Zbieranie a výmena postavičiek z Kinder vajíčok
Uz pevnych par rokov nas drzi zbieranie figuriek z Kindervajicok. Poslednu dobu je to strasne. Kedze si vyberam tie tazsie vajicka, nejako sa nam namnozili niektore postavicky, napr. zo serie Atronautov mame asi 3 korytnacky, 3 medvedov a ziadneho papagaja. Zo starsej serie Natoon mame napr. troch hrochov. Ma zaujem niekto povymienat?
Ahojte, ponúkam na výmenu tieto Stikeez figúrky - futbalové: Albania, Iceland, 2x Portugal, 2x Switzerland, 2x Wales, Stikeez príšerky: 2x Balloon, Beany, Boo, 2x Cragy, 2x Drup, 2x Goupy, 2x Chukapi, Kha, Oscar, Roxx, Winker. Nám chýba väščina Stikeez zvieratiek z úplne prvej série, ak by niekto mal na výmenu - z tých máme len tri figúrky v zbierke. Ďakujem 🙂
Môj syn si robí rôzne zbierky. Čo ponúkaš na výmenu?
Môže byť
Aké ponúkaš na výmenu a čo by si si vybrala odo mňa?
Ľudkovia - hľadám z rokov minulých tenistu z Kinder vajca - mal žlté vlasy, modré nohavice. Nemá náhodou niekto?
@adri266 asi nemas nieco co am nejaku znacku ako audi toyota a tak ? 🙂 moj mali to teraz strasne riesi .... mne sa lubi to modre so 43 na streche, poziarnicke s rebrikom a to velke cervene vedla toho rebrikoveho to je nejaky tahac ? ci?
a to cervene co je na poslednej fotke to by bolo aj pre take malinke deticky, nieje nejake jemne na odpadavanie casti ?...
@bluevelvet918 ahoj , prosim ktore tie maxi kinder mas? Dakujem
@mima86 Ahoj. Tie, ktoré boli v balíčku už nemám lebo je predaný, ale mám k dispozícií ešte My little pony 🙂
@bluevelvet918 dakujem, tie chrobaky som chcela, este nam chybaju tri.
@bluevelvet918 prosím akého mlp máte? A za koľko by ste predali. Ďakujem
@madi727 Fialového, ružového a možno by sa našiel aj modrý. Kupovala som ich za päť eur, tak zrejme za tú istú sumu.

@jozef1812 zial uz sa predali nakolko ste nereagovali