icon

Bezpečné prebaľovanie bez prebaľovacieho pultu

27. feb 2025

Ahojte, mám 9m dieťatko a je veľmi akčné, na pulte sa už bojim prebaľovať, lebo stojí, ide hlavou dole no hrozné. Na zemi ale to je nemožné, hneď uteká 🙈🙄 Rady prosim?

Strana
z2
dominima
27. feb 2025

Ja mám 7m tiež je to boj, podložku sme nikdy nemali, no ja prebalujem na gauči a manželskej posteli 🙂

dominima
27. feb 2025

Ešte ma napadlo ak je akčné bábätko není lepšie tie gatkove plienky? Že sa iba natiahnu

ivik4
27. feb 2025

Moja kamoska nebola ochotna kupit za par eur pult ,takze sa celi cas hrbila a prebalovala len na posteli. Ja som tak prebalovala asi 3x a stacilo. Viem ze niekto prebaluje len tak. Tiez som mala velmi akcne dieta ale o chrbat som nemienila prist takze muselo byt na pulte

mimikarol
27. feb 2025

Keď už bola väčšia a moc ohybná tak na posteli. Bála som sa že s pultu spadne

cimage
27. feb 2025

Mali sme pult, ale prebalovali sme aj tak na sedacke, v spalni, v aute. Chrbat mi neodisiel, da sa prebalit aj v sede a nemusis sa hrbit. Dieta bude stale akcnejsie a budete to strasna sranda pre neho ked ho budes nahanat s plienkou.

katulienocka999
27. feb 2025

Normálne na posteli ale nie zhrbena, sadla som si vedľa neho a tak..a ak bol extrémne akčný co bol tak som preložila nohu cez aby neutiekol 😁

ivik4
27. feb 2025

@cimage vsak a ako inak by si na sedacke prebalovala ked nie v sede ? Hadam nie v stoji 😃

gab1sol
27. feb 2025

Pult sme mali len pri prvej, aj to sme využívali len dva mesiace. Potom už len na posteli, na gauči, na zemi, v aute, kde bolo treba. A v 9m sme už používali “pants” - osprchovala som, navliekla ako gaťky a bolo vybavené. V tom veku by mi už neležali.

dadka1997
27. feb 2025

Hocikde 🤣 nikdy som pult nemala, prebalim na gauči na posteli na stole hocikde

haraburdova
27. feb 2025

Mam tri tie pratelne podlozky z ikey a prebalujem na posteli. Pult by sa nam do spalne nezmestil.

jozinzbazin22
27. feb 2025

Kupujem v polsku nohavickove plienky,takze len zdvihne nohu,jednu,druhu natiahnem a hotovo.

jana_eyre_2
27. feb 2025

Prebalovala som postojačky ak už deti stali.. tiež ceznden už je ľahšie mať plienkove nohavičky..

majamat
27. feb 2025

ja som stale na pulte prebalovala.mala som taky obyc z Ikei a bol z 2 stran oprety. malej som nedovolila na nom stat. dala som ju nalezato, vsetko pripravene a drzala som ju aby nevstala. bolo to tazke, ale dalo sa.

jesenzima
27. feb 2025

Na sedačke, na posteli, na zemi .... Daj podložku a prebaľuj..

ina2405
27. feb 2025

Nikdy som nemala pult. Prebaľujem na posteli, sedím pri tom. A dieťa je mega akčné, ja ho zvyknem zabaviť, že mu niečo dám do rúk.

lula313
27. feb 2025

Zase prebaluje sa koľkokrát za deň? 7x? Takze prebalovanim človek nestrávi viac ako štvrť hodinu denne, keď sa ešte pri prebalovani vystrieda s manzelom a po veľkej potrebe dieťa ide vysprchovat, lebo utierky sú neekologické, dlhsie to trvá a je z toho bordel, keďže sa nespláchuju. Mali sme pult, ale prebalovala som na posteli. Správne šípis, že je to už nebezpečné. Mne fyzio rozprávala, ako jednemu oteckovi padlo dieťa z pultu a skončilo tazko postihnuté a ako sa trápia. U mna vtedy pult nadobro skoncil

