icon

3 mesačné bábätko a televízor

spachtosko5
26. okt 2012

ahojte , mám 3 mesačného chlapčeka. Je to úplne zlaté bábatko , dakedy ani neviem že ho mám . Najradšej je keď ho mám v posteli a ked mu hrá zapnutý televízor. Ako mne sa to zdá v poriadku keď ho nechám robiť to čo sa jemu páči . Dokáže tak pozerať naň aj 2 hodiny . Často sa stáva že pri ňom aj zaspinká . Testiná ma však stále bombarduje , že či sa mu očká z toho nepokazia , že by nemal tak pozerávať na televíziu lebo to je škodné . Čo si o tom myslíte?

Strana
z3
miskamaj
12. jún 2013

aj ja davam obcas dieta k telke, no a co???? Dnes uz je technika tak vyspela, ze oci si urcite nekazi. Nenechavam ho tak ale dlho, max 15 minut, ked potrebujem co-to porobit (neuveritelne, co vsetko zena dokaze porobit za 15 minut 😀 )
ale taktiez ho davam do hojdacky a pred zrkadlo a kuka sa na seba- vydrzi tiez aspon 10 minut bez vyzadovania pozornosti 😀

matkamirko
12. jún 2013

inak zaujimave 🙂 kedysi bola TV nieco uzasne, perfektne, nieco, kde sa rodina zisla v nedelu poobede, a pozerali receptar, westernovky, a pod. Samozrejme chodili sme aj von. My ako deti sme si isli oci vyocit na kacerove, a pod.(pozor rozdiel 40-50 rokov, v jednotlivych zmenach nazorov). A teraz zrazu uz hned kazdeho odsudzujeme, kto ma sem-tam zapnuty televizor. A pri tom....,je zrejme, ze kedysi sme viac chodili von s kamaratmi, s rodinou, kdezto teraz si ledva na niekoho najdeme cas. Je na nas, co v TV pozerame. Kto chce, najde si aj nieco, co ho obohati, a netvrdte mi, ze su tam iba braky. Hlavne, ze na nete travite pol dna poniektore 🙂 🙂 nakupmi 🙂

ivia123
12. jún 2013

všetkym vám mamičkám!!! Mať vaše starosti,a more času čo tu travite- si viem aj krajšie predstaviť.Zachviľu tu začnete rozoberať aj to či si mate v pondelok obuť biele alebo čierne ponožky. 😕

lussy23
13. jún 2013

@matkamirko to máte pravdu , súhlasím... Hoci dnes sú v televízií same kraviny. Tie krásne poučné rozprávky z nášho detstva sú preč.

gabrish
27. jan 2015

@nibocka no nic v zlom ale to je pekne chore

katarinacatlosova
29. nov 2017

Je v poriadku ak sa 7 mesačné babëtko pozerá na televízor?😉

anka229
30. nov 2017

@katarinacatlosova ostatne mamicky ti povedia ze urcite to v poriadku nieje, ale my pozerame tiez 😉 dokonca pri nom cez obed zaspava. Inak sa neda.

Strana
z3