Zbieranie a výmena postavičiek z Kinder vajíčok
Uz pevnych par rokov nas drzi zbieranie figuriek z Kindervajicok. Poslednu dobu je to strasne. Kedze si vyberam tie tazsie vajicka, nejako sa nam namnozili niektore postavicky, napr. zo serie Atronautov mame asi 3 korytnacky, 3 medvedov a ziadneho papagaja. Zo starsej serie Natoon mame napr. troch hrochov. Ma zaujem niekto povymienat?
@janula1987 zaujem o tie tri na fotke cislo 2, zvieratka s mladatkami a modru babiku s farebnymi vlasmi equestria co je k my little pony. Su este?
#predam kus 0,30 plus posta
@ghostsgirl sú už iba tie 3kusy zvieratiek. MLP už nie su :-C(
Ahojte, zháňam modrú vločku, vojačika a škriatka z kolekcie vianočných ozdôb z kinder vajičok
@evulienkaslx ahoj mam toho cerveneho vojacika
@marisa90 dakujem, toho uz som zohnala 😉
Na vymenu nie ked tak na predaj ja uz mam vsetkych okrem svietiaceho upira ale este ma o nu jedna zaujemkyna zaujem pred vami
@janula1987 ahoj,predas mi rainbow dash,tuna zelenom podstavci??
@ivushka19 Ahoj, mali by sme záujem o vášho mimoňa upíra a aj na pružinke, ak je voľný, akého vy hľadáte alebo by som ich aj všetkých (tých mimoňov) kúpila. Alebo môžeme vymeniť napr. Maxi kinder oranžové strašidlo Halloween alebo tučniak maxi Kinder z Funny Versary alebo neviem o čo by ste mali záujem ....
Kde kupujete vsetky tie ostatne vajicka nielen kinderka. Dakujem
Ma niekto na predaj vianocne figurky?
@killfish ahoj modry psik, hneda lasicka este su?

Uz hafana mam a uz som predala i peciatku i toho na modrom podnose , uz mam len tu kocku psychiatric help