Zbieranie a výmena postavičiek z Kinder vajíčok
Uz pevnych par rokov nas drzi zbieranie figuriek z Kindervajicok. Poslednu dobu je to strasne. Kedze si vyberam tie tazsie vajicka, nejako sa nam namnozili niektore postavicky, napr. zo serie Atronautov mame asi 3 korytnacky, 3 medvedov a ziadneho papagaja. Zo starsej serie Natoon mame napr. troch hrochov. Ma zaujem niekto povymienat?
@nanus83 radsej by som vymenila za macicku alebo 2 ks kinder, ktore zhanam. Ktoreho potrebujes?
@ghostsgirl mačičku nemám na výmenu práve čakám na výmenu za ňu. A potrebujem oboch, kúpila som asi 10 kinderiek a mala som tam len psíka a miešačku ☹ Dobrá bilancia čo? 😢 v ostatných len tie blbosti... Idem pozrieť či nemám niečo čo zháňaš.
Zdravím,
Bohužiaľ víly sú už rezervované.
Budúci týždeň budem v Nemecku (ak ak sa podarí aj v Belgicku a Francúzku) a vedela by som zohnať niektoré veci, ktoré tuná nedostať - rozne typy kinder vajíčok. V prípade záujmu prosím konktovať mailom, aby som vedela zaslať podrobnosti. Ďakujem
@kytana mám záujem o autíčka
1fotka 1riadok smart
2fotka spodný riadok 3ks modré.bezovea zelené
3fotka horný riadok z práva c2zlate a žltá štvorkolka
2riadok 2ks smart
Dolný riadok3ls bledomodre.žlté a zelené
4fotka v hornom rade z práva fialové
2rad biele väčšie
Aká je cena za ks
Mám pre vás tigricu s pandy
Info prosím do spravy

zaujímavé, niektoré postavičky sú úplne rovnaké, ale je to iná kolekcia, viete mi poslať obal vajíčka ako vyzerá, možno začnem zbierať aj túto sériu 🙂 ak nájdem v obchode