icon

Ako zvládnuť odmietanie kočíka u bábätka?

27. okt 2024

Ahojte, malá nám bola 3 mesiace spokojne babo v kočiku, teraz má 6mesiacov a od 4.m nám odmieta kočík, ale nie vždy. Má to tak na etapy, týždeň tam je vysmiata spokojná a týždeň zasa katastrofa, plač, krik, nie je to ani plač, ale jeden hrozný rev 🙈 V minute ju musim vybrať, lebo je schopná potom prerevať aj 2 hodiny. Vytiahli sme športovú časť, ale to isté sa deje aj tam. Ak niekoho stretneme rehoce sa, alebo je ticho keď ma mlieko (cumel nechce), ale potom grca celú cestu. Pomôžte mi a dajte rady, ako toto celé preklenúť 🙈

martinka13
27. okt 2024

Nijako. Presne toto sme mali s dcérou. Pomohlo keď trošku vyrástla. Cca od roka to už bolo v pohode. Ale iba sedela v kočíku. Nikdy nechcela spať.

hama_ba
27. okt 2024

V kočíku nespava. Slúžilo vždy len počas BO ale bola na bruchu. To sa jej páčilo. A hlavne pri ceste a kde je veľa objektov, čo sa hýbu

janickacrazy
27. okt 2024

Môžeš skúsiť nosič.

lucia23529
28. okt 2024

U nás kočík leží v pivnici 🙂 nosič je najlepšia vec

autor
28. okt 2024

Baby moc ďakujem za rady, ja som ale ostala po takej krátkej dobe tehotná a nosenie 9kg dieťatka asi nie je najlepšia vec aktuálne😔 preto hľadam nejakú alternatívu v tom kočíku no…ale asi sa len zmieriť s tým, že v ňom zrejme nebude

janickacrazy
28. okt 2024

Si na začiatku tehotenstva, tak ešte nemáš veľké bruško, kľudne môžeš nosiť dieťa v nosiči, teda pokiaľ nemáš rizikové tehotenstvo. V kočíku si skúšala dať aj na bruško? Moji tak boli spokojní.

ella_bella
28. okt 2024

Tiež som na začiatku druhého tehotenstva ešte nosila v nosiči staršiu dcéru, pýtala som sa gynekológa a vravel, že to je v poriadku, kým nemám bruško. Asi to nepreháňať, jasné, ale na prechádzku sa dá.

autor
28. okt 2024

@ella_bella
@janickacrazy super baby ďakujem veľmi pekne za radu, tak skúsime ten nosič. V kočíku na brušku je veru spokojná ale krátučko tiež

ella_bella
28. okt 2024

Už si vlastne nepamätám, či mi to odobril gynekológ. Toho som sa pýtala na uspávanie, lebo dcéra, vtedy už dosť ťažká, si zvykla zaspávať ležmo na mne, na bruchu. Robila som si starosti, aby neutláčala bábo v brušku, a on že s tým nech si starosti nerobím, bábo má miesta dosť. Nosila som tiež, ale určite zváž, ako sa ty sama cítiš. Už tu k tomu bola otázka:
https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/poradna...

lucia23529
28. okt 2024

Skús na bruško dávať do kočíka menej ale často a časom ti aj dlhšie vydrží 🙂 možno autosedačku ak potrebuješ niekam vybehnúť ak ti ju toleruje