Mám pocit, že nezvládam starostlivosť o deti
Ahojte mamyni volam sa simona mam 22rokou som 2 nasobna mama mam chlapčeka 4 ročneho aj dievčatko 5 mesačne moj problem je to že sa onich staram sama muž ten je odrana do večera v praci pričom si nemožeme dovoliť aby dal vipoved citym sa tak sama mam depresie že všetko je namne som vystresovana stoho všetkeho v noci nemožem zaspat pripadam si ako keby som svoju osobnost us davno stratila som mervozna stale v kuse musim niečo robit nemožem si ani odichnut letže na malu som sama
Moja mila ver mi ze nie si v takejto situacii sama hlavne klud a nohy v teple! 😉 ja mam sice len jedneho 17 mes.syna ale tiez nic nezvladam a tiez som furt sama a k tomu ziadne kamosky tiez mam depky a vela krat revem bordel doma mam neskutocny niekedy lebo z tej depky som taka znechutena a z toho stereotypu ze sa mi nic jechce ale najlepsi liek na to vsetko je byt stale vonku sa by som bola najradsej s malym cely den iba vonku nie medzi tymi hnusnymi 4 stenami a stale dookola bordel a upratovat a varit a prat....preto vzdy ked to ide sme vonku a slniecko ti doda aj lepsiu naladu a energiu vobec to neni hanba vypisat sa aj tu na konovi vsak myslim ze aj kvoli tomu je 😉 drzim palce hlavu hore a dufam ze deticky ti svojou laskou dodaju druhy dych do dalsieho bytia ak nekojis supni babo spat a ty do vane s bublinkami a pohar vinka a vzdy ked je muz domka pekne sa pomilujte to dviha naladu 🤗
@vrds Takýchto primitívnych otázok a možno aj žien... je tu v poslednom čase čoraz viacej... Keď si predstavíš, že toto behá po svete, čo tomu dieťaťu odovzdá.... Okrem toho, že je doma a nebola schopná 4 ročného naučiť na nočník (keď nič iné, už len z nudy to mohla/mala).
Osobne si myslím, že gramatika o človeku veľa povie, v tomto prípade bez komentára.
@pallacinka29 suhlasim.
@mimusa1997 a kde byvate? ked mate 20 a 2 deti. ?
@vrds Takto.Toto je socialna siet.Na socialnej sieti sa bezne tyka,je to priam standard komunikacie na socialnej sieti.Skus napisat na stranku na socialnu siet nejakej znamej spolocnosti napriklad na facebooku a uvidis ci ti budu tykat.s najvacsou pravdepodobnostou ano.-To za prve. A za druhe.Aj keby mala take IQ ako pises,tvoje spravanie,vyjadrovanie a reakcie myslim ze vsetkych v tejto diskusii presvedcili o tom ze za nou velmi nezaostavas.Predpokladam ze kedze ti chyba sebakontrola este budes na moj prispevok reagovat,vopred vsak oznamujem ze moju odpoved necakaj.Nech sa dari.
@vrds ty si chora rasistka!vysadena na nu kvoli tomu ze je mlada mamicka romskeho povodu a z vychodu a ano neovlada gramatiku moja ale koho to je chyba jej asi nie...keby si bola romka a zila napriklad v osade rodicia by ta ledva dali do skoly nieto do skolky to je luxus sice teraz konecne s tym uz nieco robia ale to je dost neskoro si myslim ked uz nieco je to proste chyba systemu nevzdelanost romov je aj nasa chyba a tym padom aj ich integracia a nezamestnanost videla si uz niekoho kto by zamestnal niekto roma ja teda este nie aj keby chceli pracovat a deti nemozu za svojich rodicov jednoducho pre nich nie je skola priorita skor riesia kazdy den otazku prezitia ano aj oni maju asocialov medzi sebou co cely den len chlastaju droguju a nestaraju sa o deti ale to predsa aj my...ja som si precitala tvoje prispevky a je mi z teba na grc bud si tela bez stipka empatie alebo si uplne rasisticke hovado mozno aj chlap kto vie..mlada je to ano ale to je myslim si jej prednost ja som mala dieta v 35tke a ledva zijem som totalne vysilena priala by som si mat 22!a to ze ma aj druhe je dalsie plus rychlo si to odbije teraz naraz a za 5 rokov moze chodit po dovolenkach a robit si vlastne co bude chciet a este bude aj dobre vyzerat a to ze ma otrasnu gramatiku je vysledok len tohoto prehniteho systemu ved chcu uzakonit ze vsetky romske deti budu musiet chodit povinne do skolok a co na to biele matky???su z toho zhrozene a zhnusene a boja sa ako keby mali chodit ich deti do skolky s teroristami tak potom nemozes cakat vysoku gramotnost u romov a co zakladka?ti ucitelia co ich ucia...rychlo ich odbije doslova ich nechavaju prechadzat bez vysledkov rocnikmi aby mali od nich pokoj a vyska?sa zobud ak by si mala 22 a dve male deticky a bola na materskej rodinu v cudzine a muza cely den v praci aby vas uzivil chcem vidiet tie tvoje diplomy podla mna by ta mali adminy zablokovat lebo tie tvoje hejty rasisticke cinicka obluda je nic proti tebe mlada baba chcela na verejnej socialnej sieti ktora je pre kazdeho bez ohladu rasy veku a vierovyznania radu psychicku podporu a ty jej depku este prehlbis to keby sa isla zajtra zavesit na strom tak by si ani nevedela si chora.
