icon

Ktorý krém na zapareniny by ste mi poradili ?

nasedeticky
10. jan 2011

Máme neustále problém so zapareninami. Skúšal sme niekoľko krémov..

mamaveronika
21. feb 2013

sudokrém🙂

tweetinka.co
21. feb 2013

my zapareniny nemáme, neviem či je to tým, že väčšinou umývame riťku pod vodou, alebo látkovými plienkami alebo krémom od Lavery 🙂.

aamonka
21. feb 2013

hoci aj budes kremovat, najlepsie je drobca nechat co najviac rozbaleneho...moj je denne par hodin a zapareny nie je. vzduch najlepsie lieci 😉

malediva
21. feb 2013

Ahoj ja som si kupila IMUNOGLUKAN a poviem ze je to suprova masticka, pouzivam ju teraz na zadok malemu, a pouzivala som ju aj na ovcie kiahne pri starsich deckach. Vynikajuce hojive ucinky a kratka doba liecenia. Teda ja mam take skusenosti.

majulkap
21. feb 2013

Nám sa osvecila rybacia mast pri obidvoch deťoch,pripadne imazol,ale pri pokakani pokial je to možné,najlepšie umyvat detolom klasické tekute mydlo na ruky,povedali nám to v nemocnici,ked maly dostal rotavirus, a skutočne je to najlepsie lebo ten detol dezinfikuje a ja som malému tak umyvala ritku asi do 3 rokov

vlcicaa
21. feb 2013

u nas je najlepsi imazol vzdy zabere a krpci su uz tak nauceny ako nahle nieco sa im zacervena tak hned bezia do kupelne 🙂 a uz sa masti 😀

slava76
21. feb 2013

My sme mali to isté, stále problém , nakoniec sme išli na kožné ktorá nam predpísala masť a už bolo po starostiach.. a záleží to aj od plienok aké používaš.. my sme nesniesli niektoré druhy .. a teraz používam nivea SOS a v pohode...
Sudokrem používa veľmi veľa mamičiek ale my sme ho nemohli nakoľko nam normálne akoby vyžieral dupu.. takže len jemný krém .. alebo fakt skus skočiť na kožné a ona predpíše taku masť ako treba a netreba robiť experimenty a nakupovať masti od výmyslu sveta.. 🙂

erika_rika
22. apr 2013

My sme od začiatku používali Sudocrem a náš 6-mesačný Damianko doposiaľ nemal ani raz zaparený zadoček, žiaden exzém ani podráždenú pokožku na zadočku. Moje skúsenosti so Sudocremom som zhrnula do článku: http://www.overenedetmi.sk/sudocrem-krem-na-zap...

maja43
26. apr 2013

perfektný je podľa mňa dermaguard 🙂 môžem len odporučiť. Je to bariérový krém a používam ho aj ja pri práci na ochranu rúk. 🙂
dermaguard.sk

milota164
29. apr 2013

nam pomohol Bepanthen

marcikova
29. apr 2013

jednoznačne Sudocrem, otestovany na oboch deťoch a použivame doteraz ak je treba. 😉

adriku
12. máj 2013

my používame nechtíkový krém od Weledy, je vynikajúci a po každom kakaní umyjeme riťulu čistou vodou.

katuska169
12. máj 2013

ja pouzivam sudokrem a som s nim spokojna

lavinka007
13. máj 2013

Ja nepouzivam nic, vzdy ked menim plienku a som doma tak vzdy maleho umyjem pod tecucou vodou v umyvadle alebo ked sme vonku tak flaska s vodou a vreckovka :D a nemame ziadne problemy 🙂 Sudocrem nam odporucila doktorka v Rakusku tak sme ho preistotu kupili ale zatial sme ho ani raz nepouzili 🙂 Vlhke utierky moc nemusim, lebo tie su podla mna napchate chemiou tak tie nepouzivam vobec...

