Zbieranie a výmena postavičiek z Kinder vajíčok
Uz pevnych par rokov nas drzi zbieranie figuriek z Kindervajicok. Poslednu dobu je to strasne. Kedze si vyberam tie tazsie vajicka, nejako sa nam namnozili niektore postavicky, napr. zo serie Atronautov mame asi 3 korytnacky, 3 medvedov a ziadneho papagaja. Zo starsej serie Natoon mame napr. troch hrochov. Ma zaujem niekto povymienat?
darovane @ghostsgir
@laurasamkova velmi pekne dakujeme. Sme velki fanusikovia my little pony. Velka radost 🙂
@laurasamkova to su hracky z malych ci maxi kinderiek? Vauuu my little pony hracky z kinder vajicka ( ani kinder ) som este nevidela v obchode.
@ghostsgirl
Zeleny mudrosov domcek zhaname ;) Nepredate ho? My nemame tie hracky, co hladate. Nejake ine hracky nehladate?
@roselyn
To su hracky z maxi kinderiek🙂
@nelinka158 Z LEN MODRE
Odkupim misa ak sa da 🙂 my mame stale iba pinguina, medvedicu a pandu :(
@zuzana1011 Ahoj. Ak je Azrael ešte aktuálny, tak ho vezmem. Poprosím info do správy 🙂
@ghostsgirl Je ešte k dispozícii zelený domček ? Mám MLP z maxi kinderka aj iné 🙂
@bluevelvet918 ak sa môžem spýtať čo ešte zháňate mala by som aj ja záujem Ďakujem
@micka28 máte už zelený domček? Vymenili by sme za červený alebo tatka. Vďaka
@maladada dobrý večer, panda z Máši je ešte voľná? Vďaka 🙂
Ma niekto navyse: gargamela a azraela ( seria smolkovia) a medvedicu a masu (ale tu v zimnom obleceni) (seria masa a medved)???
@ghostsgirl mali by ste ten oranžový domček aj na predaj? dakujem.

Rada vymením za nejakého šmolka, okrem žraloka a krokodíla.