Zbieranie a výmena postavičiek z Kinder vajíčok
Uz pevnych par rokov nas drzi zbieranie figuriek z Kindervajicok. Poslednu dobu je to strasne. Kedze si vyberam tie tazsie vajicka, nejako sa nam namnozili niektore postavicky, napr. zo serie Atronautov mame asi 3 korytnacky, 3 medvedov a ziadneho papagaja. Zo starsej serie Natoon mame napr. troch hrochov. Ma zaujem niekto povymienat?
ahojte, zhanam hrocha z najnovsej serie the hap. fam.
Hrocha v skafandri. Dakujem
Vie niekto nieco o tom, ze v kinder maxi vajickach na Velku Noc maju byt vo vnutri hracky z mase a medveda? Dakujem za info.
Da sa niekde pozriet (je nejaky link) na nete, ake hracky masa a medved sa tam - v kinder maxi vajicku mozu nachadzat?
ak mate zaujem napiste IP aku figurku chcete a ja vam napisem cenu
@sweedy dobry den, ja by som vam pohla ponuknut na vymenu vcelu na auticku, neviem ci ju mate doma, alebo ci mate o nu zaujem. Zial Masu a medveda nemame, tiez som nevedela, ze bola v ruzovych maxi vajickach. Pripadne by som aj kupila tu vcielku na lehatku, akurat ta jedina nam chyba.
Dakujem

Dievčatá, ktoré máte rady kinder hračky, môžete sa prosím prihlásiť na Odber kanála o kinder a lego hračkách. Ďakujeme za Vašu veľkodušnosť!
https://www.youtube.com/user/KinderFaninka