lenuska36
29. máj 2013

striedanie bepanthenu a sudocremu, oba su super na vsetko mozne

lejlla
29. máj 2013

ja mozem len odporucat Weledu

silviavivien
29. máj 2013

mne sa osvecil aj bepanthen aj sudokrem aj pytiol:D

stanislavao
29. máj 2013

Sudokrem a ked je velmi zle, tak Imazol krempasta

salo
29. máj 2013

Utierať vlhčenými obrúskami, ktoré obsahuju len vodu, nie parfemované a určite ako bolo písane vyššie Sudocrém a ked je zle Pytiol.

krivanekova
29. máj 2013

my sme mali pred mesiacom , zmenili sme plienka a mast s rybym olejom som použila a pri každom pocikani prebalila a to tak že utrela utierkou potom umyla vat tamponikom v čistej vode utrela zadoček do sucha plienočkou a potom kremik a plienočka , ine com cely den ani nerobila, pomohlo a neobliekat nahrubo vnutri ja som dala pančušky aj teplačiky a teplo mu bolo , vyskušali sme aj bepanthen sudocrem aj calcium mast tieto nepomohli iba zhoršili, mala som pampersky a vymenila ich za tesco plienočky a jedna maminka píše imazol ale obsahuje hormony nemaju ho uživat male deti

usiko
29. máj 2013

ja by som skor predchadzala zapareninam,ako ich len liecila....my nepouzivame ziadne kremy a zapareniny nemame, lebo po kakani idem a umyjem zadocek pod tecucou vodou...jedine po kakani natriem rybilkou....toto som robila aj u mladsej a ziadne zapareniny....plienky sme pouzivali hocijake, ake boli akurat v akcii.....

blondi2
29. máj 2013

my sme boli velmi spokojni so Sudokremom a ked uz to bolo naozaj zle tak Imazol

happygirl
29. máj 2013

Pityol je super (keď už bolo fakt zle, na to nedám dopustiť, nam ani Sudokrem nezabral LEN PITYOL) a na bežné mastenie rybaciu masť modrú (dlhá tuba)

hamptonka
29. máj 2013

zapareniny nam zacali ked sme mali 2 mesiace ,zmenilisme tesco plienky tie drahsie za DM ky,a bolo.....na koznom nam odporucili kupel v ruzovom hipermangane a bolo vsetko ok ,natieranie rybilkou a to mame uz 20 mesiacov zapareninu nepoznam ale aj preto ze sme presli na latkove plienky a ak nieco sa ukazalo rybilka zabrala..apropo pri latkovkach netreba zadocek tolko kremovat a su aj specialne vlozky do plienok ktore liecia.....

zuzkag2
29. máj 2013

ak uz je ritka zaparena, nam pomohol len imazol. bezne ako prevenciu pouzivam sudokrem, ale momentalne maly kaka 9 krat denne, a napriek tomu ze ho okamzite prebalujem, a umyvam pod tecucou vodou, aj tak sa mu obcas zjavi zaparenie. vtedy dam imazol, do rana je to prec.

baileyka
12. jún 2013

Ahojte.A čo keď má bábo zaparenie na tele?Ja už som skúšala všeličo, rybilku , bepanthen, aj všelijaké krémy od kožnej, ale môj drobec má stále zaparené záhyby(hlavne pod kolienkami).Kúpem ho v hypermángáne ale ani to nepomáha.On je trošku bucľatejší 😒

marianka3
12. jún 2013

Rybilka Neo, Sudocrem 😉

peinka
10. sep 2013

baby dik popisali ste vela skusime repik, biolampu a sudokrem ten mame ale vzdame sa vlhcenych obruskov snad pomoze

m_ij_ka
17. sep 2013

sudocrem

monka338
17. sep 2013

Ahoj, mne najlepsie pomohla kalciova masticka. My sme to mali pocas horucav.Malicka mam uplne cerveny zadocek a nic nepomahalo, az mi toto poradila kamaratka a o par dni mala krasny zadocek. Odvtedy ju pouzivam a som max. spokojna