tam postupne dava lienky a pocita do desat... Cize s desiatimi lienkami by skoncila pri stvorke...

@zisu @lyrrya @mima1311 @luciah1 @pastelka13

vampgirl
26. sep 2014

Odoslala som prispevok skor ako som ho dopisala 🙂 chcela som napisat, ze si budem doobjednavat tie zvysne lienky z aliexpresu, ale je ich 200 v baleni... Nechcete niektora sa pridat? Tych 200 lienok stojji necele 4e a potrebujeme ich kazda 50, cize by to kazdu vyslo cca 1e...

zisu
27. sep 2014

@vampgirl ja sa pridam, len dufam, ze tie kienky budu rovnake ako da avalsorim🙂

vampgirl
27. sep 2014

@zisu ja mam link od avalsorim, ona mi napisala, ze tieto objednala 🙂 tak haaadam to bude to iste 🙂

avalsorim
27. sep 2014

@vampgirl ja som ich už nedoobjednavala, lebo neviem či stihnú prísť :(

vampgirl
27. sep 2014

@avalsorim jasne chapem, ty dodas 10 a ja si doobjednam tie zvysne z toho linku co si poslala.

lyrrya
27. sep 2014

@vampgirl ja sa pridam ku vam s lienkami

@vampgirl co sa tyka stuplikov, daj vediet, ake ti chybaju,mam daco doma by som povyberala. zvysok planujem dat na zbierku

@avalsorim ake mas pompomy? na sashe maju 0,6e 20ks len mi neodpovedaju na spravu,tak mam trocha nervy... potrebujem cisto cervene, zlte a zelene - z kazdych 80ks 😀 by som odkupila

avalsorim
27. sep 2014

@lyrrya momentalne nie som doma, ale kuknem ked prídem a dam ti vedieť 🙂

pastelka13
27. sep 2014

Ahojte,pridavam fotky mojich 2 aktivit .... je 10 pracovnych listov urcenych pre pracu s plastelinou, ktore dam dokopy a vytvorim pracovny zosit a potom hra - hod a najdi prislusny vzor...

vampgirl
27. sep 2014

@zisu
@lyrrya
Baby objednala som tie lienky, je tam 200 ks a kazda potrebujeme cca 50, cize este niekto dalsi sa moze pridat. Poslem vam ich spolu s mojimi vyrobenymi aktivitami cez @mima1311 ak dovtedy dorazia.

Mate este niekto zaujem? 50 lienok k aktivite od @avalsorim, cca 0,90EUR.

vampgirl
27. sep 2014

@lyrrya Toto:
@vampgirl co sa tyka stuplikov, daj vediet, ake ti chybaju,mam daco doma by som povyberala. zvysok planujem dat na zbierku
asi mao byt pre @mimca20 🙂

mima1311
autor
27. sep 2014

@vampgirl ja urcite - dakujem ...

vampgirl
27. sep 2014

@mima1311 Oki tak sme 4 🙂

mimca20
27. sep 2014

@vampgirl este sa k tym lienkam da pridat??? Asi uz nie, ked ste uz styri 🙂