777januska777
27. feb 2025

@ivik4 chrbát nám väčšinou fakt neodíde z pár prebalovani, ale napríklad z tukania na mobile. Tam má tiež každý hlavu dole a chrbát v neprirodzenej polohe.

ivik4
27. feb 2025

@777januska777 chapem
Ja pisem za seba , ty za seba . Mne to extremne vadilo aj tych par krat

majamat
27. feb 2025

@777januska777 no mna ori prebalovani na posteli chrbat dost bolel, aj na tu chvilu.

ivik4
27. feb 2025

@majamat ano aj mna 😃. Mučenie ... dakujem,nie

majamat
27. feb 2025

@777januska777 v uasade neplati, ze odide len z prebalovania,a le kazdy z nas aj predtym pouzival nejako chrbat. mnoho ludi si chrbat namaha a nemusi to byt z mobilu. okrem toho je jedno ci mas v ruke mobil, ci knihu, stale mas chrbat v rovnakej polohe.

777januska777
27. feb 2025

@majamat mňa nikdy, ale zas ja som mala odležane tehotenstvo, takže chrbát už bol zničený.
A ani chrbát si môžeš zničiť rôzne. Ale fakt telefón je taky nový problém pre chrbát.

ivik4
27. feb 2025

@777januska777 aj ja som 8 mesiacov lezala , to s tym prebalovanim nema nic spolocne

777januska777
27. feb 2025

@ivik4 tak asi záleží kto. Ja mam miernu skoliozu od puberty, do toho stres a odlezane 3 tehotenstva. Ale zas vieme ze každý človek je iný.

ivik4
27. feb 2025

@777januska777 vsak vravim.. kazdy pise za seba. Nemusime sa presviedcat ci niekoho ineho z toho boli/neboli chrbat. Preto nikoho s inym nazorom neoznacujem, kedze tu pravda nikde nieje

majamat
27. feb 2025

@777januska777 mna napr dost bolela krcna chrbtica aj z citania a pod, tiez z bicyklovania. to co ovplyvnuje tieto problemy je komplexna pricina, nie jedna samotna cinnost. cize tu nejde o poskodenie prebalovanim, ale ide o neprijemne pocity a bolesti prip prebalovani, ktore su sposobene zmenami chrbtice z mnohych pricin, nie z jednej.

mna naopr bolievala krcna chrbtica aj krize a teda aj hrudna chrbtica v obdobi, ked este nemal takmer nikto mobil. sem tam niekto vytiahol v kaviarni a trapne sa predvadzal s tehlou. ja som mala mobil az o takych 5r neskor - Nokiu 3310 tusim. to uz ej riadna historia.

3petka
27. feb 2025

Ja som nikdy pultik nemala ani pri jednom. Vždy som na podložke na zemi. Áno v určitom veku je to boj ale to prejde. Nenechala som ich utekať a aj cez hrozbu revu proste prebalila a potom nech si utekajú kade ľahšie.

domak2
27. feb 2025

Skus mu dat nejakú zaujímavú hračku vtedy.

lucia13022023
27. feb 2025

Do troch mesiacov som prebalovala na pulte, ale moje dieťa bolo akčné čiže to bolo nebezpečné. Prebalovala som potom normálne v sede na gauči, v aute, na postely, proste kde bolo treba. A kríze mi neodišli, možno za to mohol vek a to, že roky športujem. Ale aj tak si myslím, že za minútu prebaľovania 7x do dna snáď nikomu kríze neodidu. Ale budis.

bielasovicka
27. feb 2025

Hocikde,vacsinou na posteli,ani pultiky ešte neexistovali keď som mala malé deti. A žijeme. Aj ja, aj deti 🤭

Strana
z2