icon

Kedy ste prestali prať veci pre deti osobitne?

eva.prazmariova
20. jan 2013

Už by mi to aj uľahčilo celé pranie, len neviem, či nie je priskoro. Naša Emi má 20 mesiacov. Dik

Strana
z3
svetlusska
21. jan 2013

ahoj ja som prala asi len 2 mesiace osobitne, potom vsetko spolu najprv v lovele a teraz v drefte baby alebo aj aj...

inffinity
21. jan 2013

já peru od narození normálním práškem nikdy sme nemeli detský ale veci malej peru zvlášt stále a nijak me to nezatežuje ona sama ma tolik veci ze vystaci sama na 4 pračky - bílé, růžové, červené a tmavé, někdy bílé na dvakrát 😉 😀

slava76
21. jan 2013

JA všetko od začiatku periem spolu s tým že medzi detské prádlo nedávam ponožky, alebo príliš špinavé a veci manželové z práce - to periem samostatne ale všetko periem v tekutom prášku dreft baby senzistív, lebo raz som zmenila prášok na ariel pre dospelých a dievčatá sa mi vysypali vyrážkami ..
ale každé dieťa ma inu pokožku a ináč znáša ... niekto nemá alergiu na nič a niekto sa vyhodí raz dva.... ale práškom senzitív aj pre dospelých nič nepokazíme a budeme aj my voniať aspon občas ako bábätka 🙂

althejka
23. jan 2013

periem vsetko spolu s nasimi vecami od zaciatku. len pouzivam Dreft sensitive .

sviezost
23. jan 2013

Ja som to netriedila ja som to prala znasimi vecami len som pouzivala detske prostrietky na pranie

majuska0407
23. jan 2013

taktiež všetko spolu, ani nijake ine prašky a nikdy som nemala žiadnu vyražku na detičkach🙂) a teda nepouživam drahe prášky,

katarina111
1. feb 2013

Ahoj! Ja periem malej veci osobitne stale, rozdelim na biele a farebne, pracka si sama zvoli kolko vody spotrebuje, tak neriesim aby bola vzdy uplne plna. Dam menej pracieho gelu, periem iba na 40 stupnov a mam za hodinu vyprane. 🙂

chovancova27
1. feb 2013

jeeej ja periem spoločne asi od 3 mesiacov🙂 malý má ekzém, tak všetko v detskom prášku samozrejme. aj naše, aj jeho...

mirkave
1. feb 2013

Do pol roka a kusok som prala zvlast.normalny prach a avivaz.potom som prestala triedit.samozrejme,ze ked sa starsej dcere zadari a ma chrontave blatove veci,tak tie nedavam dokopy k nicomu.sem-tam uz vyskusam na maleho veci aj iny praci prostriedok(gel,vankusiky,...) ked periem spolocne.(pri prvej dcere som pouzivala detsky prach aj avivaz.pri synovi som vyskusala "nedetsky" prach a avivaz a v pohode)

doska
1. feb 2013

ja periem oddelene malemu veci stale, a to uz ma skoro dva roky, nemam s tym problem, skoro do roka som pouzivala detsky prasok plus avivaz, a vsetko som zehlila, od roka ariel, klasicky, zatial si neviem zvyknut na nic ine...a periem mu vsetko dokopy, tmave s bielym-pretoze on to aj tak nema nejako extra spinave a nefarbi mi nic...ani som nerozmyslala, ze by som to prala spolu s nasimi, vacsinou len triedim tmave a svetle, veci nezehlim, nejako sa nenamakam tak neriesim 🙂

malinovka333
2. feb 2013

Nikdy som neprala veci osobitne a ani neplánujem pri druhom bábätku prať osobitne,používala som klasický prášok, avviáž a malému nič nie je.

Strana
z3