Ako spia vaše bábätka?
Ahojte mamky, ako spia vase babatka? Myslim tym v perinke v spacich vakoch alebo len tak "navolno"? Ako polohujete? Moj syncek ma 3 mesiace a zatial je este v perinke..uz je do nej velky, vykope si stale nozky tak rozmyslam ako ho davat spinkat..dost sa budi ruckami ked sa trocha preberie a zacne si nimi machat po tvaricke..potom ma nekludny spanok budi sa aj kazdych 10 minut..doteraz bol este aj "zviazany" bud v latkovej plienke alebo v tom zavinovaciku a tak v perinke..prva dcerka v nej byt nechcela tak spala len na nej nezaviazana..ale s nou bolo lahsie polohovat lebo bola take drobatko..a po pravde uz ani ppriadne nepamatam ako to bolo..akocspinkala...syncek je valibuk a zda sa mi ze mu je neprijemne ked ho dam na bok..a aj tak sa potom prevali na chrbatik (ako v spomalenom filme jak taky kus polienka🙂 )
@nonika88 v pohode ved preberieme aj tu vasu temu len ci sa zapoji dost mamiciek..🙂 tak mozno len chce byt s vami..mat vas na blizku..a to nechce ani tie kasicky co su napr od nestle? Su rozne prichute...moja dcera to zboznovala..alebo aj kase na dobru noc su...neskusali ste mu uvarit na vecer nejaky slabsi medovkovy cajik?
@nonika88 hm..tak ma asi teraz take obdobie...mozno separacna uzkost..ked sa takto chova..alebo rezim mate aky? Mozno je z toho rozharany a neklidny..ze potrebuje pravidelnost..kazdodenne ritualy..skratka cinnosti ktore sa robia presne v urcitu hodinu..s pediatrom ste sa neradili? Mozno by vam vedel viac poradit v tomto smere nejaky odbornik..zubky mate vsetky? Moze to byt vselicim...
@doga666 no ved to ze aj zubkov mame len osem, ale takyto spanok trva uz skoro pol roka. Pediater nam to vzdy odovodni zubkami, ale ani tie sa netlacia kazdy den. O rezim sa snazime ale neviem mu ho vytvorit kedze keby som ho nenutila on by cez den asi ani nespal. Uvidime mozno bude lepsie ked bude starsi a zubky budu von. Ale dakujem vam krasne 🙂
@erikavesela rada by som si prečítala veci okolo tvojej výchovy rady typy. Škoda ze si to.nrrozpisala dopodrobna to neuspavanie a spanie celú noc od 2m
@ddankiss kludne sa pytaj...mladsi uz ma sice skoro 8 rokov, ale rada odpoviem...kludne aj ss
@erikavesela už spinkame celu noc za 4 dní mame 3 mesiace
@ddankiss perfektne👍

@erikavesela ked on od mala kase nechce a nechce ani detsku krupicu, riedky puding nic take. Normalne sa naveceriame a pred spankom vypije 250ml mliecka niekedy menej. A nevydrzi v klude spat ani dve hodiiny po uspati...