icon

Čo ste dávali deťom na pupok, aby sa zatlačil dovnútra?

lus2909
25. aug 2015

ahojte baby co ste davali drobcom na pupky aby ich mali zatlacene dovnutra? dakujem za vsetky rady

lilimoni
25. aug 2015

Nic

lus2909
autor
25. aug 2015

hmm ako to doktorka na poradni vam nekazala nic?

sardinka32
25. aug 2015

@lus2909 Neviem ci to dako ovplyvnis...ja mam dve deti a jedno ma pupok von a druhe dnu. Zalezi, ako odstrihol pupocnu snuru porodnik, ci?

juliettka18092010
25. aug 2015

Gulocku z vaty - tvrdu a prelepit leukoplastom

kaciatkom
25. aug 2015

Ahoj. Mne v martine na chirurgii kazali prstom zatlacit dnu, urobi sa taka cikulka a prelepis to

palmova83
25. aug 2015

Mne doktorka poradila a u nás to fungovalo z obvazu som urobila taký malý šúľok pupok som trošku zatlačili dovnútra a prelepila som to leukoplastom. Nám to pomohlo neviem síce po akej dlhej dobe ale zabralo

lunnita
25. aug 2015

maly mal pupok strane vypuknuty a nam dr. odporucila tzv. náplasť na pupok, dostat v lekárni.pouzivala som to asi mesiac a pupok sa stiahol. maly mal asi mesiac

inulienka11
25. aug 2015

Ahoj moj mal tiez pupok cely vonku.doktorka kazala v lekarni kupit protialergicky leukoplast taky kotucovy.natiahnut kozu okolo pupka aby sa dostal dovnutra a zkriza prelepit pevne.kazdy vecer prelepovat.nam to pomohlo.

lus2909
autor
25. aug 2015

dakujem vam

janinah
25. aug 2015

mincu obalenú v gáze priložiť a prelepiť,pomohlo

sardinka32
25. aug 2015

Zeny, ale myslite, ze pomohli tie naplaste? Ono ten pupok sa stroska stiahne podla mna tak ci tak...ale nie je to uplne vcucnute...taky maly hrasok tam ostane. Nam napriklad o naplastach nikto nic nehovoril - ani v porodnici a ani detska.

kaciatkom
25. aug 2015

Nám pomohlo. Moje dvojičky mali pupky vonku ako moje palce. Hrozila nám operácia.

jankastubka
25. aug 2015

V akom veku sa take nieco riesi? Este som o tom nepocula. Mala uz ma ale dva roky.

s_mt
25. aug 2015

My sme mali pupok von koli pruhu a velmi pomohlo ho prelepit kazdy vecet,do 3 mesiacov to bolo krasne,uz nehrozila operacia. Preliepala som to bielym leukop!astom,taky akoby z papiera a len pupok zatlacila prstom,aby vznikla len ciarka a zalepila. S tym tamponom vyssie spomenute to vobec nedrzalo,stacil len lekoplast a riadne zatlacit,tak to robili na chirurgii ;)

syrik
25. aug 2015

Ako píšu holky, prstom zatlačiť dnu a kožu nad a pod pupkom pritiahnuť k sebe A prelepit tou páskou bielou na kotuci. Nám nepomohli mince, Gazy, až toto. A tiež nám hrozili operáciou. Má to oveľa menšie. A keď spí a ma to odlepene, má ho vpadnuty dnu. A to chirurg hovoril, že to nezmizn,, že iba operáciou.

duhovavila
25. aug 2015

nam radila dotorka prelepit ale nechali sme to tak a same sa to upravilo.