Čo ste dávali deťom na pupok, aby sa zatlačil dovnútra?
ahojte baby co ste davali drobcom na pupky aby ich mali zatlacene dovnutra? dakujem za vsetky rady
hmm ako to doktorka na poradni vam nekazala nic?
@lus2909 Neviem ci to dako ovplyvnis...ja mam dve deti a jedno ma pupok von a druhe dnu. Zalezi, ako odstrihol pupocnu snuru porodnik, ci?
Gulocku z vaty - tvrdu a prelepit leukoplastom
Ahoj. Mne v martine na chirurgii kazali prstom zatlacit dnu, urobi sa taka cikulka a prelepis to
Mne doktorka poradila a u nás to fungovalo z obvazu som urobila taký malý šúľok pupok som trošku zatlačili dovnútra a prelepila som to leukoplastom. Nám to pomohlo neviem síce po akej dlhej dobe ale zabralo
maly mal pupok strane vypuknuty a nam dr. odporucila tzv. náplasť na pupok, dostat v lekárni.pouzivala som to asi mesiac a pupok sa stiahol. maly mal asi mesiac
Ahoj moj mal tiez pupok cely vonku.doktorka kazala v lekarni kupit protialergicky leukoplast taky kotucovy.natiahnut kozu okolo pupka aby sa dostal dovnutra a zkriza prelepit pevne.kazdy vecer prelepovat.nam to pomohlo.
dakujem vam
mincu obalenú v gáze priložiť a prelepiť,pomohlo
Zeny, ale myslite, ze pomohli tie naplaste? Ono ten pupok sa stroska stiahne podla mna tak ci tak...ale nie je to uplne vcucnute...taky maly hrasok tam ostane. Nam napriklad o naplastach nikto nic nehovoril - ani v porodnici a ani detska.
Nám pomohlo. Moje dvojičky mali pupky vonku ako moje palce. Hrozila nám operácia.
V akom veku sa take nieco riesi? Este som o tom nepocula. Mala uz ma ale dva roky.
My sme mali pupok von koli pruhu a velmi pomohlo ho prelepit kazdy vecet,do 3 mesiacov to bolo krasne,uz nehrozila operacia. Preliepala som to bielym leukop!astom,taky akoby z papiera a len pupok zatlacila prstom,aby vznikla len ciarka a zalepila. S tym tamponom vyssie spomenute to vobec nedrzalo,stacil len lekoplast a riadne zatlacit,tak to robili na chirurgii ;)
Ako píšu holky, prstom zatlačiť dnu a kožu nad a pod pupkom pritiahnuť k sebe A prelepit tou páskou bielou na kotuci. Nám nepomohli mince, Gazy, až toto. A tiež nám hrozili operáciou. Má to oveľa menšie. A keď spí a ma to odlepene, má ho vpadnuty dnu. A to chirurg hovoril, že to nezmizn,, že iba operáciou.
nam radila dotorka prelepit ale nechali sme to tak a same sa to upravilo.

Nic