icon

Ako riešite ukladanie na nočný spánok pri zmene času?

wvwvw
27. okt 2011

Ahojte mamicky.chcem sa vas spytat, ako ste riesili uspavanie vecer pri zmene casu.Coskoro sa cas bude posuvat a nas sa to tyka prvykrat.Ako to co najlahsie zvladnut?Ako dlho si vase dietka zvykali?

jarunka111
27. okt 2011

ja túto udalosť nijak nepociťujem a malému to tiež nič nerobí. Keď sa mu chce spať, tak zaspí raz-dva a keď vymýšľa, tak je jedno, aký je čas.
Teraz som čítala, že sa odporúča dieťa dopredu na to privykať, teda postupne mu jednotlivé činnosti počas dňa a teda aj spánok posúvať aspoň po 10 minútach a mohlo by to vraj pomôcť 😉

tea333
27. okt 2011

ja som zabudla ze sa bude posuvat, no dokelu 😒 u nas sa chodi spat presne o 19tej..tak som zvedava..

tenty
27. okt 2011

vecer ulozim spat normalne a cez den tu hodinku navyse nejako skorigujem 😉

katka3012
27. okt 2011

Dobra otazka 🙂 no dufam,ze to budeme snazat dobre 😉

bamb27
27. okt 2011

tiez som dneska chcela maleho posunut o 15minut a presvihla som vhodny okamih tak mal problem zaspat,,, asi sa na to vybodnem a uvidime ako to bude, ale inak chodime tiez o 19tej, a ze by mal ist uz o 18tej sa mi moc nepozdava 😒 ..kazdopadne, ked sa da posuvat pred zmenou, da sa aj po zmene 😀

mirka907
27. okt 2011

Ja to neriesim, co teda znamena,ze v nedelu vstavame uz medzi 4-5tou, kedze teraz vstava medzi 5-6tou...Ono sa to verim, za par dni utrasie. V sobotu ju akurat dam trosku neskor spat...a kedze mame rodinnu oslavu,hraje mi to celkom do karat....

katren
27. okt 2011

neriesim to...ked budem vidiet, ze su zreli do vane a postele, tak spravim taky isty ritual ako kazdy den 😉

angua27
28. okt 2011

keď bol malý ešte bábenko, dva-tri dni pred zmenou som mu začala deň posúvať po 10 minútach. do dvoch dní po zmene sme mali posunutý aj režim. ako je už väčší, stačí mu jeden deň na zmenu. zvláda to omnoho lepšie ako mnohí dospelí, vrátane mňa. 😀