Zbieranie a výmena postavičiek z Kinder vajíčok
Uz pevnych par rokov nas drzi zbieranie figuriek z Kindervajicok. Poslednu dobu je to strasne. Kedze si vyberam tie tazsie vajicka, nejako sa nam namnozili niektore postavicky, napr. zo serie Atronautov mame asi 3 korytnacky, 3 medvedov a ziadneho papagaja. Zo starsej serie Natoon mame napr. troch hrochov. Ma zaujem niekto povymienat?
@saarah24 aj my mame. Najlepsie za nieco z vedlajsich serii
@ghostsgirl prosím aj vy mi pošlite email a tiež vam pošlem foto mam toho dosť aj z vedľajších sérii. Inak zháňam toho oveľa oveľa viac cize je možná aj väčšia výmena 🙂
Víly, superhrdinka a autička a černokňažník za 1 € + pošta
Ostatné kinder za 0,80 € + pošta
Nalepky a pogy za 0,20€ + pošta
Alebo vymením za nálepky AK normal ( 2 nalepky za jedno kinder a tie čo sú po 1€ tak 3 nálepky za jedno kinder)
Čísla, ktoré nepotrebujem sú: 5,15,35,45,65,75,95,105,124,125,134,140,155,241,245
Páčia sa nám kinder hračky a máme o nich kanál na youtube, potrebujeme odberateľov, milovníci kinder hračiek spojte sa a prihláste sa na odber nášho kanála ... Subscribe!
Ďakujeme!
Za každého odberateľa nášho kanála 1 kinder hračka, za 15 odberateľov teda 15 kinder hračiek a poštovné od 15 ks na nás.
Páčia sa nám kinder hračky a máme o nich kanál na youtube, potrebujeme odberateľov.
Ďakujeme!
Žienky, čo kupujete kinderká zo zloducha 3. Hračku Bratta mám, ale potrebujem k tomu ten podlhovastý papierik a k tomu tie tri maličké kartičky /terčíky/ .Ďakujem

pripadne podla dohody...