Časté nočné budenie 4 mesačného bábätka
Ahoste ..doma mam 4 mesacne babo a doteraz v noci sme nemali problem az na jednu vynimku ktoru sme vyriesili biogaiou... Preslo to a odvtedy v noci zacal spinkat okolo 21.30 hod do 4 rana bez zobudenia mozno iba raz sa zobudil placom ale to hned zaspal do tej 4 rana ..potom som ho nakojila a spinkal dalej do pol 7 a znovu nakojili a potom spinkal uz len pol hodinku .. No ale neviem co sa deje teraz ...dam ho spinkat o 21 hod a zobudza sa mi kazdu pol hodinku je uple nekludny , stale myka ruakmi , tre si ich o tvaricku . Zobudza s a splacom az sa mu trasu rucicky a ked si ho zoberiem na ruky tak mrci a pritom spinka a silno s ama drzi ..potom znovu zaspinka a zobudi sa znovu za hodinku ale stale sa budi ...doteraz mi spinkaval v koliske ale ma 4 mesiace dlzku 70cm tak som kolisku predala a spinka vo velkej postielke..Nikdy som ho nebali do zavinovacky ...ale nechapem co mu je ..este som zabudla napisat ze rano ho neviem zobudit zo sna kde mrci a ma zavrete ocka ..ani na chrbat ani na brucho a ani na rukach ....az ked sa mu zacnem prihovarat tak zraru otvori ocka a usmeje sa na mna...no nechapem ,,napiste ci ste to zazili..
@snoofy987 inak dnes som zistila, ze mu ide zub 🙂 som nahmatala na dasne. my sme v dome, mame dole max 25,5 stupna, ale to len ked je par dni takto pekelne horuco, hore mame aj 28 teraz,ale zvladame to celkom ok, nechodime von teraz, tak to nam dost ide na mozog :( uz sa tesim na jesen 🙂
ja už tiez hmatam mojej nejake zdurene dasienka myslim ze to bude ten problem ... zuubky.... :P no my tiez byvame v dome a mame strasne pekelne horuco.. ale malinka mi chvalabohu celkom pekne hajka aj ked je obcas nepokojna... vonku sa ani nedaaa moc choditt.. azku veceru.... no jesen snad bude lepsia a dufame ze nebude zase mocno uprsana.... :P
strasne to je .... :/ este ze mame bazenik tak malu ochladzujem aspon trosku....

pretrpime a bude dobre 🙂 a ako zvladate horucavy ?