1,5 ročný syn vypil Nasivin 0,025 %. Čo robiť?
vypil ho asi štvrť flaštičky hned som ho dala vracať trochu vyvratil ale neviem co dalej ist na pohotovosť ? ma 1rok a 7 mes
zivocisne uhlie mu hned dajte a chodte na pohotovost.
http://www.zdravie.sk/liek/33466/nasivin-0025-i...
v príbalovom letáku uvedené: V prípade predávkovania alebo vypitia lieku dieťaťom alebo dospelým vyhľadajte lekára
nechápem, že prvé ideš písať na MK... 🙄 🤐 mňa by prvé napadlo sadnúť do auta a zobrať ho na pohotovosť...
Moja dcéra tiež vypila štvrť fľaštičky Fenistilu v nestráženej chvíľke ( kým som ja kojila tak mala free) Ja som išla na pohotovosť vystresovaná, tam jej dali vypiť čierne uhlie, infúziu a nechali na pozorovaní. Ráno nám lekárka na vizite hovorila že to nie je nič hrozné, deti bežne "ochutnajú " lieky. Pokiaľ sa Ti v jeho správaní niečo nezdá, choď na pohotovosť, ak je v pohode, daj mu to čierne uhlie a piť veľa vody nech sa mu to z tela vyplaví.Držím palce 🙂
Sadaj do auta a chod na pohotovost..radsej stokrat zbytocne ako raz neist a potom lutovat..
No ideálne je sadnút k pc,zapnút koníka a pýtat sa mamiciek,ktorých je tu o tomto case neúrekom a k tomu vsetky lekárky.....a zatial Nasivin pracuje v organizme tvojho dietata 😠
určite Pohotovosť!!!!!!!!!!!!!!
nic sa mu nestane.Zavolaj na pohotovost a tam ti poradia .
treba si precitat co pisu v pribalovom letaku!
Katastrofa že sa tu možes daco take pytat sediet si za PC a cakat na odpovede pokym tvoje dieta ma v sebe liek ktory vypil..?je toto normalne.?však to pootom mas menej rozumu ako to male chuda co vypilo ten liek!!!!!! to ked ti tu mamicky nap,že nije pohode sed doma tak budes ci ako?Vies co je na tom najsmutnejsie že kebyže sa stane nieco tebe take že "sa predavkujes liekmi, alebo omylom požijes iny liek. tak necakas bo urcite sa o seba budes bat....tak by si robila vsetko preto aby ti to neubližilo a vyhladala pomoc!aspon, tak by reagoval každy normalny clovek...!!!!!!!!
A este jedna vec ja sa už nebudem čudovať ani tomu ked sa tu raz objaví otazka typu dieta mi vypilo savo co s nim. 🙄 stat sa može naozaj hocico,uznavam deti su deti...ale konajte ako matky.,!!!!!!
Bože pytala sa vás čo robyt a nie nato aby ste jej kazali na budúce to môžete byt práve vy ktoré budú potrebovať pomoc a nemyslím že Vám padne vhod kritika ved rozmyslajte ak je v strese.a nemyslím že je jediná ktorá má hneď z rana zapnuty mk nemyslite? Zavolajte si na pohotovosť a uvidíte čo Vám povedia ak bude nutne aby ste boli pod dohľadom pošlu Vám sanitku nebojte sa bude to ok držím palce
nepreháňajte,mamka,ty nerob paniku,daj mu čierne uhlie a tekutiny a pre pokoj duše zavolaj na pohotovosť a poraď sa.....inak malý šikovný,keď vedel fľaštičku otvoriť 😉 ...na okraj napíšem,že v záujme vašich detí treba absolvovať kurz prvej pomoci,lebo sú situácie,keď čakať na pohotovosť je strata času /dusenie cudzím telesom a pod./
treba volať toto číslo, tam povedia čo ďalej, držím palce
...nemam slov...
😕
tu pohotovost by najskor potrebovali tie, ktore hned kritizuju, urazaju 😀 ....fakt niektore neviete co so sebou??? ked niekto polozi otazku treba hned utocit??? ....ale k veci, sup ho na pohotovost a tam ti najlepsie poradia ako dalej...drzim palce 😉
nasivin su aj sirup bylinny pripravok netreba hned stresovat bud vykaka alebo vygrcka a co tu saliete 😠 sak sa len pyta mamicka 🙄 urcite to nebude nic vazne no skoro ako ked ucime deti na cukor 😢 ten je zakernejsi 😠 ked to dietatu davate ako otrivin do nosa tak to stecie aj do zaludka aj ked si ja dam do nosa tak steka do krku do zaludka,zavolaj pediatricke a potom pohotovost alebo mam cislo na lekara ktory toto riesi po telefone 😒

Aspon na tu pohotovost zavolaj... 🤐