icon

Zbieranie a výmena postavičiek z Kinder vajíčok

miracle
21. feb 2013

Uz pevnych par rokov nas drzi zbieranie figuriek z Kindervajicok. Poslednu dobu je to strasne. Kedze si vyberam tie tazsie vajicka, nejako sa nam namnozili niektore postavicky, napr. zo serie Atronautov mame asi 3 korytnacky, 3 medvedov a ziadneho papagaja. Zo starsej serie Natoon mame napr. troch hrochov. Ma zaujem niekto povymienat?

patrga
4. feb 2018

Dievčatá, ktoré máte rady kinder hračky, môžete sa prosím prihlásiť na Odber kanála o kinder a lego hračkách. Ďakujeme za Vašu veľkodušnosť!

https://www.youtube.com/user/KinderFaninka

alapk
15. feb 2018

@jozef1812 dobry, chcem sa spytat z tychto kinderiek este nieco mate, alebo je tento inzerat uz minulost

jozef1812
16. feb 2018

@alapk mam

alapk
17. feb 2018

@jozef1812 mozem poprosit mailovu adresu poslala by som vam vyznacene figurky.
Dakujem

rainbow1313
Autor odpoveď zmazal
katkalubkova
10. mar 2018

ahojte, zhanam hrocha z najnovsej serie the hap. fam.
Hrocha v skafandri. Dakujem

roselyn
14. mar 2018

Vie niekto nieco o tom, ze v kinder maxi vajickach na Velku Noc maju byt vo vnutri hracky z mase a medveda? Dakujem za info.

stasim
14. mar 2018

@roselyn áno sú, už niekde ani nemajú, ale iba v ruzovych

roselyn
14. mar 2018

@stasim
dakujem za odpoved 😉
(takze mi nebudeme mat, lebo mi mame len jedno prichystane pre dcerku, ale zlte ☹️)
skoda, ze su take draheeee (cez 4 eura) och

simazu217
14. mar 2018

@roselyn minuly tyzden ich mali v coop jednote po 3,49€\kus. A bez akcie 3,79€ u nas v Martine, vraj sa tie ceny aj líšia na SR 😐 no aj tak dost veru 😞

roselyn
14. mar 2018

Da sa niekde pozriet (je nejaky link) na nete, ake hracky masa a medved sa tam - v kinder maxi vajicku mozu nachadzat?

stasim
14. mar 2018
roselyn
14. mar 2018

@stasim
dakujem velmi pekne 👍👌🍀
aspon si to pozriem takto 😉a mozno po Velkej noci niekto bude mat postavicky navyse 😉

sudabe
14. mar 2018

@roselyn mam tu seb 30

roselyn
15. mar 2018

@sudabe
My este nemame nic nove na pripadnu vymenu ☹️ len starsie kinder postavicky rozne, este nejake zo serie ja zloduch 3. Ale na Velku noc mame pripravene nejake kinder vajicka (dc girl/boy heroes a velkonocne).

sudabe
15. mar 2018

@roselyn aha a nahodou nalepky do lidl na misku?

mima86
16. mar 2018

darujem za postovne

ela61
16. mar 2018

@mima86
Ahoj 🙂 ponúkaš prázdne obaly alebo obsahujú aj hračky? 🙂

roselyn
16. mar 2018

@sudabe ☹️☹️☹️

mima86
16. mar 2018

@ela61 toto su prazdne obaly, ak niekto vyuziva. Ale mam aj hracky nejake, len tie uz predavam 🙂

ela61
16. mar 2018

@mima86 ďakujem za info 🙂

zz134
17. mar 2018

toto vsetko posuvam za 5e. len spolu

roselyn
Autor odpoveď zmazal
zdencak
1. apr 2018

ahojte som tu nová predavam tieto postavičky kuk foto aj vymienam za zvieratka

zdencak
1. apr 2018

dalsie

zdencak
1. apr 2018

ak mate zaujem napiste IP aku figurku chcete a ja vam napisem cenu

sweedy
2. apr 2018

Ahojte, vymenil by niekto Vcielku za Masu a medveda z maxi kinder vajicka? Syn si velmi zelal Masu a medveda, ale vraj boli len v ruzovych vajickach... :-/ My sme mali vsade len vcielky. Dnes rozbalene, nehrane. Plus mozme pribalit figurky z obycajneho kinderka 🙂

katkalubkova
6. apr 2018

@sweedy dobry den, ja by som vam pohla ponuknut na vymenu vcelu na auticku, neviem ci ju mate doma, alebo ci mate o nu zaujem. Zial Masu a medveda nemame, tiez som nevedela, ze bola v ruzovych maxi vajickach. Pripadne by som aj kupila tu vcielku na lehatku, akurat ta jedina nam chyba.
Dakujem

zz134
6. apr 2018

masa dnes rozbalene 2,50e

sweedy
Autor odpoveď zmazal