Ako odplienkovať dieťa na obedňajší/nočný spánok?
🙏🏻❤️
Nijako. To sa neda naucit/natrenovat. Organizmus musi dozriet. Detaily su na suchapostielka.sk
Samo sa nauci
Treba sa odplienkovaniu povenovať hlavne cez deň a nočné odplienkovanie, aspoň u nás, trvalo dlhšie, prišlo samo
@mama4444 Nestaci, aby bolo dieta odplienkovane iba pocas bdenia? V nasej skolke davaju na spanok plienku, ak sa dieta este casto pocikava pocas spanku alebo toleruju nehody, ak je to obcas. Ved pocikavanie v spanku absolutne nesuvisi so sikovnostou dietata a neda sa len tak natrenovat.
@mama4444 to je hlupost. Ja som narovinu povedala, ze moj syn, vtedy 3 rocny este nie vzdy zvladne spanok bez plienky. Aby v skolke vedeli, a ci ma nejake riesenie. Plienky v skolke byt nemohli. Dohodli sme sa na nepremokavych podlozkach. Mimochodom, nikto ho nehresil cele to obdobie, a teda pocikal sa viackrat
@mama4444 nám kázali priniesť nepremokavú plachtu, tak asi rátajú s “nehodami”. Dôležité je, aby bol bez plienky mimo spánku.

@mama4444 zalezi, kolko ma rokov? Ked hovoris o dietati, ktore ma aj 4, stale je to v poriadku. Dieta musi na tuto cinnost dozriet. Nasa pediatricka ma toto dokonca na A4 vo svojej cakarni.