Zbieranie a výmena postavičiek z Kinder vajíčok
Uz pevnych par rokov nas drzi zbieranie figuriek z Kindervajicok. Poslednu dobu je to strasne. Kedze si vyberam tie tazsie vajicka, nejako sa nam namnozili niektore postavicky, napr. zo serie Atronautov mame asi 3 korytnacky, 3 medvedov a ziadneho papagaja. Zo starsej serie Natoon mame napr. troch hrochov. Ma zaujem niekto povymienat?
Ahojte ;) My zhaname tie zaskrtnute postavicky na papierikoch. Hlavne zo serie (Hlada sa Dory a Ladove kralovstvo, lebo k tym sa uz nedostaneme). Smolkov sme zacali zbierat najnovsie ;) a este nejake neotvorene vajicka mame prichystane na Velku noc. Ozvite sa mi s ponukou. Po velkonocnych sviatkoch bud kupim alebo vymenim za nejake, co potrebujete. (Urcite sa nejako dohodneme 🙂)))
Zhanam z kinder masa a medved: pandu, vevericku a medvedicu. Mam na vymenu ine...
@petra01234 my sme mali tych vlkov aj dvakrat v kinderku, len by som ich musela pohladat. Este ich chcete?
Zhanam z Masy a medveda medvedicu a vevericku,vsetko ostatne mam na vymenu okrem Masy s roztiahnutymi rukami
Dobry den, mam zaujem o smolkove domceky silak a vsemajster.Mate to este volne?
miso s maši kus 1,20 alebo vymena za mašu

Dobrý deň, žiaľ nie zbierka už nie je aktuálna, pekný deň