icon

Kto z váš má štyri deti?

sylwi23
6. sep 2017

Ahojte tak som sa rozhodla, ze napisem. Mame tri deti dvoch chlapcov a jedno dievcatko, ktore ma prave 15mesiacov nikdy som si nemyslela , ze by som niekedy rozmyslala nad otazkou ci mat niekedy este viac detí ako tri ... Teraz mam 31 a akoby cítim, ze ak tak teraz , ale nechcela by som dlho cakat... Máme 2 roky medzi chalanmi 7rocny a 5 rocny je druhý a je to super rozdiel stále mam pocit, ze by som este chcela byt tehotna zazit ten uzasny cas a, ze by mohlo byt super keby malá mala partáka alebo este lepsie partácku...Niekedy sú moje túzby tak velké, ze z toho az placem.*hlavne z toho pocitu áno ci nie.... AKoby som túzila mat dieta a cítila, ze teraz alebo nikdy neviem to vysvetlit.... Ale stále si hovorím, ze je to vela ci to zvladnem nemám velkú podporu od rodiny nakolko zijeme v zahranicí... Potom si hovorím , ze dom by sme mohli mat viac miesta... Moji rodicia,ked to pocujú hlavne otec, ze ci som normalna nech som rada, ze mam tri zdrave deti , ze preco ked nam je tak dobre chcem pokusat osud.... Ja stale citim, ze chcem dokonca aj manzel by nebol proti, ale hlavne pre mna lebo cíti ako velmi chcem .... Skola nám zacala a zatial vsetko ok... Mali sme dokonca aj naplno sex, ale po ovulke tesne lebo som neotehotnela a aj som to tak cítila .... U nás to islo hned na prvý krat vzdy tehotna ale pred ovulkou ...pocas a po sanca malá...Som si vravela mozno znamenie , ze mám pockat...Je milión vecí preco nemat dieta a srdce mi búcha a vraví áno, ale hlava , ze nie....Máte niekto 4 deti ak hej aké to je oproti 3 detom... aký máte rozdiel medzi detickami... sorry za chyby pokazena klavesnica ....dakujem

Strana
z4
zuzana212722
24. feb 2023

@miskachrumka čo ja viem ak nebol problém pri nich nebála by som sa. Ja mám 2 prirodzené a 1 sekciu a 32 rokov..no keby som to povedala mužovi tak ani neviem co by mi na to povedal..ja neviem co ma to napadlo q začína ma to ovládať ako s tretím 😊

zuzana212722
24. feb 2023

@luciah187 náš najmladší ma 2 roky 😊 a medzi prvými mam 3 roky bol to masaker ale spon sa spolu zahrali a teraz už super pomôžu s malým trošku..môj manžel neviem akoby zareagoval pochybujem že by bol za..uz tretie išlo ťažko ..a malý je extrém 😆 najurevanejsie dieťa na svete 😆😆 a mne šibe fakt nechápem

sylwi23
autor
24. feb 2023

Baby vôbec vám nešibe ba naopak je to úplne normálne a prirodzené, že chcete mať ďalšie dieťa. Mne najviac vyhovuje 3 roky máme aj 2 ročný rozdiel aj 3,5 roka a za mňa rozhodne tri roky pri viac deťoch, ale záleží veľmi od toho aké máte dieťa napr. pre môjho 4. by bolo veľmi zle keby sme mali 2 ročný rozdiel, ale pri prvých dvoch to bolo super aj medzi 3. a 4. mám dva roky ,ale radšej by som mala 3 roky keby som sa mohla rozhodnúť znova.... No a teraz po piatom definitívne 3 roky až viac rozdiel ak do toho naozaj ešte pôjdem(mám už rešpekt). Chcem si vychutnať malú a pre mňa je 2 ročný rozdiel medzi deťmi dosť náročný pri našej situácii ....Verím , že ak máte túžbu, že bábo príde je to super mať veľkú tlupu doma.Inak mne gynekologička povedala, že keď to nie je prvé dieťa, že je úplne v pohode aj v 40 aj po 40 mať dieťa. Mám kamošku čo mala 4. v 45 a to viacero... plodné budeme... len pre mňa je napr. ta 40 taký strop. A ešte raz ani jednej z vás nešibe ba naopak je to super a krásne, že máte takýto materinský pud to sme mi ženy🙂 Ja mám 5 detí a neľutujem ani sekundu a teším sa keď budem môcť si pomojkať ešte jedno maličké ten úzliček voňavý je to krásne hlavne keď tehotenstvo a pôrod prebehne bez problémov. Každá z vás ak sa na to cítite a partner nemá problém neblokujte sa hlavou....

tl999
5. dec 2023

@sylwi23 gratulujem vám! To musi byt nadherne 😊.

sylwi23
autor
28. dec 2023

@tl999 ďakujem v marci sa má narodiť naše 6.😍moc sa teším

tl999
28. dec 2023

@sylwi23 gratulujem z celeho srdca 🥰

sylwi23
autor
28. dec 2023

dakujem velmi pekne a velmi sa teším o to viac, že som žial prežila pred rokom aj môj prvý potrat o to vzácnejšie je prežívať tieto momenty.🙏

lienka.7
28. dec 2023

@sylwi23 keď máte na to podmienky, maj pokojne aj 5 deti... nie je na tom nič zlé. Moja švagriná ma 4 ale teda už 13 rokov je doma a do prace už ani nepôjde. Stara sa komplet o rodinu muz.
Inak teraz pozerám, že stará téma 😁 cize ako ste nakoniec dopadli?

jarka0
28. dec 2023

@sylwi23 Ahoj ja mám 3 a 4 na ceste 😍 keď pozrieš môj profil tak uvidíš aký rozdiel medzi deťmi je a bude 🤭😍

sylwi23
autor
28. dec 2023

@jarka0 Ja mám 5 a v marci príde 6❤budeme mat dva roky 8 mesiacov

sylwi23
autor
28. dec 2023

@jarka0 gratulujem kedy máte termín?

sylwi23
autor
28. dec 2023

@lienka.7 áno je to tak aj ja som už 13 rokov doma a je to krása ja si to užívam máme aj statok a taký náš život ale nebyť života mimo SR nemohli by sme si dovoliť takto žiť. U nás ako si asi už čítala 6. na ceste 🙂

jarka0
28. dec 2023

@sylwi23 naposledy to bol 25.5. ale dr povedal že presný dátum mi povie ako bude robiť veľký ultrazvuk 10.1.

sylwi23
autor
30. dec 2023

@jarka0 No super tak to príde bábo o dva mesiace neskôr ako u nás. Tak držím palce nech ide všetko dobré až do pekného finálneho konca❤

Strana
z4