Zbieranie a výmena postavičiek z Kinder vajíčok
Uz pevnych par rokov nas drzi zbieranie figuriek z Kindervajicok. Poslednu dobu je to strasne. Kedze si vyberam tie tazsie vajicka, nejako sa nam namnozili niektore postavicky, napr. zo serie Atronautov mame asi 3 korytnacky, 3 medvedov a ziadneho papagaja. Zo starsej serie Natoon mame napr. troch hrochov. Ma zaujem niekto povymienat?
vôbec nemám poňatia ako sa to predáva, navrhnite vy
tak to sa teda s tým budem musieť pohrať, ale určite až cez víkend, pretože skôr sa nedá, dúfam, že budete mať trošku strpenia, ozvem sa, všetkým Vám pekný večer
@vrba0 mi mame spolu rozrobenu vymenu a zda sa mi ze aj ja by som mala mat to co zhanas od nadabula. Pozriem sa
@luciamajercikova ja mám mať niečo pre teba? lebo pozerám, že ťa nemám poznačenú tak nech na teba nezabudnem, a ak máš budem rada, och dufam, že som zas niečo nepobabrala
@vrba0 mozno som.to ja poplietla...ale nie u teba mam prasiatko z macka pu? Ak som sa splietla tak sa ospravrdlnujem
@luciamajercikova nie nesplietla, mám tu sáčok so zeleným drakom a prasiatko vo vozíčku, len bez mena, tak to je pre teba

ok, foto pripojím, teda posnažím sa, pekný deň