icon

Syn si rozťal spodnú peru a má 2 stehy. Máte skúsenosti?

lenush710
29. jan 2016

Ako dlho sa to hoji?

viera77
29. jan 2016

dcerka mala 1 steh, prvy den mala trosku problem s jedenim, ale potom to uz bolo ok...sice si uz nepamatam presne, ale myslim, ze do tyzdna sa to zahojilo, ozarovali sme aj lampou Bioptron.

brisilda
29. jan 2016

syn si roztal peru na 5 stehov / stastie v nestasti , ze sa to stalo v UK a bol tam naozaj profesionalny pristup lekarov / maly to prekonal s usmevom na tvaricke 🙂 hojilo sa to tusim 7-14 dni pokial mu nevytiahli stehy /tie vytahovali na slovensku takze to sme si poplakali / druhy syn si roztal peru na jeden steh- sitie som odmietla lebo sa mi nepacil pristup lekara a ich sposob osetrenia :( mamicka za dvere a dieta vedla do miestnosti :( sado maso ..... hojenie bolo rychle a tusim na 2 den sa to zacalo stahovat a pekne hojit 🙂 no na kontrolu sme chodili dlhsie ....... teraz tam ma len peknu rovnu ciarocku bez jyziev od stehov ako ma starsi syn

mircalla
30. jan 2016

@brisilda Celkom nechapem vete: stastie, ze sa to stalo v UK a bol tam profesionalny pristup lekarov, kedze UK je zname katastrofalnym zdravotnictvom. Takze asi ste mali len velke stastie

mamulka211
30. jan 2016

moja dcera si roztala pod perou, ked bola mala, nechali sme to tak a vysla z toho aj bez sitia 😀 , dva dni ju to bolelo a potom preslo.

amadora
30. jan 2016

celkovo ústa sa rýchlo hoja vďaka slinám. dávaj mu vyplachovať ústa repíkom, veľmi podporuje hojenie

tarinka155
30. jan 2016

ked mal nas 2 roky ,vysiel aj s odrazadlom(motorkou) na schody a pustil sa,rozbil si hornu peru takze to bolo strasne cela mu ovisala,bezali sme zasit a mal 2stehy,ale super sa to zahojilo do cca mesiaca

bosoriak
30. jan 2016

Koho dieta si neroztalo peru, nech sa prihlasi 😀 Moje obidve, mladsia zatial iba uplne jemne, takze to len trochu krvacalo vzdy a do dvoch dni bol pokoj. Starsia raz na smyklavke, to bolo hlboke, isla som pre istotu k lekarovi, ale povedali, ze sitie by ju bolelo viac, nez rana. Tak sme oplachovali repikom, bolelo ju to tusim tak 2-3 dni a potom sa to do tyzdna zatvorilo a zrastlo sa to.
Ono zalezi aj na tom ako velmi hlboka ta rana je. Odporucam oplachovat bud repikom alebo mne sa lepsie osvedcila salvia.

silaviat
30. jan 2016

@mircalla ja mam v uk super doktora a na zdravotnictvo sa stazovat nemozem... co sa o sk doktoroch co mam ja skusenost povedat neda... ale nebudem preto vsetkych hadzat do jedneho vreca... kazde zdravotnictvo je v niecom dobre a v inom nie... na sk zas do kazdeho hadzu atibiotika ako lentilky... 😉

janinah
30. jan 2016

@brisilda ..ešteže si v UK,to mi už len je výhra...prečo sa potom Slováci zo zahraničia vrátane UK trepú domov poošetrovať seba i deti,riešiť zuby a vlastne všetko?....k otázke- lieči sa to cca 5 dní