icon

Časté nočné budenie 4 mesačného bábätka

mona1981
28. jan 2013

Ahoste ..doma mam 4 mesacne babo a doteraz v noci sme nemali problem az na jednu vynimku ktoru sme vyriesili biogaiou... Preslo to a odvtedy v noci zacal spinkat okolo 21.30 hod do 4 rana bez zobudenia mozno iba raz sa zobudil placom ale to hned zaspal do tej 4 rana ..potom som ho nakojila a spinkal dalej do pol 7 a znovu nakojili a potom spinkal uz len pol hodinku .. No ale neviem co sa deje teraz ...dam ho spinkat o 21 hod a zobudza sa mi kazdu pol hodinku je uple nekludny , stale myka ruakmi , tre si ich o tvaricku . Zobudza s a splacom az sa mu trasu rucicky a ked si ho zoberiem na ruky tak mrci a pritom spinka a silno s ama drzi ..potom znovu zaspinka a zobudi sa znovu za hodinku ale stale sa budi ...doteraz mi spinkaval v koliske ale ma 4 mesiace dlzku 70cm tak som kolisku predala a spinka vo velkej postielke..Nikdy som ho nebali do zavinovacky ...ale nechapem co mu je ..este som zabudla napisat ze rano ho neviem zobudit zo sna kde mrci a ma zavrete ocka ..ani na chrbat ani na brucho a ani na rukach ....az ked sa mu zacnem prihovarat tak zraru otvori ocka a usmeje sa na mna...no nechapem ,,napiste ci ste to zazili..

Strana
z5
snoofy987
1. okt 2013

@si_si fuuuhaaaa :/ nezavidim... som s tebou.....

si_si
2. okt 2013

@snoofy987 dakujem, ale zvlada to super, v noci nespi ako vzdy a cez den v pohode, ziadne teploty, hnacky, nic, cez den spi ok .)

snoofy987
2. okt 2013

@si_si aspon nieco 🙂 my teraz klud mame pohodka 🙂

kikuskas
2. okt 2013

@si_si
@snoofy987 no a my sme este stale bezzube 🙂 ...baby malej som dala flasku s UM v noci a tahala 3 hodky v kuse 😉 ...vyskusam este dat do konca tyzdna, mozno jej uz moje mliecko nestaci 😒

si_si
2. okt 2013

@kikuskas mliecko jej urcite staci, ja by som UM nedavala, je normalne, ze sa dojcene deti castejsie budia. UM je sytejsie, tazsie, preto spia deti dlhsie, ale MM je to naj pre deti 🙂 aj ti v noci place? Mne sa budi kazdu hodinu, ale neplace nikdy.

kikuskas
3. okt 2013

@si_si to vsetko ohladom MM mi je jasne....praveze mi plakavala takmer vzdy cca od 21 hod do polnoci a teraz som jej dala namiesto MM UM a spinka dalej bez placu...uz som vyskusala vsetko co to moze byt, ale nic nepomohlo....

snoofy987
3. okt 2013

@si_si
@kikuskas my davame na vecer pred spanim kasicky od nestle... spanok sa nam trosku zlepsil... ale nic moc... v nocistavam este dvakrat niekedy raz.... ale neplaceme vobec.... len sa prebatori ale dam jej prsnik a spin kame dalej 🙂

kikuskas
3. okt 2013

@snoofy987 my z kasiciek grckame :(, nema ich rada...

snoofy987
3. okt 2013

@kikuskas my setko papame chvaôlabohu 🙂 najradsej ma medikovu 🙂

snoofy987
5. okt 2013

@kikuskas
@si_si tak a mame dalsi zubok.... bojuje jak o dusu...

kikuskas
5. okt 2013

@snoofy987 no teda a my stale nic....

snoofy987
5. okt 2013

@kikuskas ja už včera videla že sa s ňou dačo deje a cez noc sa prerezal

kikuskas
5. okt 2013

@snoofy987 super 🙂

kikuskas
5. okt 2013

@snoofy987
@si_si baby este ma napadlo ako casto spinkaju deticky cez den? my spinkame uz len 2x asi 3 hodky spolu cez den a v noci 10-12 hod. ako ste na tom vy?

si_si
5. okt 2013

@kikuskas spi uz len 3x,vacsinou 40 min, niekedy potiahne 1,5 hod.

erienka
9. okt 2013

som rada, ze v tom nie som sama 🙂
Moja mala prve 3 mesiace spala celu noc, budila sa len dva - trikrat na kojenie. Ale kedze spava so mnou v posteli, nebol to pre mna problem, dialo sa to v polospanku. Uz vyse mesiaca sa vsak v noci stale budi, pomaly kazdu hodinu, rozhadzuje ruckami, nozkami, place, niekedy ani kojenie nepomoze, musime ju chvilku ponosit v perinke, aby zaspala. Spavat chodi o takej siedmej v kociku, ja by som aj chcela, aby isla neskor, ale takto navecer uz ma tvrdsi spanok a je mi luto ju budit, tak uz s nou idem radsej rovno do postele aj ja.
Zobudza sa uz nadobro o piatej, ked o siestej, tak som stastna 🙂

erienka
9. okt 2013

@kikuskas ked idem s malou von, tak v kociku spi niekedy aj 3 hodiny - to doobeda a poobede 2 hodiny. Ale teraz som chora, tak spi len v kociku vnutri a to spi cca hodinu, aj to sa stale budi a musim ju chodit kolisat. Ked sa zobudi, hodinu a pol sa hrame a potom uz je unavena, tak zasa ide spat...

kikuskas
9. okt 2013

@erienka tusim aj ty mas nespave babo 🙂

snoofy987
9. okt 2013

@kikuskas my cez den malo spimeee len by stale daco vymyslala... 🙂

janajanaga
24. jún 2019

@kukucka26 dobrý deň,viem,že je to stará komunikácia ale mám taký istý problém.Dcerka sa budi každú hodinu a chce len cicik,nič iné.Ma 4 mesiace a ja už naozaj nevládzem.Ako to prosím dopadlo u Vás?Dakujem

kukucka26
24. jún 2019

@janajanaga 😁do dvoch a pol roku to. Bolo stále na prsníku takže žiadna sláva ako som už kojenie ukončila spánok bol super

m_o_n_c_a_k
30. máj 2021

@zulina9 ahoj kedy vám prešlo toto obdobie, ako dlho trvalo prosím?
@si_si
@snoofy987

m_o_n_c_a_k
30. máj 2021

@janajanaga a u vás? My sme UM ale budí sa hlad vypije vždy dávku. Ale budí sa aj pomedzi to.

Strana
z5