Časté nočné budenie 4 mesačného bábätka
Ahoste ..doma mam 4 mesacne babo a doteraz v noci sme nemali problem az na jednu vynimku ktoru sme vyriesili biogaiou... Preslo to a odvtedy v noci zacal spinkat okolo 21.30 hod do 4 rana bez zobudenia mozno iba raz sa zobudil placom ale to hned zaspal do tej 4 rana ..potom som ho nakojila a spinkal dalej do pol 7 a znovu nakojili a potom spinkal uz len pol hodinku .. No ale neviem co sa deje teraz ...dam ho spinkat o 21 hod a zobudza sa mi kazdu pol hodinku je uple nekludny , stale myka ruakmi , tre si ich o tvaricku . Zobudza s a splacom az sa mu trasu rucicky a ked si ho zoberiem na ruky tak mrci a pritom spinka a silno s ama drzi ..potom znovu zaspinka a zobudi sa znovu za hodinku ale stale sa budi ...doteraz mi spinkaval v koliske ale ma 4 mesiace dlzku 70cm tak som kolisku predala a spinka vo velkej postielke..Nikdy som ho nebali do zavinovacky ...ale nechapem co mu je ..este som zabudla napisat ze rano ho neviem zobudit zo sna kde mrci a ma zavrete ocka ..ani na chrbat ani na brucho a ani na rukach ....az ked sa mu zacnem prihovarat tak zraru otvori ocka a usmeje sa na mna...no nechapem ,,napiste ci ste to zazili..
som rada, ze v tom nie som sama 🙂
Moja mala prve 3 mesiace spala celu noc, budila sa len dva - trikrat na kojenie. Ale kedze spava so mnou v posteli, nebol to pre mna problem, dialo sa to v polospanku. Uz vyse mesiaca sa vsak v noci stale budi, pomaly kazdu hodinu, rozhadzuje ruckami, nozkami, place, niekedy ani kojenie nepomoze, musime ju chvilku ponosit v perinke, aby zaspala. Spavat chodi o takej siedmej v kociku, ja by som aj chcela, aby isla neskor, ale takto navecer uz ma tvrdsi spanok a je mi luto ju budit, tak uz s nou idem radsej rovno do postele aj ja.
Zobudza sa uz nadobro o piatej, ked o siestej, tak som stastna 🙂
@kikuskas ked idem s malou von, tak v kociku spi niekedy aj 3 hodiny - to doobeda a poobede 2 hodiny. Ale teraz som chora, tak spi len v kociku vnutri a to spi cca hodinu, aj to sa stale budi a musim ju chodit kolisat. Ked sa zobudi, hodinu a pol sa hrame a potom uz je unavena, tak zasa ide spat...
@kukucka26 dobrý deň,viem,že je to stará komunikácia ale mám taký istý problém.Dcerka sa budi každú hodinu a chce len cicik,nič iné.Ma 4 mesiace a ja už naozaj nevládzem.Ako to prosím dopadlo u Vás?Dakujem
@janajanaga 😁do dvoch a pol roku to. Bolo stále na prsníku takže žiadna sláva ako som už kojenie ukončila spánok bol super
@janajanaga a u vás? My sme UM ale budí sa hlad vypije vždy dávku. Ale budí sa aj pomedzi to.

@si_si fuuuhaaaa :/ nezavidim... som s tebou.....