Kúpanie 8 mesačnej dcérky v jazere alebo v bazéne
ahojte chcem sa spytat zachvilu zacne ten pravy cas na kupanie :D a chcem vediet nazor alebo radu.
mam 8 mesacnu dcerku a neviem ci sa uz bude moct kupat. a kde sa moze kupat. moze ist uz do jazera? alebo len do bazena?
dakujem
@abusa moja mala v lete pol roka, boli sme na kúpalisku, bola aj v bazéne so mnou sa ochladiť, väčšinou sme boli v tieni na deke, nikdy nespala tak dobre ako tam, potom sme mali doma napustený bazén 🙂 kamoška, ktorá chodila autom, si zo sebou brala nafukovací bazén na kúpalisko pre malú aj vodu v demižónoch a tak ju dávala kúpať
Na jazero nevojdem do vody ani ja. Je tam tiež chladná voda. V bazéne je o niečo teplejšia ... samozrejme, Ty vieš aký bazén a aké jazero si mala na mysli. A čo tak pre dieťatko vlastný malý bazénik?

@abusa:
Neviem, v kupaliskovych bazenoch je chlor, ktory vysusuje pokozku... A v jazerach moze plavat kadeco...
Takze ak vies, ze je ta voda otestovana a nezavadna, tak preco nie? Verejny bazen treba skusit. Ale napriklad mojej dcere chlor urobil velmi zle na pokozku...
Najlepsie bude kupit nafukovaci bazenik a dat ho na balkon a naplnit vodou z tocky 😉 Alebo ist k moru, na plaz, ktora ma modru vlajku cistoty 😉