Čo robiť ak prehltla rybilku?
Ahoj baby. Potrebujem súrne poradiť. Malá má 9 mesiacov, akurát som ju prebalovala a odbehla som si pre pyžamko keď som sa vrátila malá si vytlačila na pusinku rybilku(krém na zadoček) no mala to na celej pusinke. Hneď som ju poumývala mydielkom a niečo mala aj na jazýčku to som vyčistila vodou a vreckovkou. Celý čas sa tvárila normálne akoby sa nič nestalo a ani ju nenapínalo, takže si myslím, že veľa neprehltla. Potom normálne vypila mliečko a teraz spinká. Myslíte, že to mám nejak riešiť??? Viem som hrozná a nabudúce si už určite dám lepší pozor, je mi z toho strašne ☹ ... Aj vám deti kadečo pojedli??
mne zjedla gombik co sa mi odtrhol s tricka 😀 dokonca aj papier z novin netreba sa bat deti kadeco pojedia ja som vraj ako mala papala kuracie hovienka bleeeeeeeee 😀 😀 😀
Moja mala ,,zjedla,, prednedavnom Holtov krém 😅 Bol to tiež moment ked som sa nedivala 😒 a nevytykaj si ze si hrozna-ved nemozeme mat oci vsade-to sa hadam prihodilo kazdej jednej z nas 😉 tvoja mala je a bude ok 😉
môj malý si tiež pooblizoval prsty, ktoré predtým strčil do Sudokrému 😝
Netráp sa tým, myslím že sa nič hrozné nestalo, určite nezjedla veľké množstvo. Ak chceš mať istotu, brnkni zajtra doktorke, čo ti povie. Ale všetko bude v poriadku, uvidíš 😉
😀 Moja mladsia urobila to iste, s tym rozdielom, ze tu rybaciu mast najprv rozotrela po laminatovej podlahe 😅 . Tiez mala tak 9 mesiacov vtedy. Uz ani neviem, ako sa k tej masticke dostala 😅 . Nic jej nebolo, len ju trocha prehnalo.
...no nas matko toho pojedol- krem, gulicku, kôstku zo slivky...je toho vela..to su skratka deti, su zvedave, nezbedne...nic s tym nenarobis...môzes stat aj uplne pri nich , ale oni vedia priam kozmickou rychlostou nieco vopchat do pusinky...takze si s toho nic nerob...a nie si hrozna, mas len zive , zvedave dietatko 😉

už som počula viacero dievčat že mali takéto zážitky a všetko bolo ok, takže myslím že by si sa nemala báť 🙂 a keby niečo bolo v neporiadku tak si myslím že by v prvom rade začala zvracať a keď nezvracala tak to bude ok