Zbieranie a výmena postavičiek z Kinder vajíčok
Uz pevnych par rokov nas drzi zbieranie figuriek z Kindervajicok. Poslednu dobu je to strasne. Kedze si vyberam tie tazsie vajicka, nejako sa nam namnozili niektore postavicky, napr. zo serie Atronautov mame asi 3 korytnacky, 3 medvedov a ziadneho papagaja. Zo starsej serie Natoon mame napr. troch hrochov. Ma zaujem niekto povymienat?
Ahojte, zhanam obliekacich psikov, mame len prveho, so zltymi vlasmi... ak si u mna nenajdete nic na vymenu, rada kupim 🙂 vdaka
Stačí sa ozvať, mám popisky v PDF. nie je problém zaslať na mail.
Ludia vam uz uplne drbe? To fakt nema nikto nic ibe na praci, len tieto blbosti zbierat, alebo este za to platit? A este postovne?
Ale mam pocit, ze viacej su v tom zaangazovany rodicia ako deti.....
Niekto zbiera miniaturne hracky a niekto okopava zahradku, iny si lesti doma mercedes a niekto sa hrdi stovkami fotiek z dovoleniek. To vsetko su uplne normalne konicky. Nechapem, preco je nutne ludi za ich zaujem o zberatelstvo urazlivo nazyvat. V pripade nezaujmu o danu tematiku staci celu diskusiu ignorovat.
Táto stránka je hlavne o zbieraní postavičiek z kinder vajíčok, kto nemá záujem, je vôbec strata času sem chodiť a vyjadrovať sa na úkor ľudí, ktorých to baví, skôr takému človeku drbe, ktorý dáva sem také vyjadrenia, mňa keď niečo nezaujíma, vôbec na tú stránku nechodím, a my "ostatní" kľudne zotrvávajme v našom koníčku 🙂
@ikabu Dobry den, je este obrazok aktualny? Mala by som zaujem o tie 3 skateboardy a vsetky auticka(formule,nakladne auta,osobne auta a aj ten snezny skuter)...aka by bola cena? Syncek zbiera vsetko co ma kolesa z kinder vajicok.Uz mame krasnu zbierku,a som rada, ked vzdy na nieco natrafime co este nema. 🙂
Ahoj, potrebovala by som vymenit z velkonocnej serie. Mam 2 x zeleneho zajka navyse a potrebovala by som modreho, cerveneho a svetlozlteho s kosikom. Dakujem
@petra01234 dobry den, mate z toho prveho obrazku nejake na vymenu? tiez ich zbierame, mala by som cislo 9 a z druheho tych prvych levikov
@petra01234 mam levikov, prvych na spodnej foto...mas nieco na vymenu?
@dankako fuu, to by som sa musela pozrieť ale určite mám na výmenu 🙂 ale z takých starších.
@petra01234 a ja mam levikov, druhych, na pravo na spodnej foto...mas nieco na vymenu? 🙂

@viera mimon mate este