Zbieranie a výmena postavičiek z Kinder vajíčok
Uz pevnych par rokov nas drzi zbieranie figuriek z Kindervajicok. Poslednu dobu je to strasne. Kedze si vyberam tie tazsie vajicka, nejako sa nam namnozili niektore postavicky, napr. zo serie Atronautov mame asi 3 korytnacky, 3 medvedov a ziadneho papagaja. Zo starsej serie Natoon mame napr. troch hrochov. Ma zaujem niekto povymienat?
@tatya áno mám, ale pofotím až zajtra pretože neviem kde teraz sú, ale mám s tých starších sérií.
@petra01234 ja som ponukala tiez ako prva 🙂 mam aj leviky aj lisku
@lenocka78 ktorú líšku prosím? 🙂
@petra01234 striebornu cislo 9 co zhanas, ved pozri, pisala som ti predtym
@lenocka78 napšte mi prosím SS 🙂
@petra01234 ja by som mala zaujem o to dievcatko na poslednej fotke vedla priesvitnych medvedikov a este aj zeleneho zajacika uplne vzadu - nepotrebujes este nieco? 🙂
@tatya nemám jedine týchto, a tých s toho druhého obrázka
@petra01234 tak ja by som mala za tých prvých levov záujem o figúrku uzasnakov...Ďakujem moc...
Dobrý deň
zháňam kinder hračky čísla 3,5,7,9 na výmenu mám 10 a 11 ponúknite mám veľa kinder hračiek na výmenu napíšte mi o čo zháňate Vy
Ďakujem
https://mkskimg1-asmirasro.netdna-ssl.com/w29tn...
Dobrý deň
z prvého obrázka zháňam všetky čísla okrem 8 a 13 tie zároveň mám aj na výmenu 8 a 13.
z druhého obrázka zháňam čísla 3,5, 7 a 9 na výmenu mám čísla 10 a 11.
z tretieho obrázka zháňam čísla 1,6,7 a 8 na výmenu mám 2x číslo 2.
Na výmenu mám potom rôzne kinder hračky aj nekinder hračky foto nižžšie
Ďakujem
@kytana ahoj mam pre teba cislo 9 prsten zo serie princezien so zvieratkami a mala by som zaujem o toho zlteho ponika s oranzovou hrivou z obrazka cislo 5 a este o modru macicku z Bob stavitel, aj odkupim ked tak 🙂

@petra01234 ok, kludne pridaj foto, budem rada, ale oznac ma 😉