Zbieranie a výmena postavičiek z Kinder vajíčok
Uz pevnych par rokov nas drzi zbieranie figuriek z Kindervajicok. Poslednu dobu je to strasne. Kedze si vyberam tie tazsie vajicka, nejako sa nam namnozili niektore postavicky, napr. zo serie Atronautov mame asi 3 korytnacky, 3 medvedov a ziadneho papagaja. Zo starsej serie Natoon mame napr. troch hrochov. Ma zaujem niekto povymienat?
tak nová aktuálizácia momentálne mám navyše Kinder JOY Idols: Ronaldo, Kygo a Einstein. rada vymením prípadne predám 1eur kus.
@nikinka1111 máte aj papieriky?
@dankako áno, mám k nim aj papieriky. mali by ste záujem o nejaké postavičky? všetky na foto sú aktuálne
@dankako ak máte záujem, prosím aby sme dnes dotiahli detaily, min. ich musím nachystať, lebo budem 11 dní mimo 🙂
@betka22betka mam zaujem o macku z boba stavitela na 3 foto
@betka22betka dobry den, ak vas mozem poprosit, tak tie v kruzku, 3 kusy. Vymenite, alebo predate?? ...mozno este aj dvoch smolkov, musim pozriet potom v klude 😉
@betka22betka prosim vas aj predavate figurky? Dakujem
@betka22betka mala by som zaujem o vacsie figurky tmavozeleny krokodil a bordovo cervena chobotnica
@ina44 najradšej by som predala komplet všetko, alebo komplet po jednotlivých fotkách
o výmenu nemám záujem, lebo vnúčik už z toho vyrástol
@betka22betka kolko by ste chceli za fotku c 3
@betka22betka tak ja by som poprosila foto cislo jedna a dva, kolko by ste chceli za ne prosim?? Ak nie po kusoch teda. Dakujem.
@nikinka1111 ďakujem, budem brat pravdepodobne od iného, ale ďakujem za odpoveď.
@dankako ok

0.70€+posta