5 mesačný syn zle spáva. Poradíte?

tominko2015
18. júl 2015

ahojte prosim poradte.Syn bude mat 24 teho 5 mesiacov a zacal mi v noci zle spavat je plne kojeny, chcela by som mu na noc dat nieco co ho zasiti napr. UM ale neviem aku kedze je dost citlivy na brusko.A kolko by toho mal vypit? Dakujem

moni244
18. júl 2015

Nemyslim si,ze ked mu das UM,tak ti bude spat, v takom veku sa vela kojenym detitckam pokazi spanok, mozno uz idu zubky

liv1
18. júl 2015

"Kasli" na umele mlieko 😉. Hlavne ked ma problemy s bruskom... Ked tak mozes vyskusat nejaku nemliecnu kasu na vecer, pripadne zarobit ju s tvojim mliekom. Ale nie tesne pred spanim. Nemyslim si ze to spanku pomoze, ale uvidis sama kazde babo je ine 😉.

amelie123
18. júl 2015

aj moja zacala okolo siesteho mesiaca zle spavat. zuby🙂 to ti ziadne UM nevyriesi.

natalym
18. júl 2015

Prečo si myslíš, že normálne aby 5 mesačné dieťa prespalo celé noci? Normálne je, že sa niekoľkokrát zobudí, veď je to bábätko, preboha, sa mení.Ak prespí celú noc je to len príjemný bonus pre mamičku.

anickaaa6aaa
18. júl 2015

Aj ja si myslím že môžu ísť zúbky už a preto môže aj zlé spinkat

sorciera24
18. júl 2015

je to uplne normalne....je vacsi, zacal mat viac vnemov, podnetov a to moze vnimave babo v noci aj viac rusit.....a mozno len teraz potebuje tvoju blizkost....
obavam sa, ze UM , ani kasa ti nepomoze....treba len vydrzat...

lauricka
18. júl 2015

asi Ta sklamem, ale UM to nevyriesi. Co to znamena zle spava? Mozno ani nespava zle, len si to Ty tak myslis. Moja mala zacala siedmy mesiac, je dojcena, spi so mnou. Spi celu noc s tym, ze ked potrebuje sa nadojci. Moje dvojcata spavali v postielkach a vstavali sme k nim. Mlieko pili v noci tak do 15 mesiacov, takze sme byvali 2-3 krat hore, ked mali horsie obdobia, tak aj kazde 2 hodiny, najhorsie, ak si pamatam, mali obdobie okolo 9 mesiaca. Od tych 15 mesiacov, ked sme postupne upustili od nocneho mlieka, zacali tak normalnejsie spavat v noci. A to pili UM. Pre male babatko je "celu noc" uz ked spi 5 hodin vkuse. Netreba mat prilis vysoke naroky na male babo.

hrjanka
18. júl 2015

moja mala "zle" spavala od cca 4 mesiacov do roka, budila sa aj každú polhodinu, s mužom sme vyzerali ako mátohy. Pre nás bola skvelá noc, keď sa zobudila len 4krát, to sme jasali od radosti. A dôvod nespania boli zuby, s tým nič nenarobíš. Ostatne, v polroku som ju začala prikrmovať, to decko sa večer naje statočne, a aj tak v noci buntošila...takže si nemyslím, že si pomôžeš, keď mu budeš dávať UM alebo kaše. Ak ho trápia zuby, tak mu nepomôže ani najdrahšie UM na svete, skôr mu môže zaťažiť žalúdok

vachalkova
18. júl 2015

Gel na zubky treba kupit a vela davat pit teplo je ... Sunarek na dobru noc -čajiček. Je chutny a aj ukludnuje .. Vyskušaj pozried dasna či mu ale nejdu tie zubky 🙂

oskvarka
18. júl 2015

no skusit moye u kasu ale yo skusenosi nocne budenie nieje o hlade... je to o maminke... takze asi ti neostava nic len vydrzat kazde dieta je ine nas sa budil 2-3 krat nocne vyse rok a pol tak neviem no .. potom ak chces mozes este vyskusat metodu naucit ho samho zaspat... tzv nechat vyplakat... ked sa nauci sam zaspat bude samenej budit lebo aj v noci ked sa zobudi bude vediet sam zaspat.... ale ja osobne som neni zastanca tejto metodi.. ved je to malinke babo potrebuje v noci maminku..

siska53
18. júl 2015

Co to znamena,ze zle spava?
Nemyslim si,ze UM ci kasa nieco vyriesi.
Paradoxne moj,co po 3.m.prespal celu noc a budil sa v noci tak raz za mesiac-dva,po zavedeni vecernych kasi po 8.m.sa zvykol tak kazdu 2-3.noc zobudit... Ale nebolo to zubami, prvy mu vyliezol az v 11.m..
Dalej ho dojci na poziadanie, najlepsie ak si ho nechas vedla seba,vtedy to tak nerusi ako pri prekladani z postielky do postele.

ludmilaka
19. júl 2015

U nás UM od narodenia. Prvá prespatá noc 22.00-5.00 vo veku 26 mesiacov. Jedáva výborne. O mlieku to nie je, sú takéto detičky. Teraz môže prekážať aj teplo.