icon

Časté nočné budenie 4 mesačného bábätka

mona1981
28. jan 2013

Ahoste ..doma mam 4 mesacne babo a doteraz v noci sme nemali problem az na jednu vynimku ktoru sme vyriesili biogaiou... Preslo to a odvtedy v noci zacal spinkat okolo 21.30 hod do 4 rana bez zobudenia mozno iba raz sa zobudil placom ale to hned zaspal do tej 4 rana ..potom som ho nakojila a spinkal dalej do pol 7 a znovu nakojili a potom spinkal uz len pol hodinku .. No ale neviem co sa deje teraz ...dam ho spinkat o 21 hod a zobudza sa mi kazdu pol hodinku je uple nekludny , stale myka ruakmi , tre si ich o tvaricku . Zobudza s a splacom az sa mu trasu rucicky a ked si ho zoberiem na ruky tak mrci a pritom spinka a silno s ama drzi ..potom znovu zaspinka a zobudi sa znovu za hodinku ale stale sa budi ...doteraz mi spinkaval v koliske ale ma 4 mesiace dlzku 70cm tak som kolisku predala a spinka vo velkej postielke..Nikdy som ho nebali do zavinovacky ...ale nechapem co mu je ..este som zabudla napisat ze rano ho neviem zobudit zo sna kde mrci a ma zavrete ocka ..ani na chrbat ani na brucho a ani na rukach ....az ked sa mu zacnem prihovarat tak zraru otvori ocka a usmeje sa na mna...no nechapem ,,napiste ci ste to zazili..

snoofy987
29. júl 2013

pretrpime a bude dobre 🙂 a ako zvladate horucavy ?

si_si
29. júl 2013

@snoofy987 inak dnes som zistila, ze mu ide zub 🙂 som nahmatala na dasne. my sme v dome, mame dole max 25,5 stupna, ale to len ked je par dni takto pekelne horuco, hore mame aj 28 teraz,ale zvladame to celkom ok, nechodime von teraz, tak to nam dost ide na mozog :( uz sa tesim na jesen 🙂

snoofy987
29. júl 2013

ja už tiez hmatam mojej nejake zdurene dasienka myslim ze to bude ten problem ... zuubky.... :P no my tiez byvame v dome a mame strasne pekelne horuco.. ale malinka mi chvalabohu celkom pekne hajka aj ked je obcas nepokojna... vonku sa ani nedaaa moc choditt.. azku veceru.... no jesen snad bude lepsia a dufame ze nebude zase mocno uprsana.... :P

si_si
29. júl 2013

@snoofy987 to je pravda, jesen moze byt uprsana a zas sme skoncili 🙂 aj moj cez den pekne spi, nemyslim, ze by mu teplo nejak extra vadilo, no este nech sa zlepsia tie nocne spanky a bude to super

kikuskas
30. júl 2013

@si_si
@snoofy987 tak my mame len 3 denne spanky, doobeda pospi vacsinou este hodinku a poobede uz len hodinku dokopy, ale chodi spinkat uz okolo 18.30-19.00 a spinka do tej 7.30. no tak dufam, ze aj nam coskoro pojdu zubky, aby som sa ako tak v noci vyspala 🙂

si_si
30. júl 2013

@kikuskas
@snoofy987 no tato noc zas hrozna, kazdu hodinu bol hore... :(

kikuskas
30. júl 2013

@si_si aj my a dokonca ani prsko nepomohlo na utisenie, tak som ju musela dva krat uhojdat, aby hajala 😉 . uz si nejak na tu nespavost zvykam 😒

si_si
30. júl 2013

@kikuskas jejda, no tak to ste mali tazku noc, u nas prso nastastie zabralo. Telo sa asi prisposobi na malo spanku...

kikuskas
30. júl 2013

@si_si no dufam, ze to bolo z toho tepla a bude lepsie...

snoofy987
30. júl 2013

my noc celkom ok dalo sa to... kazde dve hodinky hore ale trosku podudala a hajala pekne dalej 🙂... teraz hajkame zase....

@si_si

snoofy987
30. júl 2013

@kikuskas a kojisss ze ti tak dlho vydrzi hajat už celu noc ?.....

si_si
30. júl 2013

@snoofy987 mne tiez nadranom spal 2 hodiny a uz ma ranny 40 minutovy spanok za sebou...

snoofy987
30. júl 2013

@si_si moja zatial haja 40 min uvidime kolko potiahne 🙂 vonku sa ochladilo tak snad bude lepsie....

si_si
30. júl 2013

@snoofy987
@kikuskas skoda, ze to ochladenie je iba na dnes, dalsie dva tyzdne hlasia taketo horucavy :(

snoofy987
30. júl 2013

strasne to je .... :/ este ze mame bazenik tak malu ochladzujem aspon trosku....

snoofy987
30. júl 2013

@si_si strasne to je :/ este ze maem bazenik tak malu ochladzujem aspon trosku...

kikuskas
30. júl 2013

@snoofy987 kojim, ona si ani nejak moc v poslednej dobe nepyta papat v noci...aspon uz tak strasne nesaje, ako ked bola mrnava, teraz len cucne a spinka dalej asi tak 4 krat za noc...

snoofy987
30. júl 2013

@kikuskas moja tiez tak v noci popapa trosku a spinka dalej..... ale posledne dva dni je mrzuta a hadze sa strasne .....

si_si
30. júl 2013

@snoofy987
@kikuskas baby, ja som nasla malemu dalsi spodny zub....

snoofy987
30. júl 2013

@si_si ja si myslim ze cochvila aj ja najdem mojej malej

kikuskas
30. júl 2013

@si_si to vazne!!! nahmatala si ho ci uz je vidiet?

si_si
30. júl 2013

@kikuskas aj nahmatala aj ho je vidiet, ten druhy tak malicko, ale je tam

snoofy987
31. júl 2013

@si_si
@kikuskas ako tato noc kocky ? 🙂

kikuskas
31. júl 2013

@snoofy987 otras, mam pocit, ze som vobec nespala ☹ , co uz treba vydrzat...

snoofy987
31. júl 2013

@kikuskas juuujto mi je luto... mi po dvoch hodinach budicek... ale stale taky nekludny spanok.....

si_si
31. júl 2013

@snoofy987 aj u nas otras :( skusala som dat aj gel na dasna, trochu to pomohlo, ale dlho som pokazde musela uspavat :( u vas ako?

si_si
31. júl 2013

@snoofy987
@kikuskas nas bol hore uz po hodine, potom kazdu hodinu, ked som dala ten gel, tak vtedy 2 hodiny potiahol

snoofy987
31. júl 2013

@si_si tiez nic moc no.... moja akurat taka nespokojna hryze setko co moze

kikuskas
31. júl 2013

@snoofy987 my tiez mame nekludny spanok, stale sa vrti, kope nozickami,ach jaaaaj.....

snoofy987
31. júl 2013

@kikuskas presne to iste... neviem cim to bude