@vrds tiež neznášam, keď je na kope príliš veľa pravopisných chýb. Na druhej strane, radšej nech majú mamu ktorá neovláda pravopis, akoby mala byť zlá... Tá ich naučí horšie veci
@laurinnqa vieš čo, ja mám 42, a som niekedy z malého na odstrel... Máš jednoducho v živote náročné obdobie a raz dva to prejde. Deti podrastú a všetko sa upokojí. A ty sa už raz budeš len smiať nad tým zhonom a chaosom ktorý okolo teba je ... A možno ti za tým bude aj smutno 😉
@vanesanova jaj to su tie vase nekonecne trapne obvinenia o rasizme. lebo byt hlupy a nevzdelany je predsa zakladne ludske pravo pre romov. vsakze. 💪 nemate chybu niektore. to ze je romka povedala sama a aj si to sama komentovala.... na to som vobec nereagovala.
len same osocovanie a obvinenia ktore vobec niesu namieste. a svoje urazky si strc do riti a uzi si to. presne tam patri aj tvoj komentar, ktory ma cenu 💩
@vrds v Oravskej Polhore momentálne u mojej maminy, ktorá ma zdr. problémi (reumatoidnu artritídu /rozpadávanie bedrových kostí\) čiže ona mi veľmi s výchovou nemôže pomôcť, ale pomáha mi veľmi aspon tým, že tu môžeme bývať
To ze niekto neovlada pravopis predsa nie je dovod aby nemal deti! Kazdy sme dobry v niecom inom ☺️ ale to len tak na okraj. Ja mam tiez 2 deti 4rocnu a 2mesacnu tiez mam pocit zeby som to mohla zvladat lepsie plus depresie potvrdene od lekara ale dobre uz sa z toho dostavam. Stojim pred rozvodom financne ako na hojdacke. Nikdy nie je tak zle aby nemohlo byt horsie bud rada ze mas pri sebe partnera a nikdy nie je tak dobre aby nemohlo byt lepsie. 4rocny by uz mal sam ist na wc aj v noci by sa mal sam zobudit ze mu treba cikat. Ale nie je nemozne ho to naucit chapem ze pre toto nemoze ist do skolky. Mala by si to jednoduchsie. Ako pisala mamina hore materstvo je to najkrajsie mozno uz viac deti mat nebudes uzivaj si kazdy den. Aj ja som mala depresie vstat z postele bol pre mna vykon hodny oskara umierala som zaziva po psychickej stranke. Plus zivot na mieste kde okrem ulice nemas kam ist a otravni svokrovci manzel odcestovany naraz sa to pokazilo vsetko a som sama s detmi. Ale bude dobre neda sa porovnat ako mi je teraz. Prisla som o lasku svojho zivota ale zijem a idem dalej mam pre koho zit oni su pre mna silna motivacia. Bol aj pokus o samovrazdu nezvladla som to. Neurob take chyby ako ja uzivaj si chod s detmi von ak to mas financne tazke nemusis vybladavat obchodaky chod na ihrisko do mesta niekde ku vode hocikam uzivaj si deti su radost. Skutocne problemy este len pridu ked zacne skola aj financne aj stres musis sa pozbierat. Si silna lebo si zena a my toho zvladneme vela. Deti ta potrebuju silnu! A ak sa citis ozaj mizerne a nepomahaju ti ani bezne veci ktore milujes aby si sa citila lepsie nehanbi sa vyhladat psychiatra. Vypytaj si u obvodaka vymenny listok a nebudes platit u psychiatra nic. Nikto o tom nemusi vediet ze tam chodis. Bude to to najlepsie co pre seba mozes urobit. Ak ti nepomaha oblubene jedlo kvety slnko dobra hudba nieco nove co si kupis ani radost z deti je to nabeh alebo uz priebeh depresie. Nikto nevie ako sa citis ale ries to cim skor. Drzim palce ❤️

@vrds Ako nic v zlom ale krot sa.je rozdiel medzi nazorom a osocovanim zeny ako matky.to si nedovoluj.nemas na to ziadne pravo nech sa ona vyjadruje ako chce je cez ciaru aby si na nu ako na matku utocila.citala som to,mam tiez svoj nazor na jej vystupovanie (a vobec tym nemyslim gramatiku)a spravanie syna,ale sudy ohladom jej veku a ich prijmov robia namyslenu mestiacku skor z teba.vies ty ci nie je dysgrafik alebo"iny dys".je mnozstvo druhov.hlavne sa sem prisla poradit takze este raz krot sa prosim.