Ako riešiť potrebu odplienkovaného dieťaťa v obchode?
Ahojte, keď máte čerstvo odplienkovane dieťa a idete s nim do obchodu, čo robíte v prípade, že sa vypýta cikat, napr v strede Tesca medzi regálmi? Existujú aj prenosné nočníky, ale to asi nie je riešenie. Z tohto mám celkom traumu, že ako toto vyriešiť.
Taky problem nastane aj so starsim dietatom, potom co urobis? Deti sa este dlho pytaju na pslednu chvilu. Jednoducho uprostred nakupu zadrel, ze potrebuje cikat, ci kakat. No nic, zasla som k pokladniam, povedala predavacke alebo tym na infopultoch, ze musime na wc, ze sa vratim. Nakup som nechala tam bokom a utekala na zachod. Problem vyrieseny. Nemam problem, urobim si.
Prosím ťa, nepreháňaj to. Mám 59 rokov, pár detí odchovaných, ale ešte som skutočne nevydala dieťa cikať v uličke v obchode.
Daj dieťa vycikať pred obchodom, alebo nakupuje v menších potravinách.
Vycikať aj keď sa mu nechce pred obchodom a keď sa mi stalo, že sa aj pocikal, v pohode som zašla na wc ho prezliecť (nosila som slipky a tepáky pre istotu), keď nebolo wc prezliekla som ho von. Je to dieťa, stane sa hocičo, neriešila som to vôbec extra 😊.
Keď sme prišli do obchodu tak sme vždy najskôr šli cikať. Potom rýchlo nakúpiť. A po nakuprní s košíkom na wc pre invalidov opäť cikať.
Ja som sa pred obchodom opytala, ci potrebuju cikat a vzdy som mala v kabelke plienku, ktoru som mohla nasadit v pripade potreby
Nehody sa bežne stávaju, treba s tým počítat. Vždy a vsade, aj v Tescu. Takže mat nahrané oblečenie.
V Tescu bývajú wecka, zájsť cikať pred vchodom k regálom.
Moja keď sa mi vypýta uprostred obchodu, plný košík nechám aj s poprosením predavačky pri pokladni, beriem na ruky a bežíme…dcérka je odplienkovaná už dlhšie, ale má dni, že sa vypýta na poslednú chvíľu. V obchode sa mi ale zatiaľ nikdy nepocikala.
V Tescu najskôr toaleta a potom nákup.
Presne tak ako si písala - bezime na wc. 😆
Do obchodov dávam pre istotu aj plienku - lebo človek nikdy nevie, či budú vôbec použiteľné tie záchody, a či budú otvorené (stáva sa, že aj nie sú niekedy).
Ale keď dieťa zahlási že chce na wc, odstavíme košík s nákupom niekde medzi regálmi a beziiiiiime k wc alebo vonku (podľa toho či to wc funguje). No a potom sa vrátime nakupovať späť. 😃 Zatiaľ košík nikdy nezmizol - však komu by aj chýbal keď nie je zaplatený..
Ved hned, ako pridete do Tesca, tak ako prve chodte na zachod a az potom nakupit. Ak idete niekam, kde nie je zachod, tak ho posli vycikat tesne pred odchodom z domu.
Prídete do Tesca, chod s dieťaťom na WC a potom na nákup. Hádam nechodí každých 15 min.
Davala som a davam plienky
Dieta to vobec nemyli, doma alebo na navstevach sa pekne pyta samo
Ja som na malu chvilku nosila so sebou pre istotu jednu plienku a ked to chlapca chytilo a zachody boli daleko, jednoducho som si ho dala bokom od ludi, dala plienku a bolo. Trvalo to velmi kratko, potom uz vedel vydrzat a lepsie sa regulovat
Nám sa na firme bežné stane, že vbehne mamka s dieťaťom, či by ho mohla dať na wc. Vždy každú mamku či ocká pustím, veď to je normálne.
Necham pri pokladni kosik s nakupom a vybehnem von 🙂 ked je to obchod bez wc ked s wc ideme na wc stalo sa nam to uz niekoľkokrát a aj nie cerstvo odplienkovanemu
Ja sa opytam ake stare dieta a ako dlho je odplienkovane?
Kazdopadne. Doma nech sa vycika. Pred nakupom tiez-ak je to vacsia vzdialenost. Pripadne ozaj nohavickove pkienky pre istotu. Ziadne sacky ci prenosny nocnik 🙈 Haloooo to je aka hygiena uprostred potravin.
Nosila som nocnik na ihrisko tam sme boli dlhsie aj par hodin a mala mi travu bojkotovala ale v obchode si to naozaj predstavit neviem.dat vycikat doma a medzitym jednoducho nic nepit rychlo nakupit.a nosit vela nahradneho oblecenia so sebou.. aj to je sucast treningu bohuzial.
my sme veľa s malou cestovali a v obchode ak chcela cikat (ale už vedela kúsok vydržať, do vtedy preventívne plienka), tak som košík odstavila a mala na ruky a takto má wc (aby sme boli rýchlejšie). V aute som v kufri vozila nočník. Ak sme cestovali a vypýtala sa a bolo kde ju nechať “v prirode” tak sme riešili tak, ak nebolo, tak v kufri autá do nocnika 😀😀 boli to zážitky toto ale zvladli sme, precestovali takto veľa a hlavne je to len chvíli kým to bude lepšie vedieť aj sama manazovat 🙂

Normálne vycikať pred odchodom a dať plienku. Prenosný šerbel v potravinách? 🤔