Zbieranie a výmena postavičiek z Kinder vajíčok
Uz pevnych par rokov nas drzi zbieranie figuriek z Kindervajicok. Poslednu dobu je to strasne. Kedze si vyberam tie tazsie vajicka, nejako sa nam namnozili niektore postavicky, napr. zo serie Atronautov mame asi 3 korytnacky, 3 medvedov a ziadneho papagaja. Zo starsej serie Natoon mame napr. troch hrochov. Ma zaujem niekto povymienat?
ahoj 147 mi nemusíš posielať diky
ahojte, mam kopec kinder ale aj nekinder hraciek v mojom bazariku, vymenim za postavicky zo serie vila cililing, alebo ine vily, konikov s prsienkom alebo jednorozcov s kridlami - dam aj 2 postavicky za jednu pre mna 🙂 pripadne predavam po 25 centov alebo sa dohodneme 😀 tak ku mne nazrite... https://www.modrykonik.sk/market/seller/tatya/h...
Ahojte, potrebovali by sme Mimonov - upira a toho s gitarou a na vymenu mame toho s cervenou satkou a mecom a zeleneho jednoocka (posledny dvaja na obrazku). Sme z Kosic. Piste do IP. Dakujeme
dievcata nema niekto na vymenu nahdou retro auticka? take tie s kuskom kovovym a kusok plastovy.syn sa rozhodol ze by si dal do zbierky,zbiera modely auticok oldtimerov. tak len koli tomu,inak nezbierame kinderka,ale tieto by som mu teda skusila zohnat.ponuknite.
Ahoj, je ešte voľné č. 82, 88, 92? ďakujem
mam na vymenu alebo predaj par mimonov... konkretne takeho banika, mimonku v zelenej suknicke a generala s ciernou ciapkou... ma niekto zaujem?
Neviem ci to sem patri ale skusim neviete dokedy sa zbieraju nalepky na noz v lidli? A nema niekto nazvys? Dakujem

@draciatko idem do vášho bazaríka tam sa dohodneme ok?