Zbieranie a výmena postavičiek z Kinder vajíčok
Uz pevnych par rokov nas drzi zbieranie figuriek z Kindervajicok. Poslednu dobu je to strasne. Kedze si vyberam tie tazsie vajicka, nejako sa nam namnozili niektore postavicky, napr. zo serie Atronautov mame asi 3 korytnacky, 3 medvedov a ziadneho papagaja. Zo starsej serie Natoon mame napr. troch hrochov. Ma zaujem niekto povymienat?
@irenaliza Ahoj, radšej opíšem, aby sme hovorili o tých istých 😉 Máme naviac Rainbow Dash Equestria Girl a Twillight Sparkle koníka. A chýba nám Fluttershy koník a Twillight sparkle Equestrian Girl, nemáte niektoré z nich? píš prípadne na s.kucerova@centrum.sk Ďakujem Sandra
@wqxy predám lasicu
@zuzolina Ahoj, potrebovali by sme Fluttershy koníka a Twillight Sparkle Equestria Girl. A máme naviac už aj Twillight Sparkle koníka, okrem Rainbown Dash Equestria Girl. Píš na s.kucerova@centrum.sk Ďakujem Sandra
mám na predaj velmi veľa kinder postavičiek, pre prípadný záujem píšte, čo zhánate...postupne nahodím foto.
@janula1987 Ahoj, chýbajú nám 2 posledné postavičky z My Little Pony - Twillight Sparkle dievča a Fluttershy koník, vymeníme alebo kúpime. Máme 2 na výmenu - Rainbow Dash dievča alebo Twillight Sparkle koníka, dík. píš na s.kucerova@centrum.sk, ahoj Sandra
@janula1987 ja poprosim Hello Kitty a princezne
@janula1987 Ahoj a za kolko ju predas?
@wqxy ahoj ja ho mam ak si este nezohnala 0,5e
@katka1989ba ahoj mala by som zaujem o to kremove auticko dakujem
ahoj, mate niekto na predaj alebo vymenu Hello Kitty postavicky?
@normalna75 písala som správu 🙂
Dievcence nemate nahodou zo serie 40 vyrocia nejake nazvys?len origunal zabalene dakujem
Ahojte nemáte náhodou z MLP žltého a ružového poníka, vymením máme dievčat viacej všelijakých. Ďakujem
@vodnik25 mam kinderko peciatku

Ahojte
Ak niekto ma na výměnu natoons medvedika, psika alebu lasičku tak mi napiste vyměním alebo kupim. 